Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Üşenmedim herkesin denediği yöntemleri derledim:)
(30-06-2025, Saat: 14:23)Ay gül Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ben çözümü Karanfil çayı ile buldum artık atak yok batma yok karincalanma yok hiçbir şey yok haftada 4 gün birer bardak Karanfil çayı için .alkol hiç kullanmıyorum bu arada dipnot. Karanfil çayı öncesi alkol almamama rağmen atak yaşıyordum ama çay bende işe yaradı umarım sizlerde de yarar.Smile)))))

Bende tarçın karanfil çayı içtim ama bende kabızlık yaptı maalesef o yüzden devam edemedim, sizde böyle bir etkisi olmadı mı?

(02-07-2025, Saat: 03:13)Sena11 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bende tarçın karanfil çayı içtim ama bende kabızlık yaptı maalesef o yüzden devam edemedim, sizde böyle bir etkisi olmadı mı?

Karanfil ve tarçın cayi kabızlık yapmaz ki başka bir sey etkilemiştir  sizi ?

Karanfil çayı değil, melisa çayı tüketin.

(27-06-2025, Saat: 05:22)Mondie22 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhabalar bugun bir cok araştırma yaptım ve çıkardığım sonuçları ve kendi yorumumu paylaşmak istiyorum bir cok yerden alintitadiklarim
Internette lazer vs etki oranı %10
organik bitkiler vs satanlar %5
kolloidal kullanım şekli ve bünye %31
şifalı bitki satanlar %8
aleo vera %78
çay ağacı yagi %80
sari kantaron yağı %69
lyzin %47
limon kabuğu ve limon içerikli ürünler %72
ilac kullanımı valtrex zovirax vs %67
klordioksit %97
herpevac Rus aşısı %41
bulduklarımı ve kullananları istatistik hale getirdim klordioksitin sadece xte gördüğüm paylaşımlardan  yola çıkarak buldum benim denediklerim sadece ilk atağımda valtrex kullandım daha sonrasında kullanmadım zaten böbrekleri mahveden bir ilaç ve hiçbir atagimi hizlandirmadi ben çay ağacı yagi lyzin ve sarı kantaron yağı kullandım 2 3 gunde gecti limon kabuğuyla beraber yiyorum ataklarimi geciktiriyor içki türlerinden viski ve gin harici hepsi bira şarap vodka martini vs hepsi ertesi gun atak cikardi ben viski içtiğimde hiç atak yaşamadım aksine geçmesini hızlandırdı bunun dışında vücudun günlük attığı sentezlemedigi vitaminler aldım vücudumu yormadim bunlar c vitamini çinko d e vitamini aldım reklam olmasın diye yazmıyorum suan 2 3 aydir atagim yok inşallah çıkmaz düzenli alkol içen ve kendime su sıralar pek fazla bakmadığım halde özellikle su bilgiye edindim ister hpv olun ister hsv atak varsa o bölge değmediği zaman bulaş ihtimali yok denecek kadar az yardimci olabilmek adına açıyorum deneyimlerim bu yönde ve araştırmalarım..

Bu uygulanan yöntemleri yuzdeliklere yayarak burada paylaşman çok güzel bir çalışma olmuş ellerine sağlık.Yillarin bana öğrettiği şeylerden biri  yillar gectikce atağın sıkma süreleri uzuyor.Insan bedeni  bu konuda mucizesini gosteriyor.Melisa cayi bu konuda çok etkili.Bir de batikon acı süresini kısaltıyor.

Valtrex ben çok kullandım şimdide baskılama yapıyorum kan verdim geçen hiçbir problem yok değerlerimde

Evet bende fark ettim mayalı içkiler kesinlikle lezyon çıkartıyor ama Çin ve viski hiçbir sıkıntı yapmıyor bide üstüne d vitamini kullanımını eksik etmezsen missss ❤

(25-07-2025, Saat: 23:17)Üzgünüm Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Evet bende fark ettim mayalı içkiler kesinlikle lezyon çıkartıyor ama Çin ve viski hiçbir sıkıntı yapmıyor bide üstüne d vitamini kullanımını eksik etmezsen missss ❤

D vitamini cok önemli bu arada valtrex kullanmadan 5-6 ay lezyon çıkmadı bende

Moderna’nın herpes simpleks virüsü (HSV) için geliştirdiği mRNA-1608 adlı aşı adayı, özellikle HSV-2 kaynaklı genital herpesin tedavisine odaklanıyor. İşte mevcut bilgiler:
•  Klinik Çalışma Durumu: mRNA-1608, şu anda Faz 1/2 klinik deneme aşamasında (NCT06033261). Bu çalışma, 18-55 yaş arası, tekrarlayan genital herpes öyküsü olan 300 yetişkinde güvenlilik ve bağışıklık yanıtı değerlendirmek için yürütülüyor. Katılımcılar, üç farklı doz seviyesinde mRNA-1608 veya kontrol (BEXSERO)
almak üzere rastgele dağıtıldı. Çalışma, 6 Eylül 2023’te başladı ve tahmini birincil tamamlanma tarihi 11 Nisan 2025, tam tamamlanma tarihi ise 4 Haziran 2025.

•  Aşının Amacı: mRNA-1608, genital herpes lezyonlarının sıklığını ve şiddetini azaltmayı hedefleyen bir tedavi aşısı. HSV-2’ye karşı güçlü bir antikor yanıtı ve hücre aracılı bağışıklık oluşturmayı amaçlıyor. Ayrıca, HSV-1’e karşı çapraz koruma potansiyeli de değerlendiriliyor.
•  Teknoloji: Moderna, COVID-19 aşılarında başarılı olan mRNA teknolojisini kullanıyor. Bu teknoloji, hızlı geliştirme ve yüksek etkinlik avantajları sunuyor. Aşı, HSV-2’nin bağışıklık sistemini baskılama mekanizmalarına karşı koyarak virüsün yayılmasını önlemeyi hedefliyor.

İlerleme ve Beklentiler: Mayıs 2024 itibarıyla Faz 1/2 çalışması tam olarak doldu. Moderna, bu aşının küresel herpes yükünü azaltmada lider bir rol oynayabileceğini belirtiyor. Ancak, henüz onaylanmış bir herpes aşısı bulunmuyor ve sonuçların 2025 ortalarında beklenmesi gerekiyor.

Merhaba 13 yıldır hsv2 yaşıyorum ben de aldatılma sonucu kaptım. Şimdi evliyim bir çocuğum doğdu sezaryen yoluyla. Çocuğuma hamileyken bile bu kadar yoğun değildi. Son 1 yıldır hem lokasyon değiştirdi (anal bölgede nedense daha önce hiç orda çıkmazdı) hem de biri iyileşmeden biri başlıyor. Baskılayıcı denedim d vit kullanıyorum çok nadir bira içerim alkol yok gibi hayatımda bira yanında 1-2 sigara max günlük sigarada kullanmam. Kafayı sıyırcam tüm değerlerin iyi (ferritin düşük biraz sadece) nolur bi akıl verin bana

(26-07-2025, Saat: 17:35)shv-tip2 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhaba 13 yıldır hsv2 yaşıyorum ben de aldatılma sonucu kaptım. Şimdi evliyim bir çocuğum doğdu sezaryen yoluyla. Çocuğuma hamileyken bile bu kadar yoğun değildi. Son 1 yıldır hem lokasyon değiştirdi (anal bölgede nedense daha önce hiç orda çıkmazdı) hem de biri iyileşmeden biri başlıyor. Baskılayıcı denedim d vit kullanıyorum çok nadir bira içerim alkol yok gibi hayatımda bira yanında 1-2 sigara max günlük sigarada kullanmam. Kafayı sıyırcam tüm değerlerin iyi (ferritin düşük biraz sadece) nolur bi akıl verin bana
Sezaryan sonrası mi oldu bunlar yoksa biraz zaman geçince mi gerçekleşti.Normalde basit bir operasyon için bile morfin tarzı şeyler alsanız sonraki bir kaç hafta sıkıntı olabiliyor. Başıma geldi.Sonrasinda Hunnap kefir melisa düzenli kahvaltı ile zar zor atlattim.Daha da olmadı.

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Herkesin işine yarayacak kişisel deneyimlerim; uzakdurun 11 2,549 18-01-2026, Saat: 18:20
Son Yorum: Nedenolmasın
  Genital Herpes Tedavi Yöntemleri - Genital Herpes Treatment Ways jimmmy 662 319,802 22-12-2025, Saat: 12:52
Son Yorum: Burak06.
Information Herpes tedavi yöntemleri Antalyalıadam 0 1,279 23-12-2022, Saat: 20:23
Son Yorum: Antalyalıadam

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar:
1 Ziyaretçi