(20-09-2024, Saat: 01:05)Bitermi dertler Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sinir ağrısı sizde her taraftamı oluyordu yoksa sadece genital bölgenizdemi ayaklardan tut her tarafımda oluyor kulakları beynimin içinde yaşıyorum bunu testislerim dokununca simsiya kömür gibi oluyor penis ağrım geçmiyor bazen ardık ağrıdan oturup ağlayasım geliyor dayanılmayacak ağrı çekiyorum bir ay olsa tamam diyecem 126 gün oldu askilovir kullandım 800 mg sabahları aksamları 400 mg kullandım 10 gün boyunca fayda etmedi yarın vatrex geliyor türkiyeden onu kulanmaya başlayacam artık değişen bir sey olacak mı
Bendeki lezyonlar herpese neden ilk testim igm 0.2 igg 1.6 çıktı bir ay sonra tekrar test yaptırdım başka yerde igm 0.3 igg 6.7 çıktı lezyonlar var img yüksek çıkması gerek mezmiydi 20 doktora gittim biri çözüm söylemedi artık korkuyorum hiv miyim artık halım kalmadı arkadaşlar siz benim durumdamısınız
gecmiş losun oncelıkle.
max adlı arkadasın soyledıgı hersey dogru kelımesı kelımesıne.
sadece max arkadasımız degıl,hopeful,hakkı arkadasımız da sıze tavsıyelerde bulundular ama sizin durumda bırsuru bılınmezlık var beyefendı.
bulundugunuz ulke neresı kı 20 doktor bı teshıste bulunamıyor?
ıgg ıgm testlerınden bahsedıyorsunuz,bunlar hsv2 ıcın mı hsv1 ıcın mı?
su kabarcıklı lezyonunuz hıc oldu mu?testısler yanıyor dıyorsunuz,terleyınce gecıyor dıyorsunuz,3 aydır agrım dınmedı dıyorsunuz.
20 doktor sıze hıc mı tavsıye etmedı dıger cınsel yolla bulasan hastalık testlerı yapmayı?
herkeste farklı olabılıyor semptomlar evet ama şu forumda 120 gun boyunca hıc durmadan agrı ceken bır uye oldugunu sanmıyorum.
yanı demem o kı,herpes semptomlarına uymuyor.hıc krem yada valtrex kullanmasanız dahı 120 gun agrı olmaz.
ben hsv2 nın baş,kulak agrsı yapacagınıda sanmıyorum,hıc kımseden duymadım.genıtal ucuk bacak agrısı yapar bel agrısı yapar vs.
ayak tabanlarınızda yanma yapmaz.
saglıgınız ısınızdende onemlı degıl bence,ya turkıyeye donun bir doktora gıdın,yada orada iyi bi doktor bulun.
siz tum cınsel yolla bulasan hastalıklara dair bir test yaptırın kendınıze.
rica ediyorum insanları şu basit ucuk hakkında yanlıs bılgılendırmeyelım arkadaslar.
ucuk ılk sene agrı yapar bacaklarda vs,sonrası psikolojık sıkıntısı,onun dısında bır sıkıntısı yoktur genelde.
birde bu konudan bagımsız bırsey soylemek ıstıyorum,bir hanım uyemız yazmıstı,normal dogum yaptım,doktorumun hatasıydı,ve cocuklarımda genıtal herpes var demıstı.
ya yanlıs ıfade ettı kendını,yada bılgı eksıklıgı var.normal dogumda cocuga bulasır ama nasıl bulasır?o an annede ucuk olması lazım,antıvıral kulanmıyo olması lazım vsvs,hadi bulastı dıyelım,cocuktakı o herpes GENITAL HERPES olmaz.cocugun dogum kanalından cıkarken vucudunda en son bulasacagı yer cocugun genıtal bolgesı.kaldıkı yenı doganda oyle basit ucuk olarakda kalmaz vs vs.
kımseyı korkutmayalım ve dogru blgıler verelım,cok rica edıyorum.
bılmıyorum katılır mısınz katılmaz mısınız,evli olup bu ucuga yakalananların ucugu dert etme suresı sadece ılk atak zamanı,hadi bilemedın 3 ay daha.
lutfen basıtlestırın şu olayı.(tabı aldatma vs yoksa)