Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Yeni Herpesli
Hakkı haklısınız bak bende sana hak veriyorum ben önce peniste uyuşma başladı şişleri ben hiç fark etmedim sonradan fark ettim ama testislerde devamlı değil arara kızarıyor testisler genital herpesi olan birinde peniste ağrı olur mu

(23-08-2024, Saat: 17:49)Bella1441 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar ben bu hastalıga yakalanalı 4 ay oldu.Herpes oldugunu ilk atakta anladım.Cok zor bir 3 hafta geçirdim.Bana bunu bılaştıran kişiyi öldürmek istiyorum.Bir anlık hata nelere mal oldu.Hsv2 ıgm negatif fakat hsv2ıgg pozitif çıktı.Once gecmeyen vajinal akıntılarla ugraştım.1 haftalık valtrex kullanım sonucu hiçbir lezyon kalmamıştı.Fakat regl döneminde tekrar lezyon çıkardım ve eklem ve bacak ağrılarım oluyor.Ben sürekli lezyon mu çıkaracağım böyle bilmiyorum.Aileme karşı suçlu hissediyorum.Psikolojiyi kaldıramıyorum.Sürekli ilaç kullananlar var mı aranızda.Ben ne yapacagımı bilemiyorum.

Evet, ben de bulaştıran kişiden nefret ediyorum. Dürüst olmadığı için, sakladığı için, kesinlikle kendinde olmadığını iddia ettiği için. Ama olan oldu. Yapacak bir şey yok. Tedavisi bulunmazsa bununla yaşayacağız. Daha sağlıklı daha dikkatli bir hayat yaşayacağız. Daha kötüsü olmadığı için sevinmeliyiz. Veya böyle bir şeyle karşılaşmasak daha kötü bir şeyle karşılaşacaktık.
Psikolojisi zor bir durum, evet. Ama alışmamız lazım. Kendinizi suçlu hissetmeyin. Hepimiz hata yapabiliriz. Üzüntü stres ataklara davetiye çıkarıyor. 
Bulaştırma meselesi olmasa ben de çok kafaya takmam açıkçası. Arada ziyaret edip geçiyor, hayat kalitemi düşürdü sadece. Hayat sürprizlerle dolu, belki tanıştığınız kişi bunu dert etmez. Veya yine hsv ye sahip biriyle de karşılaşabilirsiniz hayatta. Çok güzel hikayeler örnekler var bu konuda. 
Kabullenme süreci ve psikolojisi zor oluyor ama sonrasında normale dönüyorsunuz. Kendinize ve hayata odaklanın. Takmayın kafaya

Bana bulaştıranla konuştum yemin ediyor ve bende yok ben öyle bir hastalık geçirmedim diyor hak diyor olsa ilaçını kullanırım diyor birde evliymis eşimdem olur diyor ben hiç bir şey anlam veremiyorum

Çok zoruma gidiyor evli olduğum halde bir pişliğin tuzağına düşüp bu pişliği kapmak eşime nasıl bir açıklama yapacam bilmiyorum inanki çocuklarım olmasa kendimi asacam

(24-08-2024, Saat: 20:22)Suphelihasta Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Evet, ben de bulaştıran kişiden nefret ediyorum. Dürüst olmadığı için, sakladığı için, kesinlikle kendinde olmadığını iddia ettiği için. Ama olan oldu. Yapacak bir şey yok. Tedavisi bulunmazsa bununla yaşayacağız. Daha sağlıklı daha dikkatli bir hayat yaşayacağız. Daha kötüsü olmadığı için sevinmeliyiz. Veya böyle bir şeyle karşılaşmasak daha kötü bir şeyle karşılaşacaktık.
Psikolojisi zor bir durum, evet. Ama alışmamız lazım. Kendinizi suçlu hissetmeyin. Hepimiz hata yapabiliriz. Üzüntü stres ataklara davetiye çıkarıyor. 
Bulaştırma meselesi olmasa ben de çok kafaya takmam açıkçası. Arada ziyaret edip geçiyor, hayat kalitemi düşürdü sadece. Hayat sürprizlerle dolu, belki tanıştığınız kişi bunu dert etmez. Veya yine hsv ye sahip biriyle de karşılaşabilirsiniz hayatta. Çok güzel hikayeler örnekler var bu konuda. 
Kabullenme süreci ve psikolojisi zor oluyor ama sonrasında normale dönüyorsunuz. Kendinize ve hayata odaklanın. Takmayın kafaya

Gercekten artık kimseyle tanışmak falanda istemiyorum.Bulaştırmak da umrumda değil.Ben  kendimi iyi etmek istiyorum.Her atakta eklem ağrısı ,baş ağrısı.Hiç böyle bir hastalıktan haberim yoktu.Suçluyuö ve cezalandırılmış gibi hissediyorum.Bundan sonra hiçbirşey eskisi gibi olmayacakmış gibi.Bulaştıran insanın pisliğini taşıyorum resmen

Ben kafayı yedim 92 gündür bilerek düştüm tertemiz vucutumu bir hiç uğruna virüsle buluşturdum ne gereği vardı ki

(24-08-2024, Saat: 21:21)Bella1441 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Gercekten artık kimseyle tanışmak falanda istemiyorum.Bulaştırmak da umrumda değil.Ben  kendimi iyi etmek istiyorum.Her atakta eklem ağrısı ,baş ağrısı.Hiç böyle bir hastalıktan haberim yoktu.Suçluyuö ve cezalandırılmış gibi hissediyorum.Bundan sonra hiçbirşey eskisi gibi olmayacakmış gibi.Bulaştıran insanın pisliğini taşıyorum resmen

Suçlu değilsiniz. Bilemezdiniz ki. Her insan cinsel yolla bulaşan hastalıklara bir adaydır. 2 dakika sonra ne olacağını bile bilemiyoruz. Düşünün hsv ile bu haldesiniz hiv kapsaydınız ne yapacaktınız peki? Sizi hsv için yadırgayan birinin daha kötü bir hastalığa veya hsv ye kapılmayacağının garantisi var mı? Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak ama bundan sonra ne olacağı sizin elinizde. Kendinize odaklanın, bir gün tedavisi çıkabilir. Güzel ilerleme sağlayanlar var.
Yıllar geçtikçe ataklarının azaldığını söyleyenler var. Ve doktorunuzla konuşup baskılama tedavisi alabilirsiniz. Şikayetlerinizi azaltıp rahatlatabilir

Bunun tedavisin çıkacağına inanmıyorum

(24-08-2024, Saat: 22:14)Suphelihasta Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Suçlu değilsiniz. Bilemezdiniz ki. Her insan cinsel yolla bulaşan hastalıklara bir adaydır. 2 dakika sonra ne olacağını bile bilemiyoruz. Düşünün hsv ile bu haldesiniz hiv kapsaydınız ne yapacaktınız peki? Sizi hsv için yadırgayan birinin daha kötü bir hastalığa veya hsv ye kapılmayacağının garantisi var mı? Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak ama bundan sonra ne olacağı sizin elinizde. Kendinize odaklanın, bir gün tedavisi çıkabilir. Güzel ilerleme sağlayanlar var.
Yıllar geçtikçe ataklarının azaldığını söyleyenler var. Ve doktorunuzla konuşup baskılama tedavisi alabilirsiniz. Şikayetlerinizi azaltıp rahatlatabilir

Bundan sonra insanlara karşı daha temkinli olacağım.Dediğiniz gibi hıv olsaydı sanırım yaşayamazdım.Elimden geleni yapıp bu atakları azaltacagım.Tamamen kendime odaklandım.Zamanla azalır umarım.Tamamen gecmeyecek biliyorum ama katlanılabilir bir düzeye gelmesi yeterli olur benim için

Bu hastalık yıllar geçtikçe azalıyor mu peki

(25-08-2024, Saat: 14:25)Herpeskurbani Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Mrb 
bazi kiṣierde daha agir seyir ediyor ben böyle gözlemledim .Ve evet sinirlerde hasar birakiyor Hakki biraz kendinden bahsetmiṣ .Herkeste Hakki gibi seyir etmiyor .Baṣka bir hasatliginiz yok bütün ṣikayetleriniz Herpese bağli ! Yanma batma hissleri sinirlerin agrimasi ben bunu 2018 den berri hergün cekiyorum hertürlü tesler yapildi hicbirṣey bulunamadi .Ayni Zoster virusu gibi buda sinirlere hasar aciyor ! Karincalanma bacak agrilari idrar zor yapma gibi .Sizin yapmaniz gereken iṣ ṣu bu rahatsizliga Aciclovir iyi gelmez ! Biran önce Valaciclovir -Valterex düzenli 6 ay kullanmaniz gerek ! Sinirlerin biraz hafiflemesi icin ozon kremleri var internetten sipariṣ verin hemen ve hergün sürün .Eṣinize bulaṣmamasi icin kondome takin .Bununla yaṣamaya çaliṣin ,Yurt diṣinda iseniz Lyrandayi tavsiye ederim birde .

Geçmiṣ olsun sakin olman gerek ,bana bulaṣtirani ben yaraladim olay dahada büyüdü.Sakin olmaya çaliṣ ozon kremi al kendine hergün sür .Benim Vaginam o günden sonra hic eskisi gibi degil sürekli akintilar agrilar kokular ile yaṣiyorum cok zor bir hastalik kimse ilgilenmemiṣ inanilir gibi degil ama sakin olman gerek ṣu aralar bol bol Melisse çayi ic .bu arada ben Almanyadayim buralarda iseniz kontakta gecebilir .

Hiç enfeksiyonum olmazdı.o günden beri sürekli vajinal enfeksiyonlarla ugraşıyorum.valtrex içerken enfeksiyon olmuyor ama bu ilaçta uzun sürek kullanılır mı  bilmiyorum.Bunu bana bulaştıran kişi birde polis.nasıl canına okusam diye düşünüyorum.resmen potansiyel tehlikeymiş.ama hatalı olam benim.saglıklı bedenime zarar verdimSad

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Yeni ilişkide tavsiyelerinize ihtiyacım var Eses123 5 952 22-10-2025, Saat: 01:52
Son Yorum: vertigo
  Yeni bir ilişki.. İşteöylebirşey 10 6,159 06-09-2020, Saat: 11:11
Son Yorum: İşteöylebirşey
  Genital Herpesli Partnerler Arasında İlişki jimmmy 6 6,334 09-04-2019, Saat: 19:19
Son Yorum: 36bodrum36

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar:
1 Ziyaretçi