Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
BioNTech'ten HSV-2 Aşısı İçin Yeni Denemeler

Arkadaşlar bir haber var, dün düşmüş online'a sanırım. Linki bırakıyorum, çok anlayamadım. Siz de bir bakın, ben yeni gördüm, inşallah da yeni bir durumdur.

Ek Bilgiler:

HSV-2 ve Aşı Çalışmaları Hakkında

HSV-2, herpes simpleks virüsünün cinsel yolla bulaşan bir türüdür ve dünya genelinde milyonlarca insanı etkilemektedir. Şu anda kesin bir tedavisi bulunmamakla birlikte, antiviral ilaçlar semptomları kontrol altına alabilmektedir. BioNTech, mRNA teknolojisi ile HSV-2'ye karşı bir aşı adayı geliştirmektedir. Şirket, 2023 yılında bu aşı için faz çalışmalarına başlamayı planlamaktadır. Aşının amacı, virüsün bulaşmasını önlemek veya hastalık şiddetini azaltmaktır. Bu tür çalışmalar, herpes enfeksiyonlarına karşı uzun vadeli bir çözüm sunma potansiyeli taşımaktadır. Ancak aşı henüz deneysel aşamadadır ve geniş kapsamlı klinik deneylerin sonuçları beklenmektedir.

Bu bilgiler kişisel deneyimler olup tıbbi tavsiye niteliği taşımaz, mutlaka hekiminize danışınız.

önümüzdeki aylarda insan üzerinde yapılacak aşı denemeleri olacakmış hsv2 için .bizi ilgilendirmiyor hastalıga yakalanmamış kişiler için koruyucu çalışmaları

(09-11-2022, Saat: 10:03)space Adlı Kullanıcıdan Alıntı: önümüzdeki aylarda insan üzerinde yapılacak aşı denemeleri olacakmış hsv2 için .bizi ilgilendirmiyor hastalıga yakalanmamış kişiler için koruyucu çalışmaları

Üzüldüm demiyim ama en azından evlenmek isteyenler için sorun teşkil etmez hale gelirse herpes aşısı,  harika olur beklemekten başka çaremiz yok ??‍♂️?

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Spor Yapanlar İçin BCAA Tavsiyesi ve Bağışıklık Güçlendirme nycteam 0 858 21-04-2025, Saat: 23:59
Son Yorum: nycteam
  Herpes Virüsü için Ozon ve Glutatyon Tedavisi: Deneyimler cipiaresss 0 952 12-03-2025, Saat: 02:54
Son Yorum: cipiaresss
  Herpes İçin Foto Dinamik Tedavi (PDT) İşe Yarıyor mu? Devrim cey 50 20,961 26-10-2024, Saat: 10:17
Son Yorum: Podsin
Exclamation Herpes Virüsü ile Kanser Tedavisi: Yeni Umut HopeFul 63 35,592 31-07-2024, Saat: 01:10
Son Yorum: Ahmet3434
  Vitaherpavac Rus Herpes Aşısı Hakkında Bilgi ve Deneyimler aptalbirgenç 8 5,825 29-05-2024, Saat: 13:26
Son Yorum: Ç11122

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar:
1 Ziyaretçi