Arkadaşlar, öncelikle şunu belirtmek isterim: hayatımda bir kere geçirdim, çok şükür 1 yıldır ne antiviral ilaç ne takviye vitamin kullanmama rağmen lezyon veya atak görmedim. Dengeli besleniyor ve düzenli spor yapıyor olmam sebebiyle olabilir. Ama çok araştırdım ne yemem gerektiği, ne içmem gerektiği, ne yememek gerektiği. Örnek: abur cubur, kuruyemiş yemiyorum. Yesem bile mutlaka yoğurt yiyorum, arginin-lizin oranını dengeliyor. Ayrıca hijyen bu işte çok önemli, mutlaka her gün güzelce duşunuzu alın. Ve en önemlisi her gün spor yapın. Belki bazı arkadaşlar inanmayabilir ama inanın hiçbir belirti veya lezyon görmedim. Sadece ilk geçirdiğim ataktan kaynaklı test yaptırmıştım, antikor üretmiş vücudum. Benim sadece kafama takılan, lezyon veya belirti enfeksiyon olmamasına rağmen bulaştırma ihtimali üzerinde yoğunlaşıyorum.
Konuyu Oyla:
| Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
| Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
| Genital Herpes Tedavisinde Psikiyatrist ve İlaç Kullananların Deneyimleri | 2 | 631 |
30-06-2026, Saat: 19:17 Son Yorum: patates |
||
| Valtrex Baskılama Tedavisinde Atak Çıkması Normal mi? | 2 | 1,096 |
18-01-2026, Saat: 20:55 Son Yorum: kadirm |
||
| Uçuk Tedavisinde Denenmiş Yöntemler: Karanfil Çayı ve Diğer Doğal Çözümler | 26 | 6,643 |
29-07-2025, Saat: 14:53 Son Yorum: BulutEfe |
||
|
|
Herpes Tedavisinde Valtrex Kullanımı: Deneyimler ve Öneriler | 45 | 15,828 |
09-02-2025, Saat: 13:14 Son Yorum: Semptom |
|
| Herpes Bulaşma Süresi ve Belirtileri: Ne Zaman Lezyon Çıkar? | 33 | 10,646 |
21-10-2024, Saat: 05:22 Son Yorum: HopeFul |
||
| Konuyu Okuyanlar: |
| 1 Ziyaretçi |