Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Herpes Ağrısı ve Belirtileri: Peniste Ağrı ve Yanma

Merhaba, yaklaşık olarak 1 ay önce penis üst kısmında su kabarcıkları şeklinde ortaya çıktı. Jiletle o bölgeyi kestirdikten sonra üroloğa gittim, kan ve idrar tahlili verdim. Diğer CYBH için testler negatif. Herpes için cildiyeye gönderdi, baktı herpes dedi. Valtrex ve Fucidin krem verdi. Valtrex'te 1 gün içinde gitti, tamamen 1 hafta içinde kayboldu. Geçenlerde yine çıkacak gibi oldu, kaşıntılı bir şekilde, Valtrex kullandım çıkmadan kayboldu. Test yaptırmak istemiştim ama devlette yokmuş, özeldede 1900 lira gibi bir ücret istediler, açıkçası benim için fazla bir miktar, öğrenciyim. Şu anda penis üzerinde uzun kısımda deri üzerinde ağrı var, rahatsız ediyor, özellikle ereksiyon anında daha belirgin bir ağrı. İdrar yollarında yanma var, idrar yaparken değil idrardan sonra oluyor. Mastürbasyon yaparken zorlanmı.

Ek Bilgiler: Herpes simpleks virüsü (HSV) vücutta ömür boyu kalır ve bağışıklık sistemi zayıfladığında tekrar aktif hale gelebilir. Stres, yorgunluk, hormonal değişiklikler veya başka bir hastalık atakları tetikleyebilir. Tekrarlayan ataklar genellikle ilk ataktan daha hafif ve kısa sürelidir. Antiviral ilaçlar (örneğin valasiklovir) atak sıklığını azaltmak veya semptomları hafifletmek için kullanılabilir. Düzenli uyku, dengeli beslenme ve stresten uzak durmak bağışıklığı destekleyebilir. Herpes tanısı için genellikle lezyonlardan sürüntü veya kan testi yapılır. Test maliyetleri sağlık kurumuna göre değişiklik gösterebilir. Erken tedavi atak süresini kısaltabilir. Cinsel partnerlerin bilgilendirilmesi ve korunma önlemleri önemlidir.

Bu bilgiler kişisel deneyimler olup tıbbi tavsiye niteliği taşımaz, mutlaka hekiminize danışınız.

(30-09-2021, Saat: 20:12)hpmag Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhaba yaklaşık olarak 1 ay önce penis üst kısmında su kabarcıkları şeklinde ortaya çıktı jiletle o bölgeyi kestirdikten sonra üroloğa gittim kan ve idrar tahlili verdim diğer cybh için testler negatif herpes için cildiyeye gönderdi baktı herpes dedi valtrex ve fucidin krem verdi valtrexte 1 gün içinde gitti tamamen 1 hafta içinde kayboldu geçenlerde yine çıkacak gibi oldu kaşıntılı bir şekilde valtrex kullandım çıkmadan kayboldu   test yaptırmak istemiştim ama devlette yokmuş özeldede 1900 lira gibi bir ücret istediler açıkcası benim için fazla bir miktar öğrenciyim
şuanda penis üzerinde uzun kısımda deri üzerinde ağrı var rahatsız ediyor özellikle ereksiyon anında daha belirgin bir ağrı idrar yollarında yanma var idrar yaparken değil idrardan sonra oluyor masturbasyon yaparken zorlanmıştır ondan falan ağrıyordur diyordum 10 gündür falan yapmıyordum fakat ağrı devam ediyor dün yaptım bu defa boşalırken de idrar yolları yanarak boşalma oldu ne yapmam lazım ....Sad

Bahsettiğiniz test hpv testi sanırım, devlette yapılmıyor özelde var ve ücreti evet bu kadar yüksek.
Herpes testini özelde yaptırmıştım 6 ayda bir yaptırıyorum ve 200 lira ödüyorum. 
Hsv testi diye geçiyor; siz yanlış testten fiyat almışsınız

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Eşimin Aldatması Sonrası Herpes Belirtileri: Deneyimler ve Destek Kimsizlik 13 3,437 03-07-2025, Saat: 02:57
Son Yorum: Alp23425
  Herpes ve Sağ Kasık Ağrısı: Belirtiler ve Kullanıcı Deneyimleri Hüzünbaz 7 2,870 05-06-2025, Saat: 20:49
Son Yorum: Ali Rıza
  Sünnet Derisi Batma Hissi: Valtrex Kullanırken Yanma ve Çözümler cipiaresss 0 793 23-02-2025, Saat: 15:02
Son Yorum: cipiaresss
  Brokoli Kürü Deneyimleri: Yanma Batma Sorunu Yaşayanlar Var mı? Üzgüny 11 4,126 23-03-2024, Saat: 10:22
Son Yorum: Sunday
  HSV2 Bulaşma Yolları ve Belirtileri: 2 Hafta Önce Ateş ve Genital Yaralar Random 4 2,621 11-04-2023, Saat: 18:14
Son Yorum: devilsercan

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar:
1 Ziyaretçi