01-07-2025, Saat: 20:42
Herkese merhaba ben yeniyim deneyimlerimi burada hep yazmayı düşünüyorum. siteyi yeni keşfettim. Psikolojim bitmiş durumda. Ben 12 yıldır evliyim eşimden başka kimseyle ilişkim olmadı. 3 ay önce aldatıldığımı öğrendim. Sonrasında affettim etmez olaydım. Zaten hemen ardından bende genital bölgemde inanılmaz bir yanma oldu tahriş sandım ama arttı sonra uçuklar çıktı bir sürü vajinada popoya kadar zona gibi, idrar yapmak ölüm oldu. Haftasonuna denk geldiği için beklemek zorunda kaldım sonrasında doktora gittim. Kadın doğumdu baktı enfekte dedi önce kıl batması sonra herpes emin olamadı dermatolog geldi baktı herpes galiba dedi. Sonra kan testleri yaptılar hıv falan onlar negatif çıktı. Hpv ye sonradan bakacakmış.Bana aklovir günde 5 kez ve bir antibiyotik verdi iki kez. Ağrı kesici dexday kullanıyorum ama ağrım çok. Belirtilerim herpes mi, zona olabilir mi? Oranın temizliği nasıl olacak steril gazlı bez koyuyorum sabunla yıkıyorum kanıyor bir de. Herpes testi var mı bana yapmadı, Başka test yapmalı mıyım ? Ek ilaç ya da beslenme önerisi ne yapacağım? Yürüyemiyor adım atamıyorum. Eşim mi bulaştırmış başka yolla bulaşır mı? Şimdi burda ataktan bahsetmişler nasıl olacak bundan sonra hep böyle mi olacak? Bir de bundan sonra havuza denize saunaya giremeyecek miyim? Ortak tuvaletleri nasıl kullanacağım kimseye bulaştırmak istemem. Bulaşıcılık açısından risk altında mıyım? Cinsellik zaten bitti soyu tükensin bu hastalığın kimseye bunu yapamam. Cevap vereceklere teşekkür ediyorum şimdiden.