Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Herpes miyim?
Herkese merhaba ben yeniyim deneyimlerimi burada hep yazmayı düşünüyorum. siteyi yeni keşfettim. Psikolojim bitmiş durumda. Ben 12 yıldır evliyim eşimden başka kimseyle ilişkim olmadı. 3 ay önce aldatıldığımı öğrendim. Sonrasında affettim etmez olaydım. Zaten hemen ardından bende genital bölgemde inanılmaz bir yanma oldu tahriş sandım ama arttı sonra uçuklar çıktı bir sürü vajinada popoya kadar zona gibi, idrar yapmak ölüm oldu. Haftasonuna denk geldiği için beklemek zorunda kaldım sonrasında doktora gittim. Kadın doğumdu baktı enfekte dedi önce kıl batması sonra herpes emin olamadı dermatolog geldi baktı herpes galiba dedi. Sonra kan testleri yaptılar hıv falan onlar negatif çıktı. Hpv ye sonradan bakacakmış.Bana aklovir günde 5 kez ve bir antibiyotik verdi iki kez. Ağrı kesici dexday kullanıyorum ama ağrım çok. Belirtilerim herpes mi, zona olabilir mi? Oranın temizliği nasıl olacak steril gazlı bez koyuyorum sabunla yıkıyorum kanıyor bir de. Herpes testi var mı bana yapmadı, Başka test yapmalı mıyım ? Ek ilaç ya da beslenme önerisi ne yapacağım? Yürüyemiyor adım atamıyorum. Eşim mi bulaştırmış başka yolla bulaşır mı? Şimdi burda ataktan bahsetmişler nasıl olacak bundan sonra hep böyle mi olacak? Bir de bundan sonra havuza denize saunaya giremeyecek miyim? Ortak tuvaletleri nasıl kullanacağım kimseye bulaştırmak istemem. Bulaşıcılık açısından risk altında mıyım? Cinsellik zaten bitti soyu tükensin bu hastalığın kimseye bunu yapamam. Cevap vereceklere teşekkür ediyorum şimdiden.

(01-07-2025, Saat: 20:42)Kimsizlik Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Herkese merhaba ben yeniyim deneyimlerimi burada hep yazmayı düşünüyorum. siteyi yeni keşfettim. Psikolojim bitmiş durumda. Ben 12 yıldır evliyim eşimden başka kimseyle ilişkim olmadı. 3 ay önce aldatıldığımı öğrendim. Sonrasında affettim etmez olaydım. Zaten hemen ardından bende genital bölgemde inanılmaz bir yanma oldu tahriş sandım ama arttı sonra uçuklar çıktı bir sürü vajinada popoya kadar zona gibi, idrar yapmak ölüm oldu. Haftasonuna denk geldiği için beklemek zorunda kaldım sonrasında doktora gittim. Kadın doğumdu baktı enfekte dedi önce kıl batması sonra herpes emin olamadı dermatolog geldi baktı herpes galiba dedi. Sonra kan testleri yaptılar hıv falan onlar negatif çıktı. Hpv ye sonradan bakacakmış.Bana aklovir günde 5 kez ve bir antibiyotik verdi iki kez. Ağrı kesici dexday kullanıyorum ama ağrım çok. Belirtilerim herpes mi, zona olabilir mi? Oranın temizliği nasıl olacak steril gazlı bez koyuyorum sabunla yıkıyorum kanıyor bir de. Herpes testi var mı bana yapmadı, Başka test yapmalı mıyım ? Ek ilaç ya da beslenme önerisi ne yapacağım? Yürüyemiyor adım atamıyorum. Eşim mi bulaştırmış başka yolla bulaşır mı? Şimdi burda ataktan bahsetmişler nasıl olacak bundan sonra hep böyle mi olacak? Bir de bundan sonra havuza denize saunaya giremeyecek miyim? Ortak tuvaletleri nasıl kullanacağım kimseye bulaştırmak istemem. Bulaşıcılık açısından risk altında mıyım? Cinsellik zaten bitti soyu tükensin bu hastalığın kimseye bunu yapamam. Cevap vereceklere teşekkür ediyorum şimdiden.
Öncelikle sakin ol cinsel yolla bulaşan hastalıklar var 3 ay boyunca takip et madem yenisin herpesle ilgili antivirallerini doktor tavsiyesinde kullan. Cinsel hayatın bitmedi sakın hepsi geçecek burda bir çok arkadaşım yardımcı olacak merak etme

Evet herkez gibi ilk bulaş dönemi psikolojisi yaşıyosunuz en fazla 1 seneye kadar normal hayatınıza döneceğinizden şüphem yok ilaçlarınızı düzenli kullanmanızı ve eşiniz ile mutlu bir hayata devam etmenizi tavsiye ederim geçmiş olsun oldu bikere

(02-07-2025, Saat: 00:49)Hakkı123 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Öncelikle sakin ol cinsel yolla bulaşan hastalıklar var 3 ay boyunca takip et madem yenisin herpesle ilgili antivirallerini doktor tavsiyesinde kullan. Cinsel hayatın bitmedi sakın hepsi geçecek burda bir çok arkadaşım yardımcı olacak merak etme

Yapılan kan testi sonuçları kesin değil mi ? 3 ay sonra pozitif çıkabilir mi? İnan sakin olmaya çalışıyorum ama fobi oldu oraya hiç dokunamazmışım gibi geliyor

(02-07-2025, Saat: 01:13)Semptom Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Evet herkez gibi ilk bulaş dönemi psikolojisi yaşıyosunuz en fazla 1 seneye kadar normal hayatınıza döneceğinizden şüphem yok ilaçlarınızı düzenli kullanmanızı ve eşiniz ile mutlu bir hayata devam etmenizi tavsiye ederim geçmiş olsun oldu bikere

Teşekkür ederim. Mutluluk şu anda bana en uzak kelime . İnşallah normal rutinime dönebilirim .

(02-07-2025, Saat: 01:13)Semptom Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Evet herkez gibi ilk bulaş dönemi psikolojisi yaşıyosunuz en fazla 1 seneye kadar normal hayatınıza döneceğinizden şüphem yok ilaçlarınızı düzenli kullanmanızı ve eşiniz ile mutlu bir hayata devam etmenizi tavsiye ederim geçmiş olsun oldu bikere

Ben buna katılmıyorum. Aldatan, hele bir de üstüne hastalık kapıp bunu eşine bulaştıran biriyle neden beraber olmaya devam edilmeli? Mutlu bir hayat nasıl olabilir bu kişiyle? Kendisine biraz saygısı olan biri ne yapması gerektiğini bilir. Hiç kimse yerine konulamaz değil, bulunmaz hint kumaşı da değil. Herpes de ilişki yaşamanıza doğru insanı bulmanıza engel değil yaşınız kaç olursa olsun

(02-07-2025, Saat: 04:15)Suphelihasta Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ben buna katılmıyorum. Aldatan, hele bir de üstüne hastalık kapıp bunu eşine bulaştıran biriyle neden beraber olmaya devam edilmeli? Mutlu bir hayat nasıl olabilir bu kişiyle? Kendisine biraz saygısı olan biri ne yapması gerektiğini bilir. Hiç kimse yerine konulamaz değil, bulunmaz hint kumaşı da değil. Herpes de ilişki yaşamanıza doğru insanı bulmanıza engel değil yaşınız kaç olursa olsun

aynen ben tek ona sadık kalıyorum ilk ilişkimi evlilikten sonra onunla yaşıyorum, hayatımı tek eşle yürütüyorum adam bana hastalık getiriyor . Onda belirti de yok bu yüzden ikna da olmuyor o yüzden sordum cinsellik dışında bulaşabilir mi?  ben normalde de bağışıklığı düşük bir insanın. sanki tüm çileleri ben çekmek zorundayım gibi. Kimsenin kimseye bunu yapmaya hakkı yok. O yüzden eş seçerken senin gibi düşünen biriyle evlenmek lazım yoksa benim gibi böyle çukura düşersin.

Cinsellik dışı bulaş çok çok düşük ihtimal. Virüsler cansız ortamda yaşayamaz. Kendinizi suçlamayın bence, karşınızdaki dürüst olsun. Bence ikiniz de hsv testi yaptırın

(02-07-2025, Saat: 14:33)Kimsizlik Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  
aynen ben tek ona sadık kalıyorum ilk ilişkimi evlilikten sonra onunla yaşıyorum, hayatımı tek eşle yürütüyorum adam bana hastalık getiriyor . Onda belirti de yok bu yüzden ikna da olmuyor o yüzden sordum cinsellik dışında bulaşabilir mi?  ben normalde de bağışıklığı düşük bir insanın. sanki tüm çileleri ben çekmek zorundayım gibi. Kimsenin kimseye bunu yapmaya hakkı yok. O yüzden eş seçerken senin gibi düşünen biriyle evlenmek lazım yoksa benim gibi böyle çukura düşersin.

Eşinizin oral hsvsi var ise oradan buşamış olabilir bilginize. Hsv1 genital bölgeye bulaşabilir.

(02-07-2025, Saat: 15:30)Suphelihasta Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Cinsellik dışı bulaş çok çok düşük ihtimal. Virüsler cansız ortamda yaşayamaz. Kendinizi suçlamayın bence, karşınızdaki dürüst olsun. Bence ikiniz de hsv testi yaptırın

Nerede yapılıyor özelde kadın doğum doktoru yapmadı takılma ben sana herpes diyorum dedi. Fakülteye mi gitsem acaba?

(02-07-2025, Saat: 16:08)Kimsizlik Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Nerede yapılıyor özelde kadın doğum doktoru yapmadı takılma ben sana herpes diyorum dedi. Fakülteye mi gitsem acaba?

Test yaptırsan negatif olarak sonuç alsan yinede tatmin olmayacaksın özellikle bu forumdaki arkadaşların yazdıklarını okursan doktorlara inanmalısın veya eşindede aynı belirtiler olursa kesin olarak vardır denilebilir

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  HERPES HİKAYEM & DENEYİMLERİM & SORULARIM nopainnogain 11 3,012 11-03-2025, Saat: 00:18
Son Yorum: tuzluk
  Güncel test sonuçlarım hakkında bilgi alabilir miyim ? Hüseyin 48 9,706 09-03-2025, Saat: 15:26
Son Yorum: Ali Rıza
  genital herpes menenjit beyin itihabı vs ? duzelicezbe 2 1,094 16-02-2025, Saat: 12:54
Son Yorum: Sametcann06
  HSV 2 miyim Azelya 4 1,785 12-02-2025, Saat: 09:32
Son Yorum: Sametcann06
  Herpes testi ne zaman yapılmalı cipiaresss 23 6,429 02-02-2025, Saat: 16:28
Son Yorum: Alp23425

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar:
1 Ziyaretçi