25-07-2025, Saat: 23:34
Acaba aramızda genital herpes hsv2 bulaşı olduktan sonra sigarayı bırakan ve etkisini gören varmı sonuçta sigara bağışıklığı zayıflatan birşey deneyimleyen varsa lütfen yoruma bekliyorum
(25-07-2025, Saat: 23:34)Aysell Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Acaba aramızda genital herpes hsv2 bulaşı olduktan sonra sigarayı bırakan ve etkisini gören varmı sonuçta sigara bağışıklığı zayıflatan birşey deneyimleyen varsa lütfen yoruma bekliyorum
(30-07-2025, Saat: 17:26)nycteam Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Günde 1 paket içiyorum ben herpes üzerinde olumsuz etkisi varsa yarın bırakırım ama. Kötü anlamda çok etkiliyor mu acaba. Bilen biri ve ya daha önce sigara kullanıp bırakmış kişi bilgi verirse çok sevinirim.
(25-07-2025, Saat: 23:34)Aysell Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Acaba aramızda genital herpes hsv2 bulaşı olduktan sonra sigarayı bırakan ve etkisini gören varmı sonuçta sigara bağışıklığı zayıflatan birşey deneyimleyen varsa lütfen yoruma bekliyorum
(30-07-2025, Saat: 20:51)Sunflower Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Ben de 2 sene önce sigarayı bırakmıştım.Sigara içtiğim zaman çok sık atak geçirirdim.Şimdi eskisi gibi çıkarmıyorum.Ayrıca +10 seneyi geçti.Yeme içme düzenine dikkat edip,yürüyüş ya da spor yaparak çıkma süresini uzatabilirsin.Stres çok etkiliyor%100 stres ve uykusuzluk