Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Genital Uçuk Vücutta Başka Yerde Çıkar mı? Deneyimler
Exclamation 

Ben 3 senedir bu hastalıkla yaşıyorum. Bayanım, çok affedersiniz ama hep genital bölgenin iç kısımlarında çıkıyordu. Şu anda üstte çıkmış, baya büyük. İlk kez orada çıktı. Var mı bu mümkün mü? Nasıl oldu anlamadım, asla temas etmedim. Vücudun diğer yerlerinde de çıkabilir o zaman? Çok tedirginim ve küçük bebeğim var. 3 senedir sürekli atak geçiriyorum. Kafama taksam da takmasam da çıkıyor. Bağışıklık için her şeyi yapıyorum, nafile. Bıktım ya. Azalma dahi yok.

Ek Bilgiler: Bu tür hastalıkların seyri kişiden kişiye değişiklik gösterebilir. Atakların sıklığı ve çıktığı bölgeler farklılık arz edebilir. Genital bölgede sık görülen bir virüs, nadiren de olsa vücudun başka kısımlarında da kendini gösterebilir. Bağışıklık sistemini güçlü tutmak, genel olarak atakları azaltmaya yardımcı olabilir. Ancak, herhangi bir tıbbi durumda olduğu gibi, kesin teşhis ve tedavi için bir doktora danışmak en doğrusudur. Bu bilgiler kişisel deneyimler olup tıbbi tavsiye niteliği taşımaz.

baskılama yapın

(17-07-2025, Saat: 02:11)Gülsümm Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [font=Georgia,serif]ben 3 senedir bu hastalıkla yaşıyorum.Bayanım.çok afedersiniz ama hep genital bölgenin iç kısımlarında içinde çıkıyordu..şu anda üstte çıkmış baya büyük..İlkkez orda çıktı.var mı bu mümkün mü? Nasıl oldu anlamadım asla temas etmedim..vücudun diğer yerlerinde de çıkabilir o zman ?? Çok tedirginim ve küçük bebeğim var..3 senedir sürekli atak geçiriyorum.kafama taksam da takmasam da çıkıyor.bağışıklık için herşeyi yapıyorum nafile.bıktım ya.azalma dahi yok [/font]

Valtrex içiyorum bol su içiyorum başka yapacak birşeyim yok en azından lezyon görmezsin

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Herpes (uçuk) bulaştırma korkusu: Korunmalı ilişkide bulaşma riski var mı? Abrts5694 7 1,465 26-10-2025, Saat: 13:00
Son Yorum: Suphelihasta
Shocked Herpes Ataklarından Kurtulma: Valtrex Baskılama Tedavisi ve Deneyimler kadirm 7 1,736 06-09-2025, Saat: 21:13
Son Yorum: Aysell
  HSV Genital Herpes Ağrıları Ne Zaman Geçer? Dünyam 0 807 21-05-2025, Saat: 10:19
Son Yorum: Dünyam
  Velp Tablet Kullanım Süresi ve Ürik Asit Etkisi Hakkında Deneyimler carolgolden 4 2,018 27-12-2024, Saat: 08:58
Son Yorum: Ahmet3434
  Su Çiçeği Aşısı Genital Herpes Tedavisinde İşe Yarıyor mu? jimmmy 14 19,319 05-09-2024, Saat: 22:13
Son Yorum: cipiaresss

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar:
1 Ziyaretçi