HT Forum

Tam Versiyon: Bu ne şimdi?
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[font=Georgia,serif]ben 3 senedir bu hastalıkla yaşıyorum.Bayanım.çok afedersiniz ama hep genital bölgenin iç kısımlarında içinde çıkıyordu..şu anda üstte çıkmış baya büyük..İlkkez orda çıktı.var mı bu mümkün mü? Nasıl oldu anlamadım asla temas etmedim..vücudun diğer yerlerinde de çıkabilir o zman ?? Çok tedirginim ve küçük bebeğim var..3 senedir sürekli atak geçiriyorum.kafama taksam da takmasam da çıkıyor.bağışıklık için herşeyi yapıyorum nafile.bıktım ya.azalma dahi yok [/font]
baskılama yapın
(17-07-2025, Saat: 02:11)Gülsümm Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ][font=Georgia,serif]ben 3 senedir bu hastalıkla yaşıyorum.Bayanım.çok afedersiniz ama hep genital bölgenin iç kısımlarında içinde çıkıyordu..şu anda üstte çıkmış baya büyük..İlkkez orda çıktı.var mı bu mümkün mü? Nasıl oldu anlamadım asla temas etmedim..vücudun diğer yerlerinde de çıkabilir o zman ?? Çok tedirginim ve küçük bebeğim var..3 senedir sürekli atak geçiriyorum.kafama taksam da takmasam da çıkıyor.bağışıklık için herşeyi yapıyorum nafile.bıktım ya.azalma dahi yok [/font]

Valtrex içiyorum bol su içiyorum başka yapacak birşeyim yok en azından lezyon görmezsin