Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
BİRAZ MORAL VE MOTİVASYON
Selam arkadaşlar, biraz umudumuz mutluluğumuz ve motivasyonumuz artsın diye düşündüm. Ben de hepiniz gibi yapay zekaya herpesle ilgili ilaç çalışmaları durumunu sorup duruyorum Smile çok umut verici çalışmalar var. Bunu kökünden temizleyecek aşı çalışmalarıda mevcut önemli yol katedilmiş durumda. Fakat ilaç hap tedavisi daha etkin baskılayıcı tedavilerin bulunması ve bu ilaçların piyasaya sürülmesi daha yakın gibi duruyor. Umutluyum bir gün o güzel haberi buradan alacağız. Üzerinde çalışılan bir ilacın kısa süreli etkisi için 20 gün diyorlar ve ilaç çok iyi etkiliymiş. 20 gün fazla bile Smile tek bir ilaçla 15 gün hiç atak yaşamayalım süper ayda 2 ilaçla hapla aşı bulununa kadar maçı her türlü rahat rahat götürürüz. Tabi bunun yanında vitamin mineral takviyeleri lyesinler vs. Bu virüsü hiç kapmamış gibi yaşayabiliriz. Yapay zekaya sizlerde sorun genital herpesle ilgili geliştirilen ilaçlar ne durumda hangi ilaçlar piyasaya çıkmaya daha yakın? Çıkacak ilaçların etkisi nasıl olacak diye. Müthiş umut verici şeyler var. 2026 yılı bizim için dönüm noktası olabilir. 2025i yarıladık bile. Virüsü komple silecek çalışmalar var forumda paylaşılmış zaten fareler üzerinde %97’sini temizlemeyi başarmışlar. Sadece bir atılıma ihtiyacımız var. Valtrex valtrex 35 yıldır nereye kadar. Bir tane daha etkili daha uzun ve kesin sonuç veren bir şey çıktımı dünyada çok satıldımı gerisi çorap söküğü gibi gelecek. Çünkü diğer ilaç firmalarıda satışı ve pazar genişliğini gördüğünde iştahı kabaracak daha iyisini çıkarmak için çalışacak. Sizlerde yapay zekaya sorduğunuz sorulardan aldığınız umut verici cevapları yorumlara yazın lütfen. İlaçlarla ilgili yaptığınız araştırmaları bize moral motivasyon verecek bilgileri paylaşın. Hepimize moral motivasyon olsun. Yorumlarınızı bekliyorum. Ataksız lezyonsuz mutlu günler herkese Smile

İyi geldi cidden umarım en kısa zamanda çıkar ama Türkiye'ye gelmesi de bir süreç yeterki çıksın vize pasaport ne gerekiyorsa param yoksa bile bulur buluştururum yeterki çıksın birşey

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: