Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lezyon Değişimi Yaşayanlar Var mı? Tecrübeler ve Tavsiyeler
Konu Güncel Özeti: Konu başlatıcı, lezyonlarının sıvı dolu kabarcıklardan kızarık minik yaralara dönüştüğünü belirterek benzer durumu yaşayanları sorguluyor. İlk yanıt, zamanla lezyonların basitleştiğini, sayılarının azaldığını ve küçüldüğünü ifade ediyor. Başka bir kullanıcı, kendisinde sadece sivilce şeklinde olduğunu belirtiyor. Üçüncü yanıt, lezyonların küçük kızarık noktalar halinde olduğunu doğruluyor. Dördüncü kullanıcı, bu durumun baş kısmında mı olduğunu soruyor. Beşinci kullanıcı ise küçük sivilce benzeri lezyonların bulaşıcılığının daha zor olup olmadığını sorguluyor. Genel olarak, katılımcılar lezyonların zamanla değiştiği konusunda hemfikir, ancak bulaşıcılıkla ilgili kesin bir bilgi paylaşılmamıştır. Tartışma, kişisel deneyimler üzerinden ilerlemiş olup tıbbi bir sonuca varılmamıştır.

Merhaba, ben de eskiden içi sıvı dolu kabarcıklar görülüyordu, şimdi kızarıklık başlayan minik bir yara olarak görüyorum. Bu durumu yaşayan var mıdır?

Ek Bilgiler: Cilt lezyonları zamanla farklı görünümler alabilir. Örneğin, viral kaynaklı lezyonlar başlangıçta sıvı dolu kabarcıklar halindeyken, iyileşme sürecinde kabuklanma veya kızarık yaralar şeklini alabilir. Bu değişimler kişiden kişiye ve bağışıklık sistemine göre farklılık gösterebilir. Lezyonların bulaşıcılığı da evreye bağlı olarak değişir; genellikle sıvı dolu kabarcık evresinde bulaşma riski daha yüksektir.

Dikkat Edilmesi Gerekenler

Bu bilgiler kişisel deneyimler olup tıbbi tavsiye niteliği taşımaz. Cilt lezyonlarınızda değişiklik fark ederseniz mutlaka bir dermatoloji uzmanına danışmanız önerilir.

(21-04-2025, Saat: 20:43)Kızılejder Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhaba ben de eskiden içi sıvı dolu kabarcıklar görülüyordu şimdi kızarıklık başlayan minik bir yara olarak görüyorum bu durumu yaşayan var mıdır

Zaman geçtikçe öyle oluyor 2 3 yıl sonra daha basit lezyonlar oluyor benim ilk başka 6 7 tane çıkıyordu şimdi 1 tane çıkıyor küçük birşey

Bende sadece sivilce çıkıyor lezyonlar zamana ve kişiye bağlı değişken

(24-04-2025, Saat: 03:47)...mda... Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Zaman geçtikçe öyle oluyor 2 3 yıl sonra daha basit lezyonlar oluyor benim ilk başka 6 7 tane çıkıyordu şimdi 1 tane çıkıyor küçük birşey

Evet kücük kızarık nokta oldu

(24-04-2025, Saat: 19:01)Kızılejder Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Evet kücük kızarık nokta oldu

Baş kısmında demi bende yeni karşılaşıyorm

Peki bu küçük sivilce gibi olanların lezyona göre bulaşması dahami zor olur acaba

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Sülük Tedavisi Lezyon İçin Faydalı mı? Deneyimler Ahmet3434 3 1,555 24-12-2024, Saat: 19:36
Son Yorum: Can2616
  Valtrex Kullanırken Bulaşma Riski: Tecrübeler ve Öneriler Bella1441 23 7,796 22-11-2024, Saat: 14:35
Son Yorum: elifart2409@gmail.com
  Sık Herpes Atakları: Nedenler ve Tecrübeler NarPnr 40 19,815 07-10-2022, Saat: 22:48
Son Yorum: Pançoo
Shocked Kim Kime Bulaştırdı? Lezyon Sırası Ne Anlama Geliyor? aglakme 0 1,245 21-07-2022, Saat: 16:03
Son Yorum: aglakme
  4 Aydır Geçmeyen Genital Lezyon: Herpes mi, Başka Bir Şey mi? asabi35 26 17,318 11-08-2021, Saat: 13:24
Son Yorum: asabi35

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar:
1 Ziyaretçi