Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Regl Döneminde Herpes (HSV-2) Atakları Tekrarlanıyor mu?

Regl dönemlerinizde herpes ataklarınız tekrarlanıyor mu?

Ek Bilgiler: Birçok kadın regl döneminde HSV-2 ataklarında artış bildirmektedir. Bunun nedeni hormonal değişimlerin bağışıklık sistemini etkilemesi olabilir. Stres, yorgunluk ve uyku düzensizliği de atakları tetikleyebilir. Kişisel bakım ve doktor önerileri önemlidir. Bu bilgiler kişisel deneyimler olup tıbbi tavsiye niteliği taşımaz, mutlaka hekiminize danışınız.

(01-02-2025, Saat: 10:45)Zeynep7 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Regl dönemlerinizde herpes ataklarınız tekrarlanıyor mu ?

Evet tekrarlanıyor özellikle regl bittikten sonra çıkıyor pedlerin tahriş etmesinden dolayı çıktığını düşünüyorum

(03-02-2025, Saat: 20:43)Üzgünüm Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Evet tekrarlanıyor özellikle regl bittikten sonra çıkıyor pedlerin tahriş etmesinden dolayı çıktığını düşünüyorum

Peki ya regl başlangıc dönemlerinde çıkıyor mu ?

(03-02-2025, Saat: 20:43)Üzgünüm Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Evet tekrarlanıyor özellikle regl bittikten sonra çıkıyor pedlerin tahriş etmesinden dolayı çıktığını düşünüyorum

Teşekkür ederim. Peki ya reglin başlangıc dönemlerinde çıkıyor mu ?

(04-02-2025, Saat: 23:58)Zeynep7 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:

Teşekkür ederim. Peki ya reglin başlangıc dönemlerinde çıkıyor mu ?

Ben hiç yaşamadım ama tabi bu kişiden kişiye değişir benim regl dönemlerim sıkıntısız geçer belki o yüzdendir hiç öncesinde çıkarmadım

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Thumbs Up Herpes Deneyimleri: Atakları Azaltma ve Psikolojik Destek sakiinn 12 6,497 07-07-2024, Saat: 23:05
Son Yorum: Ay gül
  Gerçekten Çok Merak Ediyorum: HSV Atakları Ne Zaman Olur? yunuss1234 0 1,737 19-07-2021, Saat: 00:54
Son Yorum: yunuss1234

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar:
1 Ziyaretçi