Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Valtrex ve bulaş
(03-11-2024, Saat: 07:49)Bella1441 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Abi ne diyorsun allah aşkına ya

Bana da ilaç kullanırken bulaşmaz gibi geliyor ama ilaç içerken lezyon olmasada minik kaşıntılar olabiliyor.sizde de oluyor muydu

İlaç kullanırkende  bazı belirteler olabiliyor

(07-11-2024, Saat: 10:45)Ahmet3434 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: İlaç kullanırkende  bazı belirteler olabiliyor
Bende herpes sinir hasarına neden oldu. uzun süre genital bölgede ağrılar, kaşıntılar vs. çektim. Valtrex kullandım ancak sinir ağrıları geçmedi. Daha sonra asiviral kullanmaya başladım. Ağrılar tamamen geçmedi ancak çok azaldı. Yabancı sitelerde de sinir hasarı yaşayanların kullandıkları antiviral ilaçları değiştirdikleri ve bu şekilde olumlu sonuç aldıklarına ilişkin paylaşımlar var.

Daha önce bir arkadaş yazmıştı not almıştım biraz kombine yaptım denedim başarılı görünüyor. Herşeyi bırakın. Uçuğun çıkmasını hissettiğiniz ve uçuğu gördüğünüz anda başlayın ve kesinlikle ara vermek yok.

Malzemeler:
2 kutu welp tablet
1 kutu 500 mg waltrex
1 kutu Solgar Çinko Pikolinat
1 kutu Vıtafenıx Lipozomal C vitamini
1 kutu Solgar B12 Synkobalomin dil altı
(Tıp 1 olanlar Vıtafenıx B kompleks)
1 kutu Solgar Sıberıan Gingseng

(Marka yazdım çünkü her vitamin belirli form da olmazsa vücut tarafından emilmiyor Bu ürünler vücut tarafından çok iyi emilen formda)

-Saat : 9.00 aç karnına
1 adet Vıtafenıx Lipozomal C Vitamini
-Saat: 09.30 Kahvaltı
-Saat : 10.00
1 adet welp + 1 adet waltrex + 1 adet Solgar Çinko Pikolinat
-Saat : 14.00
1 adet Welp + 1 adet Solgar B12 Synkobalomin dil altı (tıp 1 olanlar Vıtafenıx B kompleks)
-Saat :18.00
1 adet welp + 1 adet waltrex
-Saat :22.00
1 adet welp + 1 adet solgar Sıberıan Gingseng

24 günlük tedavi yöntemi. Alınan malzemeler yeterli.

2 lire su günlük mutlaka ve alkol yasak.

Amaç: waltrex ile virüsü uyuşturup welp ve vitaminlerle yakalayıp virüs yükünü azaltmak.

Saatleri ileri geri kaydırabilirsiniz lakin aralıkları değişmeyecek şekilde, herkese şifa olması dileğiyle.

(10-11-2024, Saat: 12:17)cipiaresss Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Daha önce bir arkadaş yazmıştı not almıştım biraz kombine yaptım denedim başarılı görünüyor. Herşeyi bırakın. Uçuğun çıkmasını hissettiğiniz ve uçuğu gördüğünüz anda başlayın ve kesinlikle ara vermek yok.

Malzemeler:
2 kutu welp tablet
1 kutu 500 mg waltrex
1 kutu Solgar Çinko Pikolinat
1 kutu Vıtafenıx Lipozomal C vitamini
1 kutu Solgar B12 Synkobalomin dil altı
(Tıp 1 olanlar Vıtafenıx B kompleks)
1 kutu Solgar Sıberıan Gingseng

(Marka yazdım çünkü her vitamin belirli form da olmazsa vücut tarafından emilmiyor Bu ürünler vücut tarafından çok iyi emilen formda)

-Saat : 9.00 aç karnına
1 adet Vıtafenıx Lipozomal C Vitamini
-Saat: 09.30 Kahvaltı
-Saat : 10.00
1 adet welp + 1 adet waltrex + 1 adet Solgar Çinko Pikolinat
-Saat : 14.00
1 adet Welp + 1 adet Solgar B12 Synkobalomin dil altı (tıp 1 olanlar Vıtafenıx B kompleks)
-Saat :18.00
1 adet welp + 1 adet waltrex
-Saat :22.00
1 adet welp + 1 adet solgar Sıberıan Gingseng

24 günlük tedavi yöntemi. Alınan malzemeler yeterli.

2 lire su günlük mutlaka ve alkol yasak.

Amaç: waltrex ile virüsü uyuşturup welp ve vitaminlerle yakalayıp virüs yükünü azaltmak.

Saatleri ileri geri kaydırabilirsiniz lakin aralıkları değişmeyecek şekilde, herkese şifa olması dileğiyle.

Bir çok şey denedim velp - D vitamini - C vitamini - folat - çinko - B12 - solğar complex v2000 - berberis - ve daha aklıma gelmeyenler bunları karışıkda kullandım ayrı ayrıda kullandığım oldu ama sonuç nafile evet azda olsa çıkma süresini uzattı ama yinede çıkacağı zaman çıkıyor 
tek yöntem valtreks al günde 1 tane 500 mğ keyfine bak virüs uğraşsın çıkmak için 
tabiki 3 aylık periyotlarda karaciğer - böbrek gibi önemli değerlerine baktırmak şartıyla

(03-11-2024, Saat: 07:49)Bella1441 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Abi ne diyorsun allah aşkına ya

Bana da ilaç kullanırken bulaşmaz gibi geliyor ama ilaç içerken lezyon olmasada minik kaşıntılar olabiliyor.sizde de oluyor muydu

İlk zamanlar bendedr oluyordu yanma ve kaşıntı ama benim artık 3-4 falan oldu hastalığı kapalı şuan gayet normalim bir sıkıntım yok varsada ben hiç kafaya takmıyorum artık o yüzden anlamıyor olabilirim düşünmüyorum hiç

(08-11-2024, Saat: 21:42)max.903406 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bende herpes sinir hasarına neden oldu. uzun süre genital bölgede ağrılar, kaşıntılar vs. çektim. Valtrex kullandım ancak sinir ağrıları geçmedi. Daha sonra asiviral kullanmaya başladım. Ağrılar tamamen geçmedi ancak çok azaldı. Yabancı sitelerde de sinir hasarı yaşayanların kullandıkları antiviral ilaçları değiştirdikleri ve bu şekilde olumlu sonuç aldıklarına ilişkin paylaşımlar var.

Selam hangi doktordan yardım aldınız ilaç sürecinde acaba

(19-11-2024, Saat: 00:56)hellüne Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Selam hangi doktordan yardım aldınız ilaç sürecinde acaba

Hiçbir doktordan. İlk başta teşhis koyamadılar. Gitmediğim doktor kalmadı. Dermatoloji, üroloji, genel cerrahi, ortopedi. Ağrıların kaynağını bulamadılar. Biri ilk ataktaki lezyonu anlayamadı. Bir diğeri lezyonu HPV diye yaktı. Bir başkası ise herpes konusunda yetersiz ve yanlış bilgi verdi (lezyon olmadan bulaş olmaz, virüsün bulaştığı yerden lezyon çıkar vs.). Antivirali ben kendim kullandım. Kullandığım süre boyunca atak yaşamadım. Kan testlerinde de değerlerimde bir anormallik ortaya çıkmadı. Yaklaşık 1 yıl oldu ve kullanmaya devam ediyorum. Bir süre sonra bırakmayı düşünüyorum.

(19-11-2024, Saat: 19:37)max.903406 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hiçbir doktordan. İlk başta teşhis koyamadılar. Gitmediğim doktor kalmadı. Dermatoloji, üroloji, genel cerrahi, ortopedi. Ağrıların kaynağını bulamadılar. Biri ilk ataktaki lezyonu anlayamadı. Bir diğeri lezyonu HPV diye yaktı. Bir başkası ise herpes konusunda yetersiz ve yanlış bilgi verdi (lezyon olmadan bulaş olmaz, virüsün bulaştığı yerden lezyon çıkar vs.). Antivirali ben kendim kullandım. Kullandığım süre boyunca atak yaşamadım. Kan testlerinde de değerlerimde bir anormallik ortaya çıkmadı. Yaklaşık 1 yıl oldu ve kullanmaya devam ediyorum. Bir süre sonra bırakmayı düşünüyorum.

Hemen hemen aynı şeyleri bende yaşadım ama bir anda bırakma bence belli bir süre sonra tekrar uçuk çıkacaktır ve Buda morel bozuyor ilaç dozunu düşürerek biraz daha uçuk çıkmasını ve buşaşı enğelleye bilirsin sonrası sana kalmış oysa ki bu ilacı 2-3 yıl kullanan üyeler var

Ben 2 buçuk yıl kullandım ve bi zararını görmedim bayadırda kullanmıyorum daha lezyon çıkartmadım

Merhaba şuan uçuk var waltrex içtiğim halde uçuk bitane daha eklenmiş. Günde 1 500 mg içiyorum. Bıktım artık gerçekten. Nerden bulaştıysa. Kadın doğum muayenelerinden bulaştı bana eminim.Dikkatsiz doktorlar yüzünden. Yaşadığım resmen şanssızlık.

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  VALTREX baskılama kadirm 8 1,532 05-12-2025, Saat: 18:27
Son Yorum: husame
  Valtrex 500 mg 42 Tablet Tedarik Sorunu Asabi1 20 3,912 03-12-2025, Saat: 00:25
Son Yorum: Lost4231
  VELP TABLET Mİ VALTREX Mİ kadirm 7 1,054 15-09-2025, Saat: 02:48
Son Yorum: Sena11
Lightbulb Valtrex İçerken Deneyimlerim Ay gül 38 11,188 05-02-2025, Saat: 18:28
Son Yorum: cipiaresss
  Valtrex Hakkında sbl988 1 975 17-11-2024, Saat: 22:57
Son Yorum: HopeFul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar:
1 Ziyaretçi