Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Herpesi bırakın, insanlar hpv ve hivlerini gizliyor, kendinizi düşünün!!!
Haklısın burda biraz olumsuz konuştum evet amam benide anlayın 3 ay 17 gündür geçmeyen ağrı ve sinirlerimin batmasının hiç geçmemesi dayanamaz bir hale geldim

(08-09-2024, Saat: 09:25)Hakkı123 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Kardeş sen şimdi ayak ve kolda yaralardan bahsettin, batmalardan bahsettin benim şüphem direk sifilise döndü, bak eğer sadece vdrl ve RPR  testi yaptıysan enfeksiyonun erken döneminde negatif gelmesi son derece normal bu bir, biz artık laboratuvarlarımızda sifilis tanısında sadece vdrl negatifliğini yeterli bulmuyoruz sifilis olup vdrl negatif çok hasta gördük. Vdrl negatifte olsa tpha ve T. Palladium igm ve igg testi acil yaptır ve hatta her ihtimale karşı deposilin tedavisi başlat direk zaman kaybetme sifilis sinir hasarı yapar hatta nöro sifilis yapar sen zaman kaybetme derim. Sekonder sifilis olabilirsin. İhmal etme sadece herpese odaklanma. . Lütfen artık her başlığın altına bu konuyu açma.

Bu konuda seni  bilgi sahibi olan biri olarak tebrik ediyorum Hakkı123 belki de arkadaşın doğru tanısını bulmuş oldun çünkü dediğim gibi herpesin bu tarz ağrılar oluşturduğunu hiç duymamıştım umarım arkadaşımız da en kısa zamanda sağlığına kavuşur.

15 doktor baktı bu şişlere normal diyolar ama bende yoktu öncede sarı şişler biraz dertler dün karnımda çıktı yara bir bölgede desenki orası yanmış gibi

Arkadaşlar bende sizde bilgi almak için yazıyorum zaten zor durumda olduğum için 30 gün sonra Türkiye'ye dönecem zaten ama olursa bunlar herpes de eşimi nasıl bulaştırmam önlemi nedir

Arkadaşlar 87 inci günde bütün testlerimi yaptırdım ben hiv sifiliz hapetit testlerini bu belirtiler verken yaptırdım bugün 3 ay 17 gündür ağrılar mücadele ediyorum

Eşim bunu duyunca dünyayı başıma yıkar benim asla ve asla kabul etmez eşim mecbur boşanmak zorunda kalacam 2 çocuğum var bize bulaştıranı şikayet etsem bir şey olur mu

Türkiye'ye dönmeden nasıl yaptıracam burdaki hastenede test felan yapmıyolar ki

Ben dinliyorum sizi ama önce Türkiye'ye dönmem lazım mecbur en

Sifiliz testi için 87 inci günde belli olmaz mıydı

Tpha testite yapılar oda negatif çıktı

Hepsini tekrar dan 30 gün sonra yaptıra bilirim penisin içinde bir şey var mıs gibi hissediyorum herpes böyle bir şey yapar mı

Özelden yazdım hangi ülkede olduğumu

Arkadaşlar bendekilerin daha ne olduğu belli değil 4 ay olacak sürekli atak olsa herpes diyecemde ben daha ilkini geçemedim sinirlerde yaşadığım sorun herpese bağlıyor bende sayamayacak kadar lezyon var aklım almıyor bende bu lezyonlar kaybolmayacak ölene kadar sinir batması yaşayacam 30gün sonra eşimin yanına dönecem ne yapacam bilmiyorum çok pişmanım eşim var ken çocuklarım varken neden böyle bir şeye düştüm aklım fikrim almıyor eşim bunu duyunca beni vurmadan kesin durmayacak ben şeytana uydum 1 dk iş neler açacak bana eşimi kaybedersem hayat bana zindan olur zaten bulaşıranı keşin yaşatmam heralde bu sefer çocuklarım düzde kalacak bazende diyorum eşimi bir bananeyle boşayayım çocuklarımı alayım onlara ömrümü adayayım artık evlenmekle işim olmaz onlara iyi bir bakıcı tutayım onlar mutlu mesut edeyim bu dünyada eşim duyarsa herşey çok kötü olacak bu şefer eşim beni öldürmeuye kalkacak bunu biliyorum gidip bulaştıranı bulup vurmak zorunda kalacam kafam bir milyon

(09-09-2024, Saat: 11:57)Bitermi dertler Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar bendekilerin daha ne olduğu belli değil 4 ay olacak sürekli atak olsa herpes diyecemde ben daha ilkini geçemedim sinirlerde yaşadığım sorun herpese bağlıyor bende sayamayacak kadar lezyon var aklım almıyor bende bu lezyonlar kaybolmayacak ölene kadar sinir batması yaşayacam 30gün sonra eşimin yanına dönecem ne yapacam bilmiyorum çok pişmanım eşim var ken çocuklarım varken neden böyle bir şeye düştüm aklım fikrim almıyor eşim bunu duyunca beni vurmadan kesin durmayacak ben şeytana uydum 1 dk iş neler açacak bana eşimi kaybedersem hayat bana zindan olur zaten bulaşıranı keşin yaşatmam heralde bu sefer çocuklarım düzde kalacak bazende diyorum eşimi bir bananeyle boşayayım çocuklarımı alayım onlara ömrümü adayayım artık evlenmekle işim olmaz onlara iyi bir bakıcı tutayım onlar mutlu mesut edeyim bu dünyada eşim duyarsa herşey çok kötü olacak bu şefer eşim beni öldürmeuye kalkacak bunu biliyorum gidip bulaştıranı bulup vurmak zorunda kalacam kafam bir milyon

defalarca söylendi tekrar sifilize  baktır orda hiç dr yokmu  sayamayacagın kadar lezyon zona su çiçegi sitifiliz de olur birde maymun çiçegi iyi bir cildiyeye gözük

Burdaki hastanede hiç bir şeye bakmıyolar baksalar başka hastalıklar hvs yükseltir mi

4 defa cildiyeye göründüm hepsi herkes değil diyor hak diyor ama ağrıdan duramıyorum diyor ateş alıp yanıyorum çocuk gibi oturup aylayasım geliyor ağrıdan herpeste penis te ağrı olur mu sürekli testisler normal elin vurunca simsiyah bir renk alıyor ben anlam veremedim gitti bu ise cuma gününden beri herpes diye bir ilaç buldum burda etken maddesi askilovir sabahalar 2 tane içiyorum akşam 1 tane içiyorum lezyonlar aynı iğne bakması devam ediyor çıldıracam ağrılara dayanamıyorum

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar:
2 Ziyaretçi