Selamlar.
Herpesim olduğu için hep kaygılandım ve sevgililerime şeffaf olmaya özen gösterdim. (8 sene oldu) Fakat erkek arkadaşım hpv sini benden saklayarak ilişkiye girdi. Ben ilişkiden sonra özel bölgesinde siğiller olduğunu gördüm.. sorduğumda “bişey yok ya hastalığım yok benim, doktor da zararsız dedi, hiçbişeyim yok” gibi açıklamalar yaptı

Testler için zaman geçmesini bekliyorum, korunduk ama umarım bana bulaşmamıştır, çok endişeliyim
Tanıdığım biri ünlü bi şarkıcıyla ilişkiye girdi, hiv li olduğunu ona bulaştırınca öğrendi, intihar etmeye kalktı.
Özetle; insanlar hastalıklarını gizliyor. Bence artık herpes olduğunuzu söylemenize bile gerek yok, herpes o kadar basit ve önemsiz kalıyor ki..düşüncelerim tamamen değişti benim…Herkes uçlarda sınırsızca cinsellik yaşıyor gizli gizli, söylemiyorlar ve üzülen biz oluyoruz. Herpes inanın kafaya takmaya bile değmez, boşverin
(31-07-2024, Saat: 14:17)ohrijin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Selamlar.
Herpesim olduğu için hep kaygılandım ve sevgililerime şeffaf olmaya özen gösterdim. (8 sene oldu, artık çıkmıyor nerdeyse, ona rağmen) Fakat erkek arkadaşım hpv sini benden saklayarak ilişkiye girdi. Ben ilişkiden sonra özel bölgesinde siğiller olduğunu gördüm.. sorduğumda “bişey yok ya hastalığım yok benim, doktor da zararsız dedi, hiçbişeyim yok” gibi açıklamalar yaptı
Testler için zaman geçmesini bekliyorum, korunduk ama umarım bana bulaşmamıştır.
Tanıdığım biri ünlü bi şarkıcıyla ilişkiye girdi, hiv li olduğunu ona bulaştırınca öğrendi, intihar etmeye kalktı.
Özetle; insanlar hastalıklarını gizliyor. Bence artık herpes olduğunuzu söylemenize bile gerek yok, herpes o kadar basit ve önemsiz kalıyor ki..düşüncelerim tamamen değişti benim…Herkes uçlarda sınırsızca cinsellik yaşıyor gizli gizli, söylemiyorlar ve üzülen biz oluyoruz. Herpes inanın kafaya takmaya bile değmez, boşverin
Bize bulaştıranlar da söylememişti, ben de bu kafaya ulaşmak istiyorum bazen. Hayat daha güzel olacak bu şekilde
Bir enayi biziz zaten hayatı kendimize zehir ettik
Hpv ve hsv sandığımızdan daha da yaygın. İnsanlar sürekli uçuk için krem alıyor. Hpv için ahcc alıyor. Ve yeteri kadar bilinçli bir toplum değiliz.
Karşınızdakine söylerken utana sıkıla söylemeyin, normal bir şekilde söyleyin, sizi seven her halinizle sever. İlk bulaştığında zor bir süreç geçiyor, sonrasında yaşayıp gidiyoruz bir şekilde. Daha beterleri de var ve insanlar gerçekten saklıyor
(02-08-2024, Saat: 20:14)mutsuzpanda Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Bir enayi biziz zaten hayatı kendimize zehir ettik
Aynen önemseyen karşısındakine değer verenler burda zaten herpes hastasının %90 üzerinde e nabız da kaydı yok, kaşıntı veya dermotit vs adı altında valtrex veya kremler reçete edilebiliyor, özel hastane araştırmasına göre ülkemizde %30 lardan bahsediliyor. Bu forumda sadece %1 belki var belki yok. Özel doktor bile her gün bir çok herpes hasta geliyor diyor. Baksan görsen çoğu önemsemeyen veya hiç bir kaydı olmayan
https://www.ortadoguhastaneleri.com.tr/u...eks-nedir/
Evet herpes kaydı tutulmuyor enfeksiyon yazılıp geçiliyor genelde.Doktorlar da uçuk bu diyip krem yazıp geçiyorlar
(31-07-2024, Saat: 14:17)ohrijin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Selamlar.
Herpesim olduğu için hep kaygılandım ve sevgililerime şeffaf olmaya özen gösterdim. (8 sene oldu) Fakat erkek arkadaşım hpv sini benden saklayarak ilişkiye girdi. Ben ilişkiden sonra özel bölgesinde siğiller olduğunu gördüm.. sorduğumda “bişey yok ya hastalığım yok benim, doktor da zararsız dedi, hiçbişeyim yok” gibi açıklamalar yaptı
Testler için zaman geçmesini bekliyorum, korunduk ama umarım bana bulaşmamıştır, çok endişeliyim
arkadaşlar doktor bana KABAK gibi girdi HERPES TİP2 diye gizlesem gizleyemem. Sormak istiyorum ileride iş girişlerimde bu bir sorun yaratacak mı?
(07-09-2024, Saat: 23:32)Belliene Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]arkadaşlar doktor bana KABAK gibi girdi HERPES TİP2 diye gizlesem gizleyemem. Sormak istiyorum ileride iş girişlerimde bu bir sorun yaratacak mı?
Yaşatmaz. Ayrıca e nabızdan gizleyebiliyorsunuz. Öncesinde ekran görüntüsü alın ilaç yazdırırken lazım olabilir. E nabiza girip o doktorla olan muayeneyi gizleyin, gözükmez bu şekilde.
Arkadaşlar ben evliyim eşimi bulaşmasın diye nasıl yol izlemem gerekir
Evli olanlar yardımcı olsunlar lütfen
Sinirlerim de çok yanma batma yaşıyorum sürekli hiç geçmiyor sabah başlıyor uyuyana kadar devam ediyor ve penis ağrısı geçmiyor herpes sinir de yanma batma yapıyor mu doktor yapmaz diyor kaç doktor la görüştüm başka bir neden vardır diyor
(08-09-2024, Saat: 00:43)Bitermi dertler Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Arkadaşlar ben evliyim eşimi bulaşmasın diye nasıl yol izlemem gerekir
Evli olanlar yardımcı olsunlar lütfen
Sinirlerim de çok yanma batma yaşıyorum sürekli hiç geçmiyor sabah başlıyor uyuyana kadar devam ediyor ve penis ağrısı geçmiyor herpes sinir de yanma batma yapıyor mu doktor yapmaz diyor kaç doktor la görüştüm başka bir neden vardır diyor
Kardeşim forumda yorumlarını okuyorum ve fark ettim ki çok fazla olumsuz yorumlarda bulunuyorsun burda psikolojisi hassas birçok arkadaşımız var ve bu yorumları okuyup kendinlerini kötü hissettirmene bence hakkın yok, evet farkındayım bu hastalığa yeni yakalandın ve yeni yeni bu konuda bilgileniyorsun ama şunu unutmaman gerekiyor bu dünyanın sonu değil herpesli olup evli yüzbinlerce insan var çocuk yapıp hayatına devam eden… kimse burda kendimi asayım öleyim cümleleri kurup başkalarının hakkına girmemeli senin şuan hissettiğin duyguları emin ol hepimiz anlayabiliyoruz bu konuda yalnız değilsin bunu bil öncelikle, ikincisi yaşadığın olayın ben tamamıyla psikolojik olduğunu düşünüyorum ben 4 yıl kadar oldu herpesliyim sık atak yaşayanda biriyim çok ağır ataklarım da oldu herpes üzerine burda yabancı sitelerde bu hastalığa sahip belki binlerce insanın yorumlarını okudum bahsettiğin tarzda bir herpes yorumu bir tane dahi görmedim ki sana doktorun bile olmadığını söylemiş bence seni. Durumun tamamıyla psikolojik ve sana tavsiyem kesinlikle psikolojik destek alman en azından senin sağlığın açısından iyi olur umarım herşey zamanla hepimiz için güzel olur çünkü hayatta o kadar fazla acı üzüntü stres vs varki emin ol bu halimize şükretmeliyiz ve bununla yaşamayı öğrenmeliyiz.