Yorumları: 82
Konuları: 0
Testisler kıp kırmız oluyor ateş alıyor yanıyor ve ayak altarım yanıyor
Deneyecem sinirlerde batma yanma karıncalanma herpesten olur mu
Sinir batması ne zaman bitecek ömür boyumu yaşayacam bunu ben çıldırmak üzereyim sinir batmasından
Yorumları: 20
Konuları: 2
(06-09-2024, Saat: 22:42)Hakkı123 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: İgm testleri çok iyi çalışmıyor duyarlılığı düşük igg testleri daha duyarlı. Sizin igg 2 den yukarıda bu refranslara göre siz positifsiniz zaten. Değer düşükte değil çünkü sizin numune verdiğiniz laboratuvarın referansları zaten 0-1 aralığında ve enfeksiyonunuz da yeni zaten
çok teşekkür ederim Hakkı bey, haklısınız. Aynı testi olan arkadaşım 12.6lık bir değer gösterince anormal geldi kendi değerim, bu yüzden sormak istedim.
Yorumları: 20
Konuları: 2
(06-09-2024, Saat: 23:57)36bodrum36 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: referans aralıgı ney çünkü bu deger referans aralıgı 1 ise başka sorun olabilir bagışıklık çok düşük demektir başka sorun olabilir ıgg çok yüksek çıksaydı sorun yok tu hatda çok iyiydi
ıgg savaşan antikordor o nekadar yüksek olursa lezyon çıkma süresi ve bagışıklık yüksek ve çıkma dahauzun demektir ıgm nekadar yüksekse o an lezyon var ve bagışıklık lezyona karşı zayıf demektir
canlı zayıflatılmış aşılarda ıgg ye bakılır onu yükseltmek için çalışılır çiçek aşısı verem aşısı sarılık gibi antikor seviyesini yükselterek yani ıgg yi yükselterek
aralığından çok emin değilim, benim değerimden mi yoksa 12.6lık arkadaşımdan mı bahsediyorsunuz?
Yorumları: 512
Konuları: 0
Rep Puanı:
29
12.6 arkadaşından referans aralıgı 1 ise çok yüksek gibi