Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bulaştırma muamması
(23-07-2024, Saat: 16:18)36bodrum36 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: sabunla yıkanınca virüs kalmaz kafana takma bulaşmamıştır

İnşallah çok sağ olun yardımlarınız için

yeni bir partnerse zaten kondom şart. valtrex kullanin ve arti destek olarak asiklovir krem sürün bir miktar kondom disinda kalan kısımlara.
sadece baskilamayla bulas ihtimalini bilimsel deneylere göre yüzde 1 lere kadar dusurebiliyorsunuz. hatta sadece kondomla dahi korunma yüzde 96larda. bu dediğim konbinasyonla milyonda birlere kadar neredeyse dusurulebilir.
evet hic bir zaman yüzde 100 bir koruma olmayacak.
fakat bahsini ettigim önlemlerle düşürülen bulaş riski kadar yolda yürürken kafaniza saksi düşüp ölme riskiniz de var Smile)

(23-07-2024, Saat: 14:10)Hakkı123 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bu duruma gore bizim sex yapmamız sakıncali 

(24-07-2024, Saat: 18:43)Hakkı123 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Tesekkürler canım kardesim sagol varol ama bu baskılama isini bir dokdora danısacam 

Bu durum derken linkteki bilgilerden bahsediyorsunuz sanırım. Ama size şöyle söyleyeyim olumsuz tarafından bakmayın bakış açınızı değiştirin, çünkü sonuçta eğer sex yaptığın kişi hayatında ilk defa senle sex yapmıyorsa senin de onunla ilk defan değilse sex bulaşıcı hastalıklar yönünden her zaman sakıncalı olabilir ki bazen ilk olması bile bu durumu değiştirmez Smile linkte pek çok faydalı bilgi var risk her zaman vardır ama korunarak, baskılama yaparak vs riski çok çok az hale getirebilirsiniz bakın hopeful yukarda ne güzel anlatmış sadece olumsuzu düşünmeyin hayata tutunun örneğin bu forumda iki herpesli eşleşip gayet normal bir cinsel hayat geçirebilir nasıl baktığımız önemli. Kendimden tekrar örnek vereyim ben 11 yıl beraberlik yaşadım bu beraberliğimde partnerim sadece iki atak geçirdi ve biz oral vs de yapıyorduk korunmasız 11 yılın sonunda ikinci atakta lezyon gözümüzden kaçtığı için bana da bulaştı. Ayrıca benim partnerim de ağızda da uçuk olmasına rağmen oradan da 3 veya 4 atağını gördüm ve benim ağız bölgeme asla bulaşmadı. Yani evet risk var ama sonuçta yaşam da devam ediyor gençler, yaşıtlar, yaşayın gitsin.

(23-07-2024, Saat: 14:10)Hakkı123 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: https://www.plannedparenthoodaction.org/...-of-herpes

Sorunuza bu linki okuyarak cevap bulabilirsiniz. Geçmiş olsun

çok güzel bir lik herkesin okuması gereken birşey tüm cevaplar var

Merhaba bu virüs genital bölgede ağrı yapar mı lezyon 10 gün önce çıkmıştı şimdi yok ama sol genital bölgeme zonklayıcı ağrı girdi bu saate kadar azaldı ağrı kesiciyle ancak

(27-07-2024, Saat: 17:05)Hakkı123 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ağrı genital bölgeniz demi yoksa kasıkta mı ve evet ağrı yapma ihtimali var.

Evet genital bölge solda çıkar hep lezyon yok ama sola girdi ağrı.tuvalette bile sol dudak ağrıdı çok değişik kötü bi ağrıydı

(27-07-2024, Saat: 16:43)elifart2409@gmail.com Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhaba bu virüs genital bölgede ağrı yapar mı lezyon 10 gün önce çıkmıştı şimdi yok ama sol genital bölgeme zonklayıcı ağrı girdi bu saate kadar azaldı ağrı kesiciyle ancak

hsv berlitileri karıncanlanma yanma ağrı kaşıntı şeklinde kendisini gösterir bagışıklıgı düşük insanlarda bu ağresif olabilir yada bagışıklıkuvetli olsa bile ağrasif olabilir bunun için kesin birşey yok ben bulaş oldugu döneme bağlıyorum virüsün tam canlı oldugu veya zayıf oldugu döneme o dönem bulaş virüsn ağresif veya zayıf sönmek özereyken bulaş olmuştur .niye dersen 20 yaşıda bagışıklık kuvetli kişilerde ağresif olabiliyor yada 70 yaşında ağresif  degi- bu bir teori  benim görüşüm hsv canlı iken bulaş daha akresif sönmek üzereyken bulaş daha zayıf  benimle aynı görüşte degilseniz  yorumunuz adep ve terbiye içinde olsun

L-Lysine 500 mg Uçuğun çıkmaması iÇin etkili mi dün aldım içtim günde 1 olacak şekilde

(28-07-2024, Saat: 10:25)elifart2409@gmail.com Adlı Kullanıcıdan Alıntı: L-Lysine 500 mg Uçuğun çıkmaması iÇin etkili mi dün aldım içtim günde 1 olacak şekilde

Kişisel deneyimlerimden haraketle L-Lysine daha ziyade çıkmıṣ uçuğu baskılamak için ideal

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar:
2 Ziyaretçi