Arkadaşlar herkese selam.Umarım her şey yolundadır.Bugun kendi doktorumla biraz konuştum.Bulastirma korkumdan bahsettim.Prezervatifle bulasmayacagini söyledi lezyon yokken.Prezervatifle hpv bulaşabilir dedi.Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?
Prezervatif varken de bulaşabilir ama aktif lezyonunuz varsa. Cilt cilde temas ediyor çünkü. Çok dikkatli olmak lazım. Farkında bile olmayabilirsiniz lezyon çıktığından. Bulaşsa da dünyanın sonu değil. Dürüst bir şekilde, öncesinde partnerinize söyleyin. Sizi seven kişi her halinizle sevecektir, bazı şeyleri göze alacaktır. Kimse dört dörtlük değil. Kısa bir hayatımız var.
Bulaştırmaktan korkuyorsanız baskılama tedavisi de alabilirsiniz
yanlış bilgi lütfen vermeyin baskılamada da virüs atılımı olur sadece gözle göremezsin bazende gözle lezyonu görürsün baskılama kullanıpta bulaştıran birçok kişi var zaten baskılamada bulaştırmama gibi birşey olsa bu virüs dert degil hiç siz duydunuzmu baskılamada bulaşmıyordiye birşey
Yanlış bilgi vermiyorum. Baskılama tedavisinin amacı, atak sıklığını azaltmak, bulaştırma riskini azaltmaktır. Baskılamada virüs atılımı olmuyor, tam tersi. HSV'nin DNA sentezini inhibe ederek virüs replikasyonunu engeller ve böylece kontrol altına alınmasına yardımcı olur. Ömür boyu kullanılacak bir yöntem değil, ama 1 2 yıl doktorun tavsiyesine göre kullanılabilir. Ve bulaştırma olasılığını düşürür
bilginiz yoksada saçma saçma yorum yapıp düzeltmek için tekrar yorum yazmak meçburiyetinde bırakmayın bilgin yoksa yazma
saçmalama virüs atılımı olmuyormuş kim söyledi onu sana
kendi fikrine kendim karşısın bulaştırma olasılıgı düşer yanı bulaşa bilir diyorsun geride virüs atılımı olmaz diyorsun
bodrum36 biraz sakin ol.
forumda böyle suçlayıcı yorumlar yapmayalım kimseye karşı.
evet söylenen bilimsel makalelerde valtrex ve benzeri şekilde baskilama da virus bulasini tümüyle ortadan kaldırmıyor.
fakat ciddi bir oranda bulasin önüne geçiyor.
beraberinde biraz da dikkat etmek bulaşı yok denecek seviyede azaltacaktır.
ben de dahil forumda ki diger kişiler de negatif biriyle ilişki yasarken uyguladığı bir yontem bu ve sonuç hiç de korkuldugu gibi olmuyor.
karşı tarafta acik yara jiletle tıraş ya da tahriş yoksa ve baskılama beraberinde prezervatif ya da hatta asiviral krem kullanırsanız yüzünüzu güldüren sonuçlar alırsınız arkadaşlar.
aseksuel olmayin bu virus yüzünden.
baskılama yapın ve lezyon varken seks yapmayin.
Ben 1,5-2 sene negatif biriyle sevgiliydim.Her ilişkide prezervatif kullandık.Bulasma olmadı.bir ilişki esnasında çıktığını hissetmiştim ama prezervatif vardı.Bilmiyorum açıkçası çok mu abartiyoruz.Cunku prezervatifle bulaş olsa bu sandigimizdan daha çok yaygın olurdu diye düşünüyorum.Tabii ki biraz ihtimal vardır ama doktor da bu şekilde söyleyince gerçekten çok az bir ihtimal gibi geliyor kulağa
(19-07-2024, Saat: 18:46)HopeFul Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]bodrum36 biraz sakin ol.
forumda böyle suçlayıcı yorumlar yapmayalım kimseye karşı.
evet söylenen bilimsel makalelerde valtrex ve benzeri şekilde baskilama da virus bulasini tümüyle ortadan kaldırmıyor.
fakat ciddi bir oranda bulasin önüne geçiyor.
beraberinde biraz da dikkat etmek bulaşı yok denecek seviyede azaltacaktır.
ben de dahil forumda ki diger kişiler de negatif biriyle ilişki yasarken uyguladığı bir yontem bu ve sonuç hiç de korkuldugu gibi olmuyor.
karşı tarafta acik yara jiletle tıraş ya da tahriş yoksa ve baskılama beraberinde prezervatif ya da hatta asiviral krem kullanırsanız yüzünüzu güldüren sonuçlar alırsınız arkadaşlar.
aseksuel olmayin bu virus yüzünden.
baskılama yapın ve lezyon varken seks yapmayin.
tm sakin olayım fakat baskılamada virüs atılımı oluyor hiç lezyon çıkarmayan kişilerdede en çokta onlar bulaştırıyor çünkü nezaman virüs atılımı oldugunu bilmiyorlar bana yıllar önce dr demişti sık atak yaşayanlar daha az bulaştırır diye çünkü lezyonu görüp ilişkiye girmez gibi
(19-07-2024, Saat: 20:48)36bodrum36 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]tm sakin olayım fakat baskılamada virüs atılımı oluyor hiç lezyon çıkarmayan kişilerdede en çokta onlar bulaştırıyor çünkü nezaman virüs atılımı oldugunu bilmiyorlar bana yıllar önce dr demişti sık atak yaşayanlar daha az bulaştırır diye çünkü lezyonu görüp ilişkiye girmez gibi
Peki bulaştırmadan bir ilişki yaşamak mümkün değil mi bunu mu söylüyorsunuz? Yanlış anlamayın merakımdan soruyorum.Bu şartlar altında kimseyi hayatımıza alamayiz çünkü
lezyon çıktı iyileşti sizde atıyorum lezyon çıkma sıklıgı 2 ay bu bir ay en azından virüs atılımı olmayacak demektir patnerinizede prazatif taktırırsanız ve hopefulun dedigi gibi asıviral kıremde sürersen bildigim bunların içinde dezenfektanda var bunda yanılıyor ola bilirim ama antiviral kullanmazsan virüs atılımı büyük ihtimal lezyon şeklindedir lezyon görmezsen ilişkiye girebilirsin ben prazatif herzaman olması taraftarıyım ben tekrar söylüyorum benim için ativiral yanıltıcı birşeydir çünkü virüs atılımını görmüyorsun