Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bulaştırma muamması
sen bana antiviral bulaşmayı önlüyor diye bir örnek göster yemin olsun bırakacagım öyeligi

antiviral kullanırken burda bile kaç kişi yazdı atak yaşadıgını

çok iyi biliyordunda niye gözünden kaçmış bulaştırdın

birde baskılama uyguluyorsun nasıl oldu

sen kendini kandır başka birşey yok bana bir ürnek göster baskılamada bulaş olmaz diye korunmazsız yemin ediyorum üyelik degil daha bu sitenin yanından bile geçmem tübe ederim

(19-07-2024, Saat: 22:43)Hakkı123 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ben 11 yıllık beraberliğimde korunmasız seste lezyon yokken oral dahil kapmadım. Sadece bu sene Şubat'ta lezyon varken gözümden kaçtı bulaştırdım. Ama ben diğer cinsel hastalıklar nedeniyle kondom kullanılması taraftarıyım arkadaşlar. Aseksüel olmayın hopeful doğru söylüyor hayat devam ediyor. Size you tube dan bir öneride bulundum hepinize iyi gelecek.

gözümden kaçtı bulaştırdım diyen kim

silmeye çalışma ekran görüntüsünü aldım

bulaştırdım demek ney bizmi yanlış okuyoruz

hepefolde bu bulaştırmamış derse kaptıgı günden beri baskılamış derse bulaştırma ihtimali yok derse yukarıda yazıyor zaten bulaştırdım diye gözümden kaçtı diye ben birşey bilmiyorum yolununuza devam diyecegim bile bile asıl amet1234 bilime karşı çıkan kendi baskılama tekrar söyliyorum bulaşı önlemez virüsü öldürmez ama ısrar ediyorsanız yapacak birşey yok herkes kendi bildigini uygulasın benim üyeligimide sile bilirsiniz

Kimse, baskılama tedavisi ile kesinlikle bulaştırmazsın demedi. Bulaştırmayı önemli ölçüde azaltıyor. Sadece sakince vakit geçirin forumda. Sinirinizi bırakın çünkü yapılan yorumları yanlış anlayıp alakasız tartışmalar dönüyor

(20-07-2024, Saat: 18:31)Semanur34 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: 2 yıl olacak bu virüs bana bulaşalı baskılama almamak için çok direndim ama kaşıntılarım batma yanma hiç azalmadı başka ürünler kullanarak. Son olarak valtrexe başladım 3 hafta olacak valtrexle benim bütün batma kaşıntı hissim gitti arkadaşlar. Baskılama aşı bulunana kadar tek çözüm olarak görünüyor
Merhaba valtrexi sağlık ocağı yazıyor mu yA da gidip kendimiz alabilir miyiz?ilacı nasıl kullanıyorsunuz?Benim sivilce şeklinde çıkıyor.hiç ilaç kullanmadım.sıkınca 3 güne geçiyor.Ama her ay oluyor nerdeyse.Bi 3 ay olmadım bu kez.ben geçen ay test yaptırdım.8 senedir var.hsv 1 ıgm ve hsv2 ıgm negatif hsv2ıgg ve hsv1 ıgg pozitif geldi.Bune demek?

sizde hsv1 ve hsv2 var demek test sonucuna göre aktif lezyonunuz kan verirken de yok anlamına gelir lezyon olsaydı ıgm pozitif ıgg negatif olurdu ama odönem hangisi aktifse

Arkadaşlar burada herkes bu virus ile ilgili bir cozum bulmaya ve tecrübelerini paylasmaya çalışıyor.
lütfen sakinliginizi koruyun. bu tutumunuzun kimseye bir faydası olmadığı gibi diger forum sakinlerini de geriyor ve hastalikla ilgili gereksiz endişeye itiyor.
bu tip tartismalara giren taraflari hakli haksiz ayirt etmeden forumdan iki tarafi da engelleyecegimi bilin.
lütfen dilimize sahip olalım ve sakin kalalım.

Baskılama günde 500 mg yeterli olur mu sizce? Tekrar başlamayı düşünüyorum

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar:
1 Ziyaretçi