Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bulaştırma muamması
(19-07-2024, Saat: 21:21)mutsuzpanda Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Peki bulaştırmadan bir ilişki yaşamak mümkün değil mi bunu mu söylüyorsunuz? Yanlış anlamayın merakımdan soruyorum.Bu şartlar altında kimseyi hayatımıza alamayiz çünkü

Benim doktorum hiç korkmana gerek yok lezyon olmadığı sürece bulaştırma ihtimalin yok dedi.Kendisi Op. Dr Ürolog bilemiyorum doktorlar çok rahat takılıyorlar 

(20-07-2024, Saat: 00:10)35can59 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  

Ya gerçekten doktorlar hiç umursamıyor.Üç farklı doktora gittim bir tanesi de ciddiye almadı.Ve hepsi iyi doktorlar bir de.Sanslisin kötü bir şey bulaşmamış falan dediler.Son doktorum da bulaşma konusunda "napicaksin yani kimseyle beraber olmayacak misin?"dedi Big Grin her şey kafanda bitiyor hayatının merkezinde olursa sürekli uçuk çıkar zaten dedi.Ve gerçekten de öyle

yüz dr gidin 90 sanı baskılama yazar sonra o ilaçın bağımlısı gibi oluyorsun başka iyileşmiyor meçbur tekrar antiviral alıyorsun ben teçrübelerimi yazıyorum bana kızıyorsunuz ama ben baskılamaya karşıyım

baskilamaya karşı olmak hatta ilaca karşı olmak bu viruste ciddi sorunlar kalici rahatsızlıklar yasatabilir.
aon donemde etrafimda 2 kişiye bulas oldu ve bana soylediler ilk lezyonda. hemen yogun valtrex baskılama 2 ay süren. sonrasında, biri hiç cikartmadi bir daha. su an 1 seneye yakin oldu. digeri bir kere çıkarttı bir daha çıkartmadı ve baskilamaya devam ediyor.
ikisi de normal seks hayatlarjna devam ediyorlar.
eğer baskılama yapmasaydilar virüs çoğalimi çok yüksek olup vücutta virüs yükü artacakti. bu lezyon bolgelerinde kalici sinir hasarlarına sebep olabilirdi.
bu da size surekli batma yanma uyuşma gibi lezyon olmadiginda da hisler yasatacaktir.
bana bulaş oldugunda keske doktorum bana sadece asiviral krem yerine yogun bir baskilama yaptirsaydi. aylar sonra başladım baskilamaya.
arkadaşlar, evet bitkiler vs çok seçenekli ve daha mantıklı gibi geliyor ama malesef bu virüste pek işe yaramiyor. ne bitkiler ne de takviyeler. desteliyor ama sonuç vermiyor. fakat baskilama net sonuç verdiriyor ve normal bir hayat surmenize yardımcı oluyor.
doktorunuzla konuşup lezyon sikliginiza göre baskilamaya başlayabilirsiniz. 1 senelik bir ilk baskılama sonrasında kendinizi gözlemler gerekirse yine devam edebilirsiniz.
bu dönemde çıksa bile çok az ve hemen iyilestigini göreceksiniz. ayrica batma karıncalanma hisleriniz neredeyse tamamen kaybolacak ve lezyonsuz devam eden günlerde kendinizi iyi hissedeceksiniz.

Ya arkadaşlar benim 2 buçuk sene oldu.İlk bulaşta sadece birkaç ay baskılama yaptım.Simdi tekrar başlasam bir anlamı var mı ki ?

(20-07-2024, Saat: 02:20)Hakkı123 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Paranızı saçma sapan bitkisel adı altında tedavilere kaptırmayın 

Ayrıca ben valtareks te ısrar ettim ve ben de ne batma, ne karıncalanma, ne de kaşıntı kaldı, kol bacak, sırt ağrısı da kalmadı gerçekten.

Saçma sapan diye hakaret ettiğin bitkisel adı altında bi ürünümüz var, 
Kimyasal olan Valteksten ısrarla elde edindiğin neticeler arasında saydığın 
Batma, yanma, kaşıntı ve karıncalanmayı 
Ürünümüzü kullanan 15 kişinin 13ünde maksimum iki üç hafta sonrası eser kalmadı !!! 
​​​​​​Belirli aralıklarla sürekli uçuk çıkartıpta 4 ay'a yakındır bir kez olsun uçuk çıkarmayan 
Veya uçuk aralığını epeey uzatan foruma üye arkadaşlar var. Kullanıcılardan şahsıma sürekli teşekkürler gelirken 
Senin burada sürekli çok bilmişlik etmem hiç hoş değil 
Doktormuşsun.
Bizler tıppa hakaret etmiyor 
Ve sürekli bizi bu dertten kurtaracak bir haber bekliyorken 
Senin kalıpta bizlere bu tarz söylemlerde bulunman mesleğine saygısızlıktır.

Şimdi en önemlisini söylüyorum 
Kimsenin parasını kapmak gibi bir niyetimiz asla olmadı olmayacak !!! 
Şu an'a kadar kimsenin bir tek kuruş parasını almış değilim !!! 

Atasözümüz vardır 
ÇOK BİLEN ÇOK YANILIR... 

​​​​​Sen zihniyetinde ki insanlarla polemiğe girmek istemiyorum,
Ancak tahrik edici cümlenden dolayı cevap yazmak gereği hissettim

Ama sen lütfen kalıpta bilmediğimiz kelimeler anlamadığımız tabirlerle konuyu alakasız yerlere çekecek sinirlerimi bozacak burada ben gibi bir çok insanı tahrik edecek cevaplar yazarak ortamı germe. 

Bırak kim parasını nereye harcamak istiyorsa oraya harcasın, 
Eczaneler de aktarlar da herkesin yakınında kim tercihini nereye kullanıyorsa artık tercihe saygı duy 
Daha da saygısızlık etme !!!

Arkadaşlar bir şey sordum yine kavga çıktı ya.Allah aşkına hepimiz aynı dertten muzdaribiz.Destek olmamız gerekirken kavga etmek çok yersiz.Orada önemli bir şey yazıyorum kimse umursamıyor kavga etmekten.Tekrar soruyorum iki buçuk sene geçmiş baskılama yapmam bir işe yarar mı sizce?

2 yıl olacak bu virüs bana bulaşalı baskılama almamak için çok direndim ama kaşıntılarım batma yanma hiç azalmadı başka ürünler kullanarak. Son olarak valtrexe başladım 3 hafta olacak valtrexle benim bütün batma kaşıntı hissim gitti arkadaşlar. Baskılama aşı bulunana kadar tek çözüm olarak görünüyor

Peki günde kaç mg aliyorsunuz baskılama için

antiviral kullanımı virüs yükünü azaltmıyor o yini sinir kökünde çogalmaya davan ediyor taki atılım olacagına kadar kaç bar basınçla atılım oldugunu okumuştum sen istersen günde 10 miligıram kullan o virüs atılımı yine olacaktır lezyon şeklinde olmaya bilir ama atılım olur bunun aksini kimse idda edemez şunu diye bilirsin bende baskılama iyi geliyor fakat ben baskılama uyguluyorum korunmassız ilişkiye giriyorum ve bulaştırmıyorum diyorsa ben buna inanmıyorum ve bunu hiç bir dünyada prf de diyemez bilim insanıda diyen varsa üyeligimi silecegim birdahada bu siteye girmeyecegim

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar:
1 Ziyaretçi