(05-02-2024, Saat: 11:58)mstmstmst76 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar rica ediyorum. İnsanlar birşeyler için çabalıyor emek sarfediyor bakın başladılar tedaviye. Deneyimlerini ve süreci bizimle paylaşacaklar kimsenin hevesini kırmayın.
Sena kardeşim. Sen teste girecektin sonuçlar ne oldu herhangi bir gelişme varmı ?
Merhaba
testim geldi, sonuçları sizin hatırınıza paylaşıyorum.Test sonuçlarımı hem Levent Hocaya gönderdim hem de benim kendi iç hastalıkları doktorum baktı yorumları geçmişte geçirmişsin şimdi negatif görünüyorsun dediler.Sizde sorgularsınız bu sonuçları.
hsv tip 1 hem igg hemde igm negatif
hsv Tip 2 IGG — 33.3 Pozitif (anladığım kadarıyla geçmişte geçirilen enfeksiyonu gösteriyormuş)
hsv Tip 2 IGM — 2.9 Negatif ( bu da şuanki durumu gösteriyormuş)
Doğru anladıysam bu şekilde.
Levent Hocaya telefonda sordum o zaman bir daha uçuk çıkmayacak anlamına mı geliyor bu dedim ve kimseye bulaşmayacak mı dedim.Sonucunuz negatif görünüyor sanmıyorum dedi.İsterseniz 3 ay sonra tekrar test yaptırın aynı şekilde 2 test arasındaki antikor oranlarını değerlendiririz dedi.Lezyon çıkmazsa bir daha test yaptırmayacağım ama.Kimse 3 ay sonra tekrar test sonucu beklemesin benden.
Abuk subuk yorumlara gerçekten alınıyorum, insanlar hakkında genel düşüncemi olumsuz etkiliyor.
Herkese acil şifalar diliyorum.
(05-02-2024, Saat: 15:49)Srht1309 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sena siteye 15 gün önce kaydolmussun ve direk doktor seans tedavi ucretine dair konu açmışsın kusura bakma ama hiç güven verici bir durum degil. Ayrıca ben sana birşey demedim doktor hakkında reklam kokan hareketler dedim sen niye bu kadar alındin açıklama yapma gereği duydun anlamış değilim! İlginç yani gerçekten takdiri okuyanlara bırakıyorum
Direk doktor seans ücretlerini mi yazmışım yoksa sordukları için mi yazmışım, baştan aşağı okursanız anlarsınız.Tabi siz art niyetli değilseniz.Doktorun adını bile yazmadım ilk önce, sordukları için yazmışım iyi okursanız, fotodinamik tedavi dedim sadece ilk başta.Bana da sizin oturduğunuz yerden yorum yapmanız çok ilginç geliyor.Siz benim kadar nakit ve vakit ayırın, test sonuçlarınızı ispatlayın, ondan sonra ithamda bulunucu yorum yazabilirsiniz