Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bağışıklık Sistemini Güçlendirerek Virüs Ataklarını Azaltma

Arkadaşlar Merhaba, Yakalanmış olduğumuz bu virüsün şu an halihazırda kesin yok edebilecek bir ilacı mevcut değildir. Çeşitli sitelerde konuyla ilgili çok fazla denenmiş olaylar var. Valtrex gibi bir ilacın kullanılmasını da tavsiye etmem. Altıncı senenin vermiş olduğu tecrübeyle diyebileceğim tek şey bağışıklık sistemini çok iyi tanı. Sen bunu yapamıyorsan bu konuda uzman doktorlara görün. Hangi gıdalar bağışıklığını düşürür, hangi gıdalar artırır. Bunları çok iyi bilmelisin. Kimyasal olan her şeyden uzak dur ve bitkisel doğal ürünlerden şaşma. Kişinin yapısıyla alakalı olmak üzere birkaç sene sonra sende göreceksin ki artık bu illet senede bir veya hiç rahatsız etmeyecek. İnsan vücudu bu virüsü öğrendikten sonra kendi savaş taktiğini geliştirerek çıkmadan hemen müdahalesini yapıyor. Tabi.

Ek Bilgiler: Bağışıklık sistemi, vücudun enfeksiyonlara karşı savunma mekanizmasıdır. Sağlıklı bir bağışıklık için düzenli uyku, dengeli beslenme, yeterli egzersiz ve stresten uzak durmak önemlidir. Her bireyin bağışıklık tepkisi farklıdır; bu nedenle kişiye özel yaklaşımlar gerekebilir. Doğal besinler, vitamin ve mineral açısından zengin bir diyet bağışıklığı destekler. Ancak herhangi bir takviye veya tedavi yöntemi kullanmadan önce mutlaka uzman bir doktora danışılmalıdır.

Bu bilgiler kişisel deneyimler olup tıbbi tavsiye niteliği taşımaz, mutlaka hekiminize danışınız.

Benim boğazımda var kimsede rastlamadım boğazında olan. Gittiğim doktor ilaca başlatacağını söyledi ilaç kullanmamaktan bahsetmişsiniz ama bazıları da ilacı 6 ay kullanmakla kandan geçmese de hayatına lezyonsuz devam eden insanlar olduğundan bahsediyor. Kafam çok karıştı tecrübesizim benimle aynı yani boğazında olan kimse de yok Sad

Merhaba ben de 6.senemdeyim. İlk senelerde yılda 4-5 kes çıkarken şimdi çok daha fazla tekrarlamaya başladı. Bazen bir kaç ay çıkmıyo ama sonrasında arka arkaya sürekli çıkıyo. Bağışıklığı tanımayı ben kendi kendime beceremedim. Bu konuda gidilebilecek doktor branşı var mı?

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Bıttım Sabunu ile Herpes Ataklarını Azaltma Deneyimi emreee1907 27 10,857 02-07-2025, Saat: 02:10
Son Yorum: Hakkı123
  Arjinin Oranı Yüksek Gıdalar: Herpes Ataklarını Tetikleyen Besinler blue 12 8,183 23-01-2024, Saat: 23:29
Son Yorum: hopelove07
  Aile İçinde Virüs Bulaşmasını Önleme Yöntemleri fatmaa7 4 2,161 29-10-2023, Saat: 19:29
Son Yorum: oceans80
  Curcumin Tabletleri ile Herpes Ataklarını Azaltma Deneyimi Purplepapaya 12 9,601 30-03-2021, Saat: 14:05
Son Yorum: talihimyokbahtımkara
  Propolis Bağışıklık Sistemi ve Antiviral Özellikleri Hakkında Deneyim TheCaptain 1 2,947 02-08-2018, Saat: 15:16
Son Yorum: HopeFul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar:
1 Ziyaretçi