Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
HSV Virüsünü Kandan Temizlediğini İddia Eden İki Adam: Dr Odia ve Dr Lucky
Konu Güncel Özeti: Forumda bir kullanıcı, HSV virüsünü kandan tamamen temizlediğini iddia eden Dr Odia ve Dr Lucky adlı iki kişiden bahsederek konuyu açmıştır. Kullanıcı, aşı çalışmalarının yetersiz olduğunu belirtmiş ve bitkisel tedavi seçeneklerini araştırdığını ifade etmiştir. Özellikle JieZe-1 adlı Çin bitkisi üzerine yapılan bilimsel yayınlara dikkat çekmiştir. Diğer kullanıcılar da konuya katılmış, JieZe-1 ile ilgili makale linklerini paylaşmışlardır. Bir kullanıcı AHCC adlı ürünü 3 ay boyunca denediğini ancak atakların arttığını belirterek olumsuz deneyimini aktarmıştır. Bazı kullanıcılar bu tür iddiaların dolandırıcılık olabileceği konusunda uyarılarda bulunmuş, büyük ilaç firmalarının böyle bir tedaviyi hemen satın alacağını savunmuşlardır. Tedavi süresi ve fiyat soruları sorulmuş, Dr Lucky'nin iki haftada sonuç verdiğini söylediği ancak güvenilirliğinin sorgulandığı belirtilmiştir. Sonuç olarak, forumda bitkisel tedavilere yönelik hem umut hem de şüphe hakimdir; kesin bir çözüm bulunmamış, kullanıcıların çoğu bu tür iddialara temkinli yaklaşılması gerektiği konusunda hemfikir olmuştur.

Arkadaşlar merhaba. B aşı çalışmalarına baktım, virüsü ortadan kaldıran tek bir tane çalışma var, o da Dr Jerome'un çalışması ama daha ön klinik deneylere 2024 yılında başlayacak. Diğer aşılar terapötik diyor ama onlar da virüsü temizlemiyor, sadece ilaçların aşıya dökülmüş hali anladığım kadarıyla. Zaten siz de biliyorsunuz, aşı çalışmaları oldukça başarısız, bu gidişle 2030'dan önce çıkmaz gibi geliyor bana. Hal böyle olunca ben de bitkilerle tedaviyi araştırdım. Öncelikle JieZe-1 diye bir Çin bitkisi var. İngilizceniz varsa "JieZe-1 for herpes" yazıp son üç yılda çıkan makalelere bakabilirsiniz. Kan hücrelerinde virüs üzerinde ciddi etkisi bulunmuş. Bir de Dr Odia Herbalist Home ve Dr Lucky Herbal Home diye sayfalar var Facebook'ta. Adamlar HSV'yi yok ettiklerini iddia ediyorlar. Her ikisiyle de

Ek Bilgiler: JieZe-1 adlı bitkisel karışım, herpes simpleks virüsüne karşı in vitro ve hayvan modellerinde olumlu sonuçlar göstermiştir. Araştırmalar, bu bitkisel formülasyonun virüsün hücre zarına tutunmasını ve çoğalmasını engelleyebileceğini öne sürmektedir. Ancak bu çalışmalar henüz insan denemeleriyle doğrulanmamıştır. Dr Odia ve Dr Lucky gibi isimlerin internetteki iddiaları, genellikle bilimsel geçerliliğe sahip değildir. Bu tür bitkisel ürünlerin içerikleri, yan etkileri ve etkileşimleri bilinmediğinden dikkatli olunmalıdır. Forumda bir kullanıcı AHCC adlı mantar ekstresini HSV için denemiş ancak başarısız olmuştur. Herpes tedavisinde kanıtlanmış ve onaylanmış ilaçlar vardır; bitkisel çözümlere güvenmeden önce mutlaka bir hekime danışılmalıdır.

Bu bilgiler kişisel deneyimler olup tıbbi tavsiye niteliği taşımaz, mutlaka hekiminize danışınız.

Arkadaşlar bu  siteden önce hpvliyiz.com adlı bir site var hepiniz biliyorsunuzdur.Bir çok kişi burada ahcc kullanarak atlatmış ama atlatamayanlar da var yorumlarınız için teşekkürler elbette  herkeste etkisi ayrı olacaktır ama araştırmaya devam etmeliyiz ben  bitkisel bir kaç ilaç aldım biride mantar kürüydü bende ishal yaptı yani bana da gelmedi bende günde 2 tane alıyordum 1 e indirdim.Ahcc kullanan arkadaş yukarıda yazmış  3 aylık sonucu teşekkürler. Gerçekten kişiden kişiye değişiyor .  Umarım Bilkent üniversitesindeki çalışmalar olumlu sonuçlanır bu virüsten kurtuluruz.

(27-03-2023, Saat: 16:32)Bergkamp1859 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hem hpv hemde hsv için bilkent üniversitesi biyoloji bölümünde çalışmalar var. Hpv tedavisi bulundu ve bir form üzerinee çalışıyorlar. Yakında açıklanacak. İsteyene mail yazışmalarını atarım. İnanmayan mail atar yada arar sorar. Yada gidip sorar. Kesin bilgisir.
Hsv içinde erken evrede tedavi olduğunu söylediler sadece

hsv için ne kadarlık bir süredeki erken evreden bahsediyoruz? ne zaman yayınlanacak veya hsv için tedavi varsa ne zaman kullanıma çıkacak?

(27-03-2023, Saat: 17:44)Devrim cey Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Evet bende hpvliyiz.comda baya araştırma yapmıştım AHCC ile hpv virüsten kurtulan çok kişi var bende hsv var 6 ay kullandım son 4 ay hiç lezyon çıkmadı sonra bıraktım geçtimi acaba dedim birazda diyetimi bozdum alkol ve gece uykusuzluğu yaptım tekrarladı. 4 ay aradan sonra şu anda tekrar başladım her sabah 6 tane içiyordum şu anda 2 tane içiyorum ve extra çinko ve c vitamini alıyorum 1 aydır rahatım bakalım ne kadar etkili olucak ama AHCC nin bağışıklığa etkisinin olduğuna eminim. Şu anda 120 tablet 1.000 tl kullanmak isteyen arkadaşlar için fiyatı yazdım.

ahhc dedigin ilaç degil bagışıklıgı arttırmak için kullanılırda ondan.araştırmalara göre hpp virüsü kendiliginden zamanla vücuttan atılır bagışıklık güçlü olması bu atılmayı hızlandırır (https://www.fitonatural.com.tr/imunfort-...b-karisimi ) buda ahhc nin eşdegiri sayılır

Bilkent’ te araştırmadan sorumlu bilim insanı kim yazabilir misin? Foruma davet edelim sorularımızı yanıtlarsa süper olurdu. Teşekkürler

Bu forumda mesajlarınıza cevap veremiyorum. Forum tasarımında ciddi sıkıntı var. Yardım almak isterlerse yönetici benle irtibata geçsin. Canım çıktı:Smile

Şimdi arkadaşlar. Bu kişi herpesi ve diğer solunum yolları virüsünü bloke edebilen bir ilaç sprey geliştirdi. Lecvir isimli satılıyor. Ancak bu virüsü kapmayanlar için. Virüsü kapanlar içinde mail yazışmasında sorduğumda evet tedavi var ama erken evrede dedi. Sanırım yeni kapanlar için demek istedi. Daha fazla detay alamadım. Prof bir hoca sonuçta cevap vermiyor yada görmüyor.
Çalışmaları büyük dergilerde yayımlanmış ve ödüller almış kişi. Covidi alt üst eden bir kişi.
Hpv için ısrarla tedavisi olduğunu ancak süreyi kısaltmak için yeni bir form denediğini aktardı. Yakın zamanda inşallah dedi.

Kişi ismi Urartu Şeker. Ben bazı tanıdıklar vasıtası ile iletişime geçtim kendisi ile. Sizde twitterdan yazabilirsiniz.

Bu arada size dna virüslerine etki edebilen bir bitki ismi vereyim. Bilimsel bin ton çalışma görebilirsiniz. Ancak öneri diyemem çünkü yan etki yapar ise sorumluluk alamam. Yan etki konusunda detaylar yok.

Bu bitkinin ismi berberine. Berberis vulguvaris özütünden meydana geliyor. Hpv, hsv replikasyonunu durdurduğu yönünde ciddi kanıtlar var. FDA araştırma makale sitesi pubmedden inceleyebilirsiniz. Bazı eczaneler vitamin formunda satıyor bunu. Ama asıl olan gerçek özütünü bulup kaynatıp içmek.

(27-03-2023, Saat: 21:27)Bergkamp1859 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bu forumda mesajlarınıza cevap veremiyorum. Forum tasarımında ciddi sıkıntı var. Yardım almak isterlerse yönetici benle irtibata geçsin. Canım çıktı:Smile

Şimdi arkadaşlar. Bu kişi herpesi ve diğer solunum yolları virüsünü bloke edebilen bir ilaç sprey geliştirdi. Lecvir isimli satılıyor. Ancak bu virüsü kapmayanlar için. Virüsü kapanlar içinde mail yazışmasında sorduğumda evet tedavi var ama erken evrede dedi. Sanırım yeni kapanlar için demek istedi. Daha fazla detay alamadım. Prof bir hoca sonuçta cevap vermiyor yada görmüyor.
Çalışmaları büyük dergilerde yayımlanmış ve ödüller almış kişi. Covidi alt üst eden bir kişi.
Hpv için ısrarla tedavisi olduğunu ancak süreyi kısaltmak için yeni bir form denediğini aktardı. Yakın zamanda inşallah dedi.

Kişi ismi Urartu Şeker. Ben bazı tanıdıklar vasıtası ile iletişime geçtim kendisi ile. Sizde twitterdan yazabilirsiniz.

Bu arada size dna virüslerine etki edebilen bir bitki ismi vereyim. Bilimsel bin ton çalışma görebilirsiniz. Ancak öneri diyemem çünkü yan etki yapar ise sorumluluk alamam. Yan etki konusunda detaylar yok.

Bu bitkinin ismi berberine. Berberis vulguvaris özütünden meydana geliyor. Hpv, hsv replikasyonunu durdurduğu yönünde ciddi kanıtlar var. FDA araştırma makale sitesi pubmedden inceleyebilirsiniz. Bazı eczaneler vitamin formunda satıyor bunu. Ama asıl olan gerçek özütünü bulup kaynatıp içmek.

Siz denedinizmi bu bitkiyi

(27-03-2023, Saat: 23:59)Devrim cey Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Siz denedinizmi bu bitkiyi

Evet kullanıyorum. Eczaneden aldım. 1 yıldan fazladır hpv siğilleri yok bende. Asetik asit testlerimde temiz geliyor. Ancak bunlamı alakalı başka şeylemi alakalı bilemiyorum.

(28-03-2023, Saat: 21:23)Bergkamp Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Evet kullanıyorum. Eczaneden aldım. 1 yıldan fazladır hpv siğilleri yok bende. Asetik asit testlerimde temiz geliyor. Ancak bunlamı alakalı başka şeylemi alakalı bilemiyorum.

Hsv ne durumda

(28-03-2023, Saat: 22:51)Devrim cey Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hsv ne durumda

Hsv tanısı almadım henüz. Belirti var ama size benzer belirtiler değil. Ne olduğunu bilmiyorum. Ağrısız sızısız hemen geçen lezyonlar yaşıyorum. Yani hiç bir belirtisi olmayan. Henüz ne olduğunu ne ben nede doktorlar çözebildi. Şüphem var yada yok gibi. Çünkü 4 yıl önceydi son ilişkim.

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar:
1 Ziyaretçi