Merhaba arkadaşlar, ben kanda antikor testi yaptırdım negatif çıktı. İlk herpes teşhisini koyan yaşlı erkek doktora test yaptırdım, kanda herpesle alakalı antikor çıkmadı dedim, o zaman herpes değildir dedi. Başka bir orta yaşlı bayan doktora göründüm, herpes dedi, teste negatif çıktı dedim, kandan belli olmaz dedi. Sonra bir üroloğa görüneyim dedim, o da sıradan bir yara dedi. Kafam çok karışık. Alkol kullanıyorum, sigara içiyorum, lazer epilasyona bile gidiyorum. Her ay çıkmıyordu, 1.5 senede ikinci kez lezyon çıktı. Benim vücudumda fark ettiğim şeyleri yazmayı düşündüm, sizlerde de aynı şeyler oluyor mu? 1. Lezyon çıktığında ya bir tane ya da iki tane çıkıyor. 2. Omuz kemiklerim ağrı yapıyor. 3. Sırtımda, kolumda, göğüs ve karın bölgemde batma, kaşıntı ve batma gibi bir şeyler oluyor. 4. Kolumda veya vücudumda...
Herpes Belirtileri ve Tanı Süreci
Herpes simpleks virüsü (HSV) enfeksiyonları, deri veya mukoza üzerinde tekrarlayan lezyonlarla kendini gösterir. Belirtiler kişiden kişiye değişiklik gösterebilir; kimilerinde ağrılı kabarcıklar, kimilerinde ise hafif kızarıklık veya çatlaklar şeklinde ortaya çıkar. Tanıda kan testi bazen yanıltıcı olabilir; lezyondan sürüntü alınarak yapılan PCR testi daha güvenilirdir. Stres, yorgunluk, bağışıklık sisteminin baskılanması gibi faktörler atakları tetikleyebilir. Ayrıca, vücutta yaygın ağrı, karıncalanma gibi semptomlar da görülebilir.
Bu bilgiler kişisel deneyimler olup tıbbi tavsiye niteliği taşımaz, mutlaka hekiminize danışınız.

gecmis olsun insallah tezzamanda duzelirsin allah yardimcin olsun , hakkini helal et , kusura bakma