Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Brokoli Kürü Herpes İçin Gerçekten İşe Yarıyor mu? Deneyenler Anlatıyor
Konu Güncel Özeti: Konu başlatıcı, Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu'nun herpes için önerdiği brokoli kürünü sormuştur. Kullanıcılar denemeyi düşündüklerini ancak bazı yiyeceklerden uzak durmaları gerektiğini belirtmişlerdir. Bir kullanıcı çörek otu yağı kullandığını ancak yine de lezyon çıktığını söyleyerek brokoli kürüne başlayacağını ifade etmiştir. Diğer bir kullanıcı brokolinin şeklinin uçuğa benzediğini esprili bir dille dile getirmiştir. Tartışma, besinlerin benzerlikleri ile tedavi edildiği inancı üzerine yorumlarla devam etmiştir. Sonuç olarak, herhangi bir kesin sonuca varılmamıştır.

Arkadaşlar deneyen oldu mu hiç? Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu'nun herpes ile ilgili tavsiyesi. İzlemenizi tavsiye ederim. https://youtu.be/A6eCF1xeifU

Ek Bilgiler:

Brokoli Kürü Hakkında Genel Bilgiler

Brokoli, yüksek miktarda C vitamini, lif ve antioksidan içeren besleyici bir sebzedir. İçerdiği sülforafan maddesi bağışıklık sistemini destekleyebilir. Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu'nun önerdiği kür genellikle brokolinin haşlanıp suyunun içilmesi şeklindedir. Ancak bu kürün herpes virüsü üzerinde bilimsel olarak kanıtlanmış bir etkisi yoktur. Kullanıcılar deneyimlerini paylaşırken, kür sırasında bazı yiyeceklerden uzak durulması gerektiğini belirtmişlerdir.

Bu bilgiler kişisel deneyimler olup tıbbi tavsiye niteliği taşımaz, mutlaka hekiminize danışınız.

(12-01-2021, Saat: 21:38)antiherpes Adlı Kullanıcıdan Alıntı: https://youtu.be/A6eCF1xeifU

Arkadaşlar deneyen oldumu hiç. Prof.Dr. İbrahim Saracoglunun herpes ile ilgili tavsiyesi. İzlemenizi tavsiye ederim.

Düşünüyorum

(12-01-2021, Saat: 21:57)Purplepapaya Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(12-01-2021, Saat: 21:38)antiherpes Adlı Kullanıcıdan Alıntı: https://youtu.be/A6eCF1xeifU

Arkadaşlar deneyen oldumu hiç. Prof.Dr. İbrahim Saracoglunun herpes ile ilgili tavsiyesi. İzlemenizi tavsiye ederim.

Düşünüyorum
Yalniz internetten yaz bazi yiyeceklerden uzak durmak gerek kullanim süresince.

(12-01-2021, Saat: 22:25)antiherpes Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(12-01-2021, Saat: 21:57)Purplepapaya Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Düşünüyorum
Yalniz internetten yaz bazi yiyeceklerden uzak durmak gerek kullanim süresince.

Evet evet okudum. Kendimi hazır hissettiğimde yapacağım :Smile çok fazla yararı var

(12-01-2021, Saat: 22:33)Purplepapaya Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(12-01-2021, Saat: 22:25)antiherpes Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yalniz internetten yaz bazi yiyeceklerden uzak durmak gerek kullanim süresince.

Evet evet okudum. Kendimi hazır hissettiğimde yapacağım :Smile çok fazla yararı var

Bende baslayacamda suan çörek otu yagi hapi kullaniyorum.  1 aydır kullaniyorum ama bu ayin 3 ünde gene lezyon çıktı.  1 haftaya geçti derken ufacık 2 tane daha çıktı.  Sanirim bir işe yaramiyacak.  Tamamen bittikten sonra ilk işim brokoli kürü  Smile

Burokoli ne arkadaşlarrrr Smile Smile Smile Smile

(13-01-2021, Saat: 00:36)Nedenben Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Burokoli ne arkadaşlarrrr Smile Smile Smile Smile

Yeşillik  Smile şekline bakınca zaten uçuk gibi. Smile Smile

(13-01-2021, Saat: 01:10)antiherpes Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(13-01-2021, Saat: 00:36)Nedenben Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Burokoli ne arkadaşlarrrr Smile Smile Smile Smile

Yeşillik  Smile şekline bakınca zaten uçuk gibi. Smile Smile

Brokolinin ne olduğunu biliyorum tabi ki :Smile Burokoli diye açmışsınız ona dedim :Smile ayrıca hiç dediğinizi düşünmemiştim cidden uçuğa benziyor. Besinlerin vücuttaki organlara benzerlikleriyle tedavi edildiği noktaların aynı olduğunu okumuştum. Karnıbahar da uçuğa benziyor o da iie yarar mı acaba ki ? Bu arada brokoli kürünü burda uygulayan bir arkadaşla konuşmuştum ben. Uçuğu coştuğunda bunu yaptığını söylemişti. Baya iyi geldiğini söylemişti. Denenebilir

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Herpes Ataklarına Son: Allokin Alfa İçin Rusya'ya Gidiyorum! kadirm 7 1,970 11-04-2026, Saat: 01:44
Son Yorum: Napalımbudabizimkaderimiz
  Herpes İçin Kalıcı Çözüm: Sağlık Bakanlığı'na Talep Gönder! marulkafa 0 893 30-03-2026, Saat: 01:11
Son Yorum: marulkafa
Lightbulb HSV-2 İçin ABI-5366: Viral Atılımda %94 Azalma Lost4231 65 17,323 25-03-2026, Saat: 20:25
Son Yorum: Lost4231
  HPV Cinsel Yol Dışında Bulaşır mı? Çocuklar İçin Riskler Öğrenmekistiyorum 27 4,374 11-02-2026, Saat: 23:13
Son Yorum: Oldboy00
  HSV-1/2 Ataklarını Durdurmak İçin Etkili Vitamin ve İlaç Rutini cipiaresss 10 2,630 05-02-2026, Saat: 08:55
Son Yorum: Burak06.

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar:
1 Ziyaretçi