Anket Başlığı: Katilim durumun nedir?
Bu ankette oy kullanma yetkiniz yok.
Katılıyorum
100.00%
1 100.00%
Belirsiz
0%
0 0%
Katılımcı sayısı: 1 100%
* Siz bu anket için oy kullanmışsınız. [Anket Sonuçlarını Göster]

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
21 Mart 2020 Kadıköy Buluşması - Planlama ve İptal Süreci
Wink 
Konu Güncel Özeti: Konu başlatıcı, 21 Mart 2020 Cumartesi günü Kadıköy'de bir buluşma organize etmek istemiştir. Katılımcılar saat konusunda geri bildirim vermiş, akşam saatlerinin daha uygun olduğu belirtilmiştir. Ancak, bir kullanıcı pandemi nedeniyle toplum içine çıkmanın riskli olduğunu belirterek katılamayacağını söylemiştir. Ardından, kafe ve restoranların kapalı olduğu hatırlatılmıştır. Bu nedenle buluşma gerçekleşmemiştir. Konu, pandemi şartlarında yüz yüze etkinliklerin planlanmasının zorluklarını göstermektedir.

Arkadaşlar 21 Mart Kadıköy'de buluşma için konuyu açıyorum. Tecrübelerimizi paylaşacağımız, sohbet edip güzel zaman geçireceğimiz bir organizasyon olsun. Mekan ve saat hâlâ belirsiz. Eğer öneride bulunan olmazsa cumartesi akşam ben bir mekan bulup paylaşırım. Saat uygunluğunuzu da belirtirseniz sevinirim; tüm günüm boş, saat 3 gibi olsun diyorum. Katılacak olanlar yorumlarını eksik etmesin lütfen.

Ek Bilgiler: Pandemi sürecinde sosyal mesafe kurallarına uygun etkinlikler düzenlemek zorlaşmıştır. Bunun yerine çevrimiçi buluşma platformları (Zoom, Google Meet vb.) kullanılabilir. Ayrıca, küçük gruplar halinde açık hava etkinlikleri de düşünülebilir. Etkinlik planlarken katılımcıların sağlık durumunu göz önünde bulundurmak önemlidir.

Bu bilgiler kişisel deneyimler olup tıbbi tavsiye niteliği taşımaz, mutlaka hekiminize danışınız.

Benim için 21 mart kadıköy uygun

akşam saati olursa benm için daha uygun arkadaşlar

21 Mart kadiköy uygun

(05-03-2020, Saat: 02:35)HopeFul Adlı Kullanıcıdan Alıntı: akşam saati olursa benm için daha uygun arkadaşlar

Akşam saati kaç oluyor

7 8 gibi

Bende katılabilirim 21 inde arkadaşlar.

Arkadaşlar toplum içine çıkma gerekliliği yarattığından buluşmaya katılamayacağım. Ileri bir tarihte tekrar konu açıp planlamasını yapariz 2. Bir virüsle uğraşmayalim

Tabii ki. Şu an kimsenin katılacağını zannetmiyorum.Zaten Cafe vs de kapalı

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Herpes Hastaları İçin Şehir Buluşması: Hangi Şehirdesiniz? izmitli41 62 24,762 21-08-2025, Saat: 16:17
Son Yorum: HopeFul
  Penis Ucundaki Sivilce Herpes mi? Belirtiler ve Test Süreci zagor 1 2,218 09-08-2020, Saat: 09:11
Son Yorum: Purplepapaya

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar:
1 Ziyaretçi