Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3.78/5 - 9 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Synergy Pharmaceuticals Yeni Haber
Arkadaşlar merhaba bilgilendirme amacıyla yazıyorum KeremB arkadaşımız gibi kritik aydayım ve yeme içmede bir kısıtlama olmadan devam ediyorum bir kaç defa alkol aldıktan sonra valtrex kullandım onun haricinde valtrex de kullanmıyorum

Synergy ile alakalı bir kaç haber aldım yakın bir tarihte İspanya da herpes üzerine olan bir araştırma sonucu yayınlanacak ve araştırma synergy nin canlı hücrede herpes üzerinde ki etkisinin sonuçlarını verecek. Bu sonuçlara göre alıp kullanmaya veya kullanmamaya karar verebilirsiniz arkadaşlar. Ben klinik bir deney olana kadar ya da bilimsel bir çalışma yapılana kadar kimseye al veya alma gibi tavsiyelerde bulunmaktan kaçındım. Sonuçlar açıklanınca sizler de ona göre alıp almamaya karar verirsiniz.

(17-02-2020, Saat: 01:16)jimmyjimmyhuapua Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Synergy ile alakalı bir kaç haber aldım yakın bir tarihte İspanya da herpes üzerine olan bir araştırma sonucu yayınlanacak ve araştırma synergy nin canlı hücrede herpes üzerinde ki etkisinin sonuçlarını verecek. Bu sonuçlara göre alıp kullanmaya veya kullanmamaya karar verebilirsiniz arkadaşlar. Ben klinik bir deney olana kadar ya da bilimsel bir çalışma yapılana kadar kimseye al veya alma gibi tavsiyelerde bulunmaktan kaçındım. Sonuçlar açıklanınca sizler de ona göre alıp almamaya karar verirsiniz.

Gerçekten bir muamma çözülecek desene jimmy beklemedeyiz haberlerini

umarim etkisi oluyordur. en azindan aşı cikana kadar kullanmak isteyenler olacaktir ?

synergy bloomberg de haber yapmış ilk defa ciddi bir haber kanalında vermişler

https://www.bloomberg.com/press-releases...rpes-virus

Veeee 4. Ayım da bitti Smile) 4 aydır uçuksuzum Smile çok şükür

çok güzel haber purplepapaya işallah kandada negatif olur

Purple’ımız biriciğimizzz bugün nişanlandııı ??? herkesss kutlasınnn ???

sağlık ve mutluluklar dilerim

cok sevindim purple. Allah tamamina erdirsin. mitluluklar dilerim

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Hsv2 yeni tedavi Sena11 103 36,424 13-07-2025, Saat: 11:24
Son Yorum: Aysell
  Dr. Keith Jerome yeni tedavi çalışması vertigo 0 1,182 03-03-2024, Saat: 00:21
Son Yorum: vertigo
  30 Ekim, Yeni bir aşı çalışma konusu Kaya9507 3 2,186 07-11-2023, Saat: 10:16
Son Yorum: umutherzamanvardır
  Yeni mRNA Aşısı ( Sanırım Kurtuluyoruz) :) Poser 41 28,187 09-03-2023, Saat: 07:18
Son Yorum: guest
  X - Vax Aşı Klinik Testlere Başlıyor Yeni !! jimmmy 37 25,829 16-03-2021, Saat: 23:13
Son Yorum: Lulu

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar:
1 Ziyaretçi