Merhaba, 30 yaşında erkeğim. Antalya tatilinde korunmasız birlikte olduğum biri vardı. 2. gün denizde penis başıma kadın çimdik attı ve canım yandı. 1 saat sonra ilişkiye girdik (daha sonra ilişkimiz olmadı). Aynı akşam veya 1 gün sonra tıraş olurken penis dibini jilet kesmiş gibi hissettim ve olaylar başladı. İdrar yaparken yanma olmaya başladı, 3 gün sürdü (bel soğukluğu kaptım sandım ama akıntı yoktu). Jiletle kestiğim yer kesilmişti ve orada akıntı başladı. Sonra o akıntı yayıldı, aynı bu herpesteki gibi. İdrardaki yanma geçti 3 gün sonra ama dipteki yara aktıkça yayıldı. Tatil dönüşü koştum ürolojiye, doktor baktı etti antibiyotik verdi ama hala enfeksiyon mu desem yara mı desem. Devam edince başka üroloğa gittim ve kan testleri yaptırdım. Olaydan max 20 gün sonra kan testini yaptırdım tüm testler
Psikolojik Etkiler
Herpes tanısı sonrası birçok kişi anksiyete, utanç ve depresyon yaşayabilir. Destek grupları ve psikolojik danışmanlık bu süreçte faydalı olabilir. Unutmayın, herpes yaygın bir enfeksiyondur ve birçok kişi normal bir yaşam sürdürmektedir.Test Sonuçlarının Yorumlanması
Kan testleri, geçmişte veya şu anda virüsle karşılaşıp karşılaşmadığınızı gösterir. IgM antikorları yeni enfeksiyonu, IgG antikorları ise geçmiş enfeksiyonu işaret eder. Test sonuçlarınızı mutlaka doktorunuzla değerlendirin.Bulaşma ve Korunma
Aktif lezyon varlığında bulaşma riski yüksektir. Kondom kullanımı riski azaltır ancak tamamen önlemez. Lezyon yokken de asemptomatik viral saçılım olabileceği unutulmamalıdır.Bu bilgiler kişisel deneyimler olup tıbbi tavsiye niteliği taşımaz, mutlaka hekiminize danışınız.

bende 7 ay önce kaptım bi kere atak yaşadım başka yaşamadım daha ysşarmıyım yada ne zaman ysşarım bilmiyorum. İlk önce vücudunda yeterli antikor oluştuğunda yani igg pozitif çıktığında vücudunun başka yerinebulaştırma olasılığın zor hele başkasıa bulaştırma olasılığın daha zor anca virüsü kaptığın yeri başkasını derisine sürücen sürdüğün yer yani karşı tarafın dersine sürtücen anca öyle . Bence lezyon yokken bulaşıp bulaşmadığı ise tam bir muamma. Bence yokken biraz zor bulaşması. Hayatına kaldığın yerden devam et fazla kafaya takma çok kişide var bu forumdakiler takıntılı mükemmelliyetçiler
belki artık bi daha çıkmayacak çoğu kişi çok nadir atak yaşadığından bu forumda değil normal hayatlarına devam ediyolar