Yorumları: 573
Konuları: 9
Rep Puanı:
25
guzel haberlerinin devamini bekliyoruz :-))
Rep Puanı:
25
ben haftada 2 3 gun içiyorum. şüphelenirsem cikacagina valtrex aliyorum o yuzden pek sık yasamiyorum atak. olursada küçük bisey cikiyor. ama yilin bazi dönemleri coşuyor :-))
Yorumları: 83
Konuları: 0
(26-10-2019, Saat: 13:13)Purplepapaya Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar!!Haberler iyi
2 ay oldu ilaca başlayalı. Grip oldum üzerine regl oldum üzerine lazer yaptırdım ve çıkmadı çıkmadı çıkmadı
ya bulaşalı 2 seneden fazla olduğu için azalmaya başladı, ya da gerçekten ilaçlar işe yarıyor bilemedim. Ama mutlu ve huzurluyum. Diğer kullanan 2 arkadaşımın da başarılı gidiyor
Bilgi vermek istedim
Evveettt diğer 2 arkadaştan biri benim , benim 2,5 ay bitti , Arkadaşlar ile şehir dışına gittik , dayanamadım 1 Şişe şarap içtim , dönüşte faranjitim coştu 39,5 derece ateşe kadar çıktım 2 gün boyunca , bu arada yanında champix kullanıyorum , sadece popomda bir karıncalanma oldu ve gözümde geliyorum dedi ama gelmedi

) kendimi de gayet iyi hissediyorum arkadaşlar... Bilgi vermek istedim :

ben bu ilaca ciddi manada inanıyorum ve umarım hepimiz tertemiz olacağız en kısa zamanda ...
Rep Puanı:
25
cok sevindirici umarim boyle devam eder ??
Yorumları: 83
Yorumları: 12
Rep Puanı:
0
Herkese merhabalar,
Purplepapaya arkadaşmın bahsettiği kişilerden birisi de benim. Synergy'e başlayalı 2 hafta oldu ve dün akşam ufak bir atak geçirdim nedenini tam olarak bilemiyorum ama iş nedeniyle aşırı stresli ve gergin bir kaç gün geçirdim. Bu gerginliğin üzerine sigara ve alkol molama 2 gece önce ara verip alkol aldım ve sigara içtim. Dün akşam tek kaşıntıyla minik bir atağım oldu. Moralim yerle bir oldu. Nasıl devam etmeliyim bilmiyorum. Lizin ve amino asiti iki doza çıkarmamı tavsiye ediyorlar o şekilde devam edeceğim.