Yorumları: 27
Konuları: 1
Rep Puanı:
2
Arkadaşlar ben ilk testimi ahenk lab da yaptırdım negatif geldi doktor hsv değil rahat ol dedi 1 ay sonra içim rahat etmedi umut lab da hav igg testş yaptım pozitif geldi koşa koşa doktora götürdüm doktor tekrar kan aldı benden kan tekrar ahenk lab a gitti sonuçlar negatif geldi emin olmak için aynı kanı alıp Syn lab a gönderdik syn lab türkiyede hsv testinde akredite tek lab mış oradanda aynı kan için negatif sonuç çıktı 2 hafta sonra leprada randevum var bakalım doktor ne diyecek duruma
Düzeltme: ilk test 22. Gün ikinci test 7.5 hafta içinde 3. Test ise 8.5 hafta içinde yapıldı
Yorumları: 83
Konuları: 0
(10-10-2019, Saat: 10:26)enginer23 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar ben ilk testimi ahenk lab da yaptırdım negatif geldi doktor hsv değil rahat ol dedi 1 ay sonra içim rahat etmedi umut lab da hav igg testş yaptım pozitif geldi koşa koşa doktora götürdüm doktor tekrar kan aldı benden kan tekrar ahenk lab a gitti sonuçlar negatif geldi emin olmak için aynı kanı alıp Syn lab a gönderdik syn lab türkiyede hsv testinde akredite tek lab mış oradanda aynı kan için negatif sonuç çıktı 2 hafta sonra leprada randevum var bakalım doktor ne diyecek duruma
Düzeltme: ilk test 22. Gün ikinci test 7.5 hafta içinde 3. Test ise 8.5 hafta içinde yapıldı
Septompları mı mevcut ? Nerden eminsin bu kadar HSV olduğuna peki ?
Rep Puanı:
2
İlişkiden 1 gün sonra çok fazla kaşıntı oldu baya kaşıdım ertesi günün sabahı penis derisinde 2 tane yuvarlak değil de oval yarık gibi su topladı berrak bi suydu ardından penis başlangıcında kabuklar oldu doktorada anlattım emin olamadığı için test yaptı bakalım gördüğüm şeyleri lepradaki doktorada anlatıcam
Yorumları: 83
Konuları: 0
İnşallah bütün sonuçlar negatif gelir ??
Rep Puanı:
2
Sonuçlar zaten negatif sadece umut lab dan gelen sonuç pozitif benden 35 tl aldılar sadece igg için gittiğim hastanenin lab sorumlusuyla konuştum değerleri yanlış girmişlerdir dedi ör: x/ML yerine x/L gibi aynı kanı 2 ayrı lab test etti birinde sıkıntı olsa diğerinde çıkardı ama içim hala rahat değil
Arkadaslar kaninizda antikor olusmasi zaman alabilir bazi kisiler icin 6-12 ay arasi olabiliyor. Semptomlari benzerse doktorunuz da gozle teshis koymussa negatif gelen sonucun ardindan bi sure sonra tekrar test yaptirin. Lablar da farklilik goaterebiliyor. Lab icinde hepsini onermem cunku farkli makina kullanabiliyorlar
Rep Puanı:
2
Hsv max 12 haftada antikor üretiyor doktor arkadaşımla konuştum notlarına baktı 8.5 haftada negatif geldi ayrıca yabancı kaynaklarda 6-8 hafta arası yapılan testlerin %90 doğru olduğu yazıyor kafayı yememe ramak kaldı
Son test sonucuna doktorum baktı hiç bişeyin yok artık endişelenme dedi çok kuruntu yaptım herhalde ben