Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3.78/5 - 9 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Synergy Pharmaceuticals Yeni Haber
Arkadaşlar şu an valtrexi gün aşırı moda geçiyorum dedikleri gibi bir sıkıntı yok. Şimdilik ama valtrexin etkisi azalınca sinerji kürü ile vücud başbaşa kaşacak görecez

hayırlı olsun mylife. inşallah güzel sonuç alıcan. buradaki diğer arkadaslarla birlikte peşinden gelicez.

eğer işe yararsa gider amerikadan bile alırım sizlerede getiririm. Smile

(04-08-2019, Saat: 23:43)mylifeisgood Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar şu an valtrexi gün aşırı moda geçiyorum dedikleri gibi bir sıkıntı yok. Şimdilik ama valtrexin etkisi azalınca sinerji kürü ile vücud başbaşa kaşacak görecez

Gün aşırı modu anlamadım

Günlük baskılama tedavisini 2 günde 1 e indirdiğini söylüyor

Sonuçları bekliyoruz. Başarılı olursa kesinlikle bizlerde okeyiz Big Grin

Aynen valtrexi 2 günde 1 e çektim... ama ilaçlar libidoyu zorluyor SmileSmileSmileSmile

slm ,
sonuclarını 4 gozle bekliyorum , 
libidoyu ne yonde zorluyor ? asagıyamı yukarıyamı ?   Dodgy

Merhaba mylife detayları paylaşırmısın

Eylül itibariyle ilaçlarıma başladım Smile Bugün 2. günüm. İlk gün 5 tane kafam kadar ilacı içince bir mide yanması yaşadım. Mide koruyucuyla kullanırım diye düşünüyorum ama bugün herhangi bir yanma olmadı. Sadece ağzınıza vernik gibi bir tat geliyor arada ama önemsiz. Eti sütü alkolü hayatımdan çıkardım. İyi yönü iştahı kapatıyor Smile Bakalım Umarım bu çileye değer.

(03-09-2019, Saat: 22:07)Purplepapaya Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Eylül itibariyle ilaçlarıma başladım Smile Bugün 2. günüm. İlk gün 5 tane kafam kadar ilacı içince bir mide yanması yaşadım. Mide koruyucuyla  kullanırım diye düşünüyorum ama bugün herhangi bir yanma olmadı. Sadece ağzınıza vernik gibi bir tat  geliyor arada ama önemsiz. Eti sütü alkolü hayatımdan çıkardım. İyi yönü iştahı kapatıyor Smile Bakalım Umarım bu çileye değer.

İnşallah başarılı olacaksın haberlerini bekliyoruz

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Hsv2 yeni tedavi Sena11 103 36,673 13-07-2025, Saat: 11:24
Son Yorum: Aysell
  Dr. Keith Jerome yeni tedavi çalışması vertigo 0 1,188 03-03-2024, Saat: 00:21
Son Yorum: vertigo
  30 Ekim, Yeni bir aşı çalışma konusu Kaya9507 3 2,201 07-11-2023, Saat: 10:16
Son Yorum: umutherzamanvardır
  Yeni mRNA Aşısı ( Sanırım Kurtuluyoruz) :) Poser 41 28,281 09-03-2023, Saat: 07:18
Son Yorum: guest
  X - Vax Aşı Klinik Testlere Başlıyor Yeni !! jimmmy 37 25,906 16-03-2021, Saat: 23:13
Son Yorum: Lulu

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar:
2 Ziyaretçi