Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
YARDIM
(16-03-2026, Saat: 06:04)Sena11 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Aman ne çıkacaksa çıksın artık ne kadar yaşayacağımız belli değil bıktırdılar yani

Okuduğum en mantıklı yorum.

arkadaşlar konu açamıyorum nedense, bulamadım bir türlü. jilet ağda lazer nasıl bir yol izliyorsunuz ve en az irite eden ne oluyor? deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz

Şimdide kızarıklık ve tahriş bitmiyor buna çözüm bulan varmı eski görünüşü yok enfeksiyon olduğu çok belli oluyor hani tamamen iyileşiyordu?

(22-03-2026, Saat: 11:56)Napalımbudabizimkaderimiz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Şimdide kızarıklık ve tahriş bitmiyor buna çözüm bulan varmı eski görünüşü yok enfeksiyon olduğu çok belli oluyor hani tamamen iyileşiyordu?

Tamamen iyileşmez ki... Şu an sadece tahriş mi oluyor sizde  ?

(22-03-2026, Saat: 11:56)Napalımbudabizimkaderimiz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Şimdide kızarıklık ve tahriş bitmiyor buna çözüm bulan varmı eski görünüşü yok enfeksiyon olduğu çok belli oluyor hani tamamen iyileşiyordu?
Fito krem ve Hamazinc kremi karıştır kızarıklık olan bölgeye günde 2 defa sabah akşam güzelce sür. İlk Fito kremi al avucunun içinde onu tek karıştır parmağınla, daha yumuşak kıvama geliyor sonra hamazinc krem ekle ikisini karıştır o bölgeye sür yedir. 4-5 günde farkı göreceksin.

(22-03-2026, Saat: 21:53)nycteam Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Fito krem ve Hamazinc kremi karıştır kızarıklık olan bölgeye günde 2 defa sabah akşam güzelce sür. İlk Fito kremi al avucunun içinde onu tek karıştır parmağınla, daha yumuşak kıvama geliyor sonra hamazinc krem ekle ikisini karıştır o bölgeye sür yedir. 4-5 günde farkı göreceksin.

Teşekkürler hocam

(22-03-2026, Saat: 21:53)nycteam Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Fito krem ve Hamazinc kremi karıştır kızarıklık olan bölgeye günde 2 defa sabah akşam güzelce sür. İlk Fito kremi al avucunun içinde onu tek karıştır parmağınla, daha yumuşak kıvama geliyor sonra hamazinc krem ekle ikisini karıştır o bölgeye sür yedir. 4-5 günde farkı göreceksin.

Ben fito merhemi uzun süre kullandım geçirmedi. Hatta hamazinc geçirmedi. Stafine dört günde geçirdi. Antibiyotikli merhem. Hiçbir şey anlamadım.

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Shocked Acil yardım kadirm 7 1,268 06-09-2025, Saat: 21:13
Son Yorum: Aysell

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar:
2 Ziyaretçi