Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
YARDIM
(09-03-2026, Saat: 23:11)İsildur Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bilemiyorum test hiç yaptırmadım fakat dudağımda çocukluğumdan beri hsv1 var. Tip 1 yada 2 olması çok birşey değiştirmeyecek ama tip1 olma ihtimali çok daha fazla hastalık gidişatına göre. İnşallah pritelivir çıkınca hepimiz normal yaşama döneceğiz.

Pritelivir nedir yeni ilacmi çıktı hemen sipariş verelim

Pritelivir bütün faz asamalarini başarı ile tamamladı asiklovir tedavisnden daha farklı bir baskılamaya ve daha az yan etkiye sahip bu yıl sonu piyasaya sürülecek büyük bir ihtimal fakat ilk etapta elimize ulasirmi bilmiyoruz

Ayrıca edindiğim bilgiye göre im-250 bir diğer beklenen ilaç içinde çok olumlu söylentiler var ilacın faz 2 çalışmalarını hızlandırmak için imza kampanyası başlatıldı bu ilaç lezyonda ve viral yükü azaltmada çok daha başarılı olduğu söyleniyor umarım herşey gönlümuzce olur

(10-03-2026, Saat: 11:18)Lost4231 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Pritelivir bütün faz asamalarini başarı ile tamamladı asiklovir tedavisnden daha farklı bir baskılamaya ve daha az yan etkiye sahip bu yıl sonu piyasaya sürülecek büyük bir ihtimal fakat ilk etapta elimize ulasirmi bilmiyoruz

Ayrıca edindiğim bilgiye göre im-250 bir diğer beklenen ilaç içinde çok olumlu söylentiler var ilacın faz 2 çalışmalarını hızlandırmak için imza kampanyası başlatıldı bu ilaç lezyonda ve viral yükü azaltmada çok daha başarılı olduğu söyleniyor umarım herşey gönlümuzce olur

Bu ilaç (IM-250) bu hastalığın bütün kötü etkilerini bitirecek gibi duruyor. %98 oranında bulaş riskini azaltıyor. Lezyonların yeniden oluşmasını %94 gibi bir oranda düşürüyor. Zaten bir herpeslinin en büyük korkusu başkasına bulaştırmak olduğunu düşünüyorum. Normal bir insan gibi yasayabilecegiz. Hepatit b hastaları gibi sadece ilaç içerek kendimizi ve çevremizi koruyabilecegiz ama daha bu ilaç için en az 2-3 yıl var herhalde. Pritelivir şuan için en yakın çözüm. Aslında Japonya bu teknolojiyi 2022 yılından beri kendi ülkesinde kullanıyor. Amenamevir adıda pritelivir muadili. Adamlar bizden 5 yıl önce kendi vatandaşlarına bu ilacı sundular. Bütün dünya halkları olarak Japonlar kadar olamıyoruz malesef

(10-03-2026, Saat: 11:18)Lost4231 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Pritelivir bütün faz asamalarini başarı ile tamamladı asiklovir tedavisnden daha farklı bir baskılamaya ve daha az yan etkiye sahip bu yıl sonu piyasaya sürülecek büyük bir ihtimal fakat ilk etapta elimize ulasirmi bilmiyoruz

Bu arada redditte bu imza kampanyası ile ilgili bir link var. İmzalamak isterseniz buraya bırakayım. Ben imzaladım. Belki bir yararım olur diye

https://c.org/XCDLhGRqS9

(07-03-2026, Saat: 23:35)kadirm Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar valtreks 500 mg başladım 4 ayı geçti bideğisiklik olmadı gene ortalama ayda bir devam ediyor ataklarım benim gibi olan varmı ne yapacam bı yardım hani tamam kabul ettim artık ömür boyu var bu vücudumda tamam ataklarıda kabul ediyorum ama daha 1 ay geçmeden vallahi billahi yoruldum artık yaşamak istemiyorum yokmu bu meledi baskılaya bilmenin bı yolu

Bu sorunu yaşayan ben de senin gibi birçok kişi var. Nedeni "lökosit ve buna bağlı olarak CD8, CD4, T hücreleri ve NK hücreleri. Yani hsv ile savaşan hücreler. Yoğun iş temposu beslenme düzensiz uyku bu hücrelerin aktivite olmasını engelliyor.  Her zaman yapamıyorsan bile 2'şer aylık ara dönemlerde 
B kompleks 
D3 damla
Magnezyum glisinat 
Çinko pikolinat
OMEGA 3 
Kullanarak bu hücreleri aktif edebilirsin. Waltrex yanında büyük kombinasyon sağlar. Sadece bu vitaminleri aynı anda alma farklı zamanlarda. Etkileşimden kaçınmak için, İlk 2 ay kullanımdan sonra Hsv belirtilerini tamamen yok olduğunu göreceksin. Vitaminler sadece hsv virüs ile savaşamaz. Waltrex yanında büyük kombinasyon sağlar.

IM-250 bizler için en iyi umut verici çalışma. Virüsü çok iyi baskılayıp bulaştırmayı sıfıra indirmesini geçtim, sinir uçlarına daha iyi ulaşıp virüs DNA’sını bozuyor. Virüsün kendine gelmesini aktifleşmesini önlüyor. Belli bir süre kullandıktan sonra ataklar ciddi şekilde azalacak hatta yıllarca hiç atak ve lezyon olmayacak diyorlar. Faz 2 çalışmalarına geçecekler şimdi başarılı olursa bu ilaç çıkarsa kurtulduk desem yeridir. Ama şuan piyasaya çıkması en yakın olan ilaç pritelivir  bu da çok iyi bir ilaç daha güzel şekilde baskılayacak virüsü. Şirket onay başvurusu yapmaya hazırlanıyor diyor kaynaklarda. Bekliyoruz.

(11-03-2026, Saat: 16:24)nycteam Adlı Kullanıcıdan Alıntı: IM-250 bizler için en iyi umut verici çalışma. Virüsü çok iyi baskılayıp bulaştırmayı sıfıra indirmesini geçtim, sinir uçlarına daha iyi ulaşıp virüs DNA’sını bozuyor. Virüsün kendine gelmesini aktifleşmesini önlüyor. Belli bir süre kullandıktan sonra ataklar ciddi şekilde azalacak hatta yıllarca hiç atak ve lezyon olmayacak diyorlar. Faz 2 çalışmalarına geçecekler şimdi başarılı olursa bu ilaç çıkarsa kurtulduk desem yeridir. Ama şuan piyasaya çıkması en yakın olan ilaç pritelivir  bu da çok iyi bir ilaç daha güzel şekilde baskılayacak virüsü. Şirket onay başvurusu yapmaya hazırlanıyor diyor kaynaklarda. Bekliyoruz.

Baktım ama pritelivirde yabana atılacak bir ilaç değil yazılanlara göre

(11-03-2026, Saat: 18:55)Napalımbudabizimkaderimiz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Baktım ama pritelivirde yabana atılacak bir ilaç değil yazılanlara göre

Tabii ki öyle pritelivir güzel bir ilaç çok iyi baskılayacak virüsü etki süreside çok uzun her gün almak yerine belki 2 günde bir alacağız ve valtrex kullanınca bile bazen kızarıklık oluyor hatta uçuğa dönüştüğü bile oluyor pritelivirde öyle bir şey olacağını sanmıyorum çok dirençli hastalarda bile güzel etki göstermiş. Fakat IM-250 çok daha farklı olacak çıkarsa. Baskılamanın ötesine geçecek sersemletecek virüsü kendine gelemeyecek virüs yapısını bozacak. Deneylerde ilacı kestikten sonra bile uzun süre atak lezyon falan olmamış hiç. Tam tedaviye yakın bir şey olacak. Ve ilaç ciddi yatırımlar almış 250m€ civarı. Bakalım faz 2 çalışmaları nasıl sonuç verecek. Umarım güzel ilerlerler. İlk pritelivir çıksa kullansak üzerimizden ciddi yük kalkacak sonra birde IM-250 çıkarsa yırttık arkadaşlar.

(11-03-2026, Saat: 23:01)nycteam Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Tabii ki öyle pritelivir güzel bir ilaç çok iyi baskılayacak virüsü etki süreside çok uzun her gün almak yerine belki 2 günde bir alacağız ve valtrex kullanınca bile bazen kızarıklık oluyor hatta uçuğa dönüştüğü bile oluyor pritelivirde öyle bir şey olacağını sanmıyorum çok dirençli hastalarda bile güzel etki göstermiş. Fakat IM-250 çok daha farklı olacak çıkarsa. Baskılamanın ötesine geçecek sersemletecek virüsü kendine gelemeyecek virüs yapısını bozacak. Deneylerde ilacı kestikten sonra bile uzun süre atak lezyon falan olmamış hiç. Tam tedaviye yakın bir şey olacak. Ve ilaç ciddi yatırımlar almış 250m€ civarı. Bakalım faz 2 çalışmaları nasıl sonuç verecek. Umarım güzel ilerlerler. İlk pritelivir çıksa kullansak üzerimizden ciddi yük kalkacak sonra birde IM-250 çıkarsa yırttık arkadaşlar.

Aman ne çıkacaksa çıksın artık ne kadar yaşayacağımız belli değil bıktırdılar yani

Arkadaşlar bu hastalık için hiç Sığla Yağı deneyen oldu mu ? Bence sığla yağı ağrıyı dindirme ve baskılamada işe yarayabilir...

Zeytin yaprağı çayıda iyi geliyor

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Shocked Acil yardım kadirm 7 1,268 06-09-2025, Saat: 21:13
Son Yorum: Aysell

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar:
2 Ziyaretçi