Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Igg testi neyi gösteriyordu
(28-06-2025, Saat: 16:47)Hakkı123 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Kardeş sende hsv 1 var o kesin zaten ağzında lezyon da oluşuyor. Genitaldekiler bence büyük olasılıkla liken planus vb. Ya da bir çeşit genital ekzama. Tabi kaşıntın var ise,

Abi ben de ne olduğunu anlamadım. O kadar çok şey yaşadım ki..  Sadece hsv bir igg pozitifligi mevcut. O da genital mi değil mi belirsiz. 8 aydır gecmeyen lezyon var. Bir tane var ucuga benzemiyor ama arada geçiyor.

(28-06-2025, Saat: 23:16)Hüseyin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Abi ben de ne olduğunu anlamadım. O kadar çok şey yaşadım ki..  Sadece hsv bir igg pozitifligi mevcut. O da genital mi değil mi belirsiz. 8 aydır gecmeyen lezyon var. Bir tane var ucuga benzemiyor ama arada geçiyor.

Benim testlerim hepsi negatif herpes cikiyor virüs aktif değilken testlerde gözükmüyor zaten gözle baktığında kendinde anlıyorsun hsv olduğunu suruntu testi ile hsv1 veya 2 anlayabilirsin yada oral.yolla bulaştığını düşünüyorsan hsv1 cinsel yolla bulaştığını düşünüyorsan hsv2 eger hiç yaşamadın ve su çiçeği aşısı olmadıysan hsv3 10 senede bir çıkar geçer daha çıkmaz ama geçmesi uzun sürer

Benim lezyonlarım ici su dolu kabarcık değil. Kızarıklıklar var. Bir tane kızarıklık 8 aydır geçmiyor. Hiçbir şey anlamadım. Kızarıklıklar zirvedeyken western blot yaptirdim. Igm negatif. Arkdas devlette yaptirdi igm pozitif mesela.

(29-06-2025, Saat: 02:41)Hüseyin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Özelden yazarsan yardimci olabilirim

(29-06-2025, Saat: 02:41)Hüseyin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Benim lezyonlarım ici su dolu kabarcık değil. Kızarıklıklar var. Bir tane kızarıklık 8 aydır geçmiyor. Hiçbir şey anlamadım. Kızarıklıklar zirvedeyken western blot yaptirdim. Igm negatif. Arkdas devlette yaptirdi igm pozitif mesela.

Molloscum olabilir zararsız ağrısız sizisiz zararsız orda uzun süre kalir kilkoku iltihabı olabilir ay şeklindeyse mantar olabilir orayi tahriş etmiş olabilirsin çeşitli şeyleri var özelden yazarsan yardimci olabilirim

(29-06-2025, Saat: 00:30)Mondie22 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Benim testlerim hepsi negatif herpes cikiyor virüs aktif değilken testlerde gözükmüyor zaten gözle baktığında kendinde anlıyorsun hsv olduğunu suruntu testi ile hsv1 veya 2 anlayabilirsin yada oral.yolla bulaştığını düşünüyorsan hsv1 cinsel yolla bulaştığını düşünüyorsan hsv2 eger hiç yaşamadın ve su çiçeği aşısı olmadıysan hsv3 10 senede bir çıkar geçer daha çıkmaz ama geçmesi uzun sürer

Kardeşim testlerde çıkmadığının kanaatine nereden vardın

(25-06-2025, Saat: 03:00)36bodrum36 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: herpeste neden diyorlar atak yokkende bulaş olabiliyor diye aslında atak var virüs atılımı oluyor ama gözle gözükmüyor buda genelde uzun atak geçirenlerde. gözle gözükmeyen virüs atılımı yapmışındır. birşey daha sık atak yaşayanlar daha az bulaştırıyor büyük ihtimal semin ki uzun deneme gelmiştir tarihte pozitif hsv negatife dönen yok sen şimdi test yaptırsan ya ıgg pozitiftir ya ıgm pozitiftir çünkü sen bu haslıgı almışın bilim de diyorki sinir hüçrelerine giriyor bizim hüçremizi kullanıyor dışarı çıkmıyor gizleniyor bagışıklık sistemide bunun için tanımıyor kendi hüçreni öldüremiyecegine göre nekatif olmaz ama o virüsün ayrı dna sı var onu boza bilirsen ölür

Merhaba igg testim negatif gelmişti, uçuk çıktı yine uzun bir aradan sonra yer değiştirmiş ve acısı az bir şekilde ama çıktı yine maalesef Sad

bir de genellemek istemiyorum ama hsv, hpv vs bazı doktorlar ile konuşunca üstüne bekar mısın soruları, üstüne size bir check up yapalım, görüşme talepleri vs yürümeler… sanırım bizi o…. Sanıyorlar. O….. olsak virüs var işte söylüyoruz ne yapmayı planlıyorlar acaba, çok üzücü ya.Hal böyleyken bu tıp alemi nasıl ilerlesin.Etik gözeten doktorları tenzih ederim.Artık çekinerek gideceğim doktora ve kadın doktor tercih edeceğim

(06-07-2025, Saat: 03:55)Sena11 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhaba igg testim negatif gelmişti, uçuk çıktı yine uzun bir aradan sonra yer değiştirmiş ve acısı az bir şekilde ama çıktı yine maalesef Sad

bir de genellemek istemiyorum ama hsv, hpv vs bazı doktorlar ile konuşunca üstüne bekar mısın soruları, üstüne size bir check up yapalım, görüşme talepleri vs yürümeler… sanırım bizi o…. Sanıyorlar. O….. olsak virüs var işte söylüyoruz ne yapmayı planlıyorlar acaba, çok üzücü ya.Hal böyleyken bu tıp alemi nasıl ilerlesin.Etik gözeten doktorları tenzih ederim.Artık çekinerek gideceğim doktora ve kadın doktor tercih edeceğim

Sena sen testlerini nerede yaptırdın. Nasıl oluyorda Hsv olupta testte çıkmaz

(06-07-2025, Saat: 13:49)Alp23425 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sena sen testlerini nerede yaptırdın. Nasıl oluyorda Hsv olupta testte çıkmaz

İlk lezyondan 6 ay sonra pozitif çıkmıştı, lezyon yokken ıgm negatif, ıgg pozitifti.Sonra ıgm yaptırmıştım oda negatif çıkmıştı ama lezyon olmadığı için negatif çıktığını biliyordum.En son Çevre Hastanesinde lezyon yokken ıgg yaptırdım negatif çıktı.Hatta komple iyileştim galiba sandım ama çıktı yine

(06-07-2025, Saat: 20:46)Sena11 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: İlk lezyondan 6 ay sonra pozitif çıkmıştı, lezyon yokken ıgm negatif, ıgg pozitifti.Sonra ıgm yaptırmıştım oda negatif çıkmıştı ama lezyon olmadığı için negatif çıktığını biliyordum.En son Çevre Hastanesinde lezyon yokken ıgg yaptırdım negatif çıktı.Hatta komple iyileştim galiba sandım ama çıktı yine
İlk lezyondan 6 ay sonra yaptırdığınız ve pozitif çıkan testi nerde yaptırmıştınız ?

(06-07-2025, Saat: 20:53)Ali Rıza Adlı Kullanıcıdan Alıntı: İlk lezyondan 6 ay sonra yaptırdığınız ve pozitif çıkan testi nerde yaptırmıştınız ?

Üsküdar devlet hastanesinde

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Hsv testi Londonlive699 10 4,586 05-08-2023, Saat: 23:31
Son Yorum: ponçik

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar:
1 Ziyaretçi