Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ucuk sayısı zamanla azalıyor mu
(28-06-2025, Saat: 12:46)HopeFul Adlı Kullanıcıdan Alıntı: :-)))
doğru söze ne denir! Big Grin

Kesin ayağının altında mantar var

Benim 1 yılı aşkın oldu, yeni bu hastalığa yakalanan olm sakın benim gibi yapıp bunalıma girme gibi bir aptallık yapmayın bunun hiç bir tehlikesi yok bildiğiniz yüzde çıkan uçuğun aşada çıkanı, tek kötü tarafı cinsel bölge temasında bulaşıcı onun dışın bulaşmaz rahat olun, evet zamanla azalıyor ayrıca kendimce bir yöntem geliştirdim kendime çizelge yaptım valterexi her gün kullanmak yerine her ayın bir haftasında düzenli olarak 7 gün üst üste 1 tane içiyorun hergün içip baskılama yerine öneririm ve 5. Ayıma girdim atak geçirmedim çok nadir bazen kaşıntı falan oldumu ekstra o gün bitane daha içiyorum okadar.

Yok acı çekiyorum yok şuram ağrıyor arkadaş bu hsv2 iki uçuk çıkarmak dışında başka bir olayı yok sizde başka şeyler varsa gidip diğer cinsel yolla bulaşan hastalıklarını yapın içiniz rahat etsin eğer başka bir hastalığınız yoksa bu sadece penis ve etrafında uçuk çıkması ve uçuk çıkarken kaşıntı ve batmadan başka bir şey yok rahat olun onun dışında bişey varsa ya başka bir hastalığınız var yada kendi kendinize benim başta yaptığım gibi sıtres yapıp kendinizi hasta ediyorsunuzdur, benim ilk başlarda penis ve etrafında sürekli kaşıntı karıncalanma ve batma hissi oluyordu bilin bakalım niye oluyordu kendi kendime kafamda kurup sürekli hastalığı düşüm için artık umursamamaya başladığımda ki bunu yapmaml çok zor biliyorum korkuyorsunuz olm valla billa korkacak hiç bişey yok bildiğin uçuklan bu rahat olun Big Grin sonra hepsi geçiyor sadece uçuk çıkarsa çıktığı bölgede oluyor oda valterex içiyosunuz 3-4 güne geçip gidiyor.

Bakın yeni yalananlar gidin hemen diğer hastalıklarla ilgi hiv-hpv ile ilgili test yapın eğer sadece hsv iseniz oturun şükredin bende sadece uçuk çıkmış diyin hiçbir tehlikesi yok diye rahat nefes alın.

Kötü yanı varmı var 1 tane sonuçta uçukta olsa bu cinsel yolla bulaştığı için tek gecelik ilişkilere elveda sonuçta biriyle seviştiğinizde o bölgeyle temas olduğu için onada uçuk buluşturabilirsiniz sonra o kişide al beni al koca istiyom derse kaçınız yok ?

O yüzden evleneceğiniz kişiyi bulmadan sevişmeyeceksiniz haa evleneceğiniz kişi size ben uçuk için seninle evlenmem derse zaten basın tekmeyi gitsin sonunta ha aşadaki ha yukardaki uçuk uçuktur onun yüzünde uçuk çıksa siz onla evlenmicekmiydinzi ki yüzde ki uçuktan aşağıya çapraz şekilde uçuk bulaşabiliyor yani birinde hs1 varsa size hsv2 bulaştırabilir oral sevişmeyle tabi genital bölgenize yüz bölgeleriyle temas ederse ama sizde genital hs2 varsa siz sadece hs2 bulaştırabilirsiniz oda cinsel temasla hs1 bulaşmaz bulaştıramazsınız

İşin tek kötü tarafı dediğim gibi artık takılmaca sevişmeleri bitti mecbur tek eşlilik birini bulup ha ben bunla evlenicem uçuk bulaştığında mevbur kalıp evlenmek zorunda kalmıcam istediğimde evlenicem diyosanuz sıkıntı yok ki normal olanda bu belkide evren bizim onla bunla yatıp kalkmamızı daha kötüsüne yakalanmamamız için bize bunu yapmıştır bilemezsiniz işin iyi tarafındada bakcaksınız el mevbur

Tahminimce pritevilir diye bir ilaç var onu çıkaracaklar aşılar tam onaylanana kadar 1-2 yıl onla idare edeceğiz ordanda parayı kıracaklar sonra el mevbur çok yayıldığı için 3-5 yıla yani 2030 larda aşısı çıkacak ozama. Tamen biticek işallah çünkü çok fazla yayıldı ve artık bi noktada dur demek zorundalar.

Şahane hissettirdi. Acayip moral oldu. Cansın ?

(30-06-2025, Saat: 04:39)ahmet0765 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Benim 1 yılı aşkın oldu, yeni bu hastalığa yakalanan olm sakın benim gibi yapıp bunalıma girme gibi bir aptallık yapmayın bunun hiç bir tehlikesi yok bildiğiniz yüzde çıkan uçuğun aşada çıkanı, tek kötü tarafı cinsel bölge temasında bulaşıcı onun dışın bulaşmaz rahat olun, evet zamanla azalıyor ayrıca kendimce bir yöntem geliştirdim kendime çizelge yaptım valterexi her gün kullanmak yerine her ayın bir haftasında düzenli olarak 7 gün üst üste 1 tane içiyorun hergün içip baskılama yerine öneririm ve 5. Ayıma girdim atak geçirmedim çok nadir bazen kaşıntı falan oldumu ekstra o gün bitane daha içiyorum okadar.

Yok acı çekiyorum yok şuram ağrıyor arkadaş bu hsv2 iki uçuk çıkarmak dışında başka bir olayı yok sizde başka şeyler varsa gidip diğer cinsel yolla bulaşan hastalıklarını yapın içiniz rahat etsin eğer başka bir hastalığınız yoksa bu sadece penis ve etrafında uçuk çıkması ve uçuk çıkarken kaşıntı ve batmadan başka bir şey yok rahat olun onun dışında bişey varsa ya başka bir hastalığınız var yada kendi kendinize benim başta yaptığım gibi sıtres yapıp kendinizi hasta ediyorsunuzdur, benim ilk başlarda penis ve etrafında sürekli kaşıntı karıncalanma ve batma hissi oluyordu bilin bakalım niye oluyordu kendi kendime kafamda kurup sürekli hastalığı düşüm için artık umursamamaya başladığımda ki bunu yapmaml çok zor biliyorum korkuyorsunuz olm valla billa korkacak hiç bişey yok bildiğin uçuklan bu rahat olun Big Grin sonra hepsi geçiyor sadece uçuk çıkarsa çıktığı bölgede oluyor oda valterex içiyosunuz 3-4 güne geçip gidiyor.

Bakın yeni yalananlar gidin hemen diğer hastalıklarla ilgi hiv-hpv ile ilgili test yapın eğer sadece hsv iseniz oturun şükredin bende sadece uçuk çıkmış diyin hiçbir tehlikesi yok diye rahat nefes alın.

Kötü yanı varmı var 1 tane sonuçta uçukta olsa bu cinsel yolla bulaştığı için tek gecelik ilişkilere elveda sonuçta biriyle seviştiğinizde o bölgeyle temas olduğu için onada uçuk buluşturabilirsiniz sonra o kişide al beni al koca istiyom derse kaçınız yok ?

O yüzden evleneceğiniz kişiyi bulmadan sevişmeyeceksiniz haa evleneceğiniz kişi size ben uçuk için seninle evlenmem derse zaten basın tekmeyi gitsin sonunta ha aşadaki ha yukardaki uçuk uçuktur onun yüzünde uçuk çıksa siz onla evlenmicekmiydinzi ki yüzde ki uçuktan aşağıya çapraz şekilde uçuk bulaşabiliyor yani birinde hs1 varsa size hsv2 bulaştırabilir oral sevişmeyle tabi genital bölgenize yüz bölgeleriyle temas ederse ama sizde genital hs2 varsa siz sadece hs2 bulaştırabilirsiniz oda cinsel temasla hs1 bulaşmaz bulaştıramazsınız

İşin tek kötü tarafı dediğim gibi artık takılmaca sevişmeleri bitti mecbur tek eşlilik birini bulup ha ben bunla evlenicem uçuk bulaştığında mevbur kalıp evlenmek zorunda kalmıcam istediğimde evlenicem diyosanuz sıkıntı yok ki normal olanda bu belkide evren bizim onla bunla yatıp kalkmamızı daha kötüsüne yakalanmamamız için bize bunu yapmıştır bilemezsiniz işin iyi tarafındada bakcaksınız el mevbur

Tahminimce pritevilir diye bir ilaç var onu çıkaracaklar aşılar tam onaylanana kadar 1-2 yıl onla idare edeceğiz ordanda parayı kıracaklar sonra el mevbur çok yayıldığı için 3-5 yıla yani 2030 larda aşısı çıkacak ozama. Tamen biticek işallah çünkü çok fazla yayıldı ve artık bi noktada dur demek zorundalar.
Peki sevdiğimiz kişiye bulaştırıp evlenmek zorunda bırakabilirmiyiz çok mi kötüyüm bende

(30-06-2025, Saat: 11:54)Aysell Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Peki sevdiğimiz kişiye bulaştırıp evlenmek zorunda bırakabilirmiyiz çok mi kötüyüm bende

Ne kadar kötü bir düşünce bu. Bir psikoloğa danışın ciddiyseniz eğer. Bulaştırsan dahi evlenmek zorunda değil sonuçta hangimiz bize bulaştıran kişiyle evlendik? Ve karşı tarafı bilgilendirmeden bulaştıracağını bilerek birlikte olmak çok çirkin.

(30-06-2025, Saat: 13:31)Klmnpz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ne kadar kötü bir düşünce bu. Bir psikoloğa danışın ciddiyseniz eğer. Bulaştırsan dahi evlenmek zorunda değil sonuçta hangimiz bize bulaştıran kişiyle evlendik? Ve karşı tarafı bilgilendirmeden bulaştıracağını bilerek birlikte olmak çok çirkin.

Bana söyledi sanki

(30-06-2025, Saat: 04:39)ahmet0765 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Benim 1 yılı aşkın oldu, yeni bu hastalığa yakalanan olm sakın benim gibi yapıp bunalıma girme gibi bir aptallık yapmayın bunun hiç bir tehlikesi yok bildiğiniz yüzde çıkan uçuğun aşada çıkanı, tek kötü tarafı cinsel bölge temasında bulaşıcı onun dışın bulaşmaz rahat olun, evet zamanla azalıyor ayrıca kendimce bir yöntem geliştirdim kendime çizelge yaptım valterexi her gün kullanmak yerine her ayın bir haftasında düzenli olarak 7 gün üst üste 1 tane içiyorun hergün içip baskılama yerine öneririm ve 5. Ayıma girdim atak geçirmedim çok nadir bazen kaşıntı falan oldumu ekstra o gün bitane daha içiyorum okadar.

Kardeş söylediğin bir çok şeye katılmakla beraber birlikte olduğunuz kişide hsv1 varsa size hsv 2 bulaştırabilir cümlesi baştan sona yanlış olmuş. Hsv 1 farklı bir herpes simpleks türü hsv 2 farklı bir herpes simplex virüs türüdür. Birlikte olduğunuz kişide sadece ağızda hsv 1 varsa genitalinize oral seksle hsv1 bulaştırabilir sadece. Hsv 1 hem oral hem genital olabilir. Vücudun başka yerlerine de bulaşabilir. Aynısı hsv 2 içinde geçerlidir. Hsv genital de olunca adı hsv 2 olmuyor virüsün tür adıdır hsv 2. Bunu naçizane düzeltmek istedim. Saygılarımla

(30-06-2025, Saat: 17:06)Hakkı123 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Kardeş söylediğin bir çok şeye katılmakla beraber birlikte olduğunuz kişide hsv1 varsa size hsv 2 bulaştırabilir cümlesi baştan sona yanlış olmuş. Hsv 1 farklı bir herpes simpleks türü hsv 2 farklı bir herpes simplex virüs türüdür. Birlikte olduğunuz kişide sadece ağızda hsv 1 varsa genitalinize oral seksle hsv1 bulaştırabilir sadece. Hsv 1 hem oral hem genital olabilir. Vücudun başka yerlerine de bulaşabilir. Aynısı hsv 2 içinde geçerlidir. Hsv genital de olunca adı hsv 2 olmuyor virüsün tür adıdır hsv 2. Bunu naçizane düzeltmek istedim. Saygılarımla
Bende şöyle birşey eklemek istiyorum gözlemlediğim kadarıyla hsv2 de dudakta olabiliyor şayet hsv1 ile hsv2 dudaktaki lezyon görüntüsü bile farklı görünüyor.hsv2 gerçekten daha iri ve dolgun hsv1 ise minik bir sivilce gibi çıkabiliyor. Ve genitale oral yol ile geçen bence dudaktaki hsv2 modeli oluyor.

(30-06-2025, Saat: 19:23)Semptom Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bende şöyle birşey eklemek istiyorum gözlemlediğim kadarıyla hsv2 de dudakta olabiliyor şayet hsv1 ile hsv2 dudaktaki lezyon görüntüsü bile farklı görünüyor.hsv2 gerçekten daha iri ve dolgun hsv1 ise minik bir sivilce gibi çıkabiliyor. Ve genitale oral yol ile geçen bence dudaktaki hsv2 modeli oluyor.
Son cümle hatalı hsv 1 genitale de bulaşabilir Hsv 2 ağız bölgesine de bulaşabilir ikisi farklı tip virüsler dir ve ikisi de her iki bölgede enfeksiyon oluşturma yeteneğine sahiptir. Ayrıca genital de hsv 1 taşıyan cinsel temasla başkasının genitaline de bulaştırabilir. 
yani her iki virüs genitalden genitale, oralden orale, genitalden orale, oralden genitale gayet rahat bulaşabilir ve ikisi de farklı tip hepes virüstür nokta.

2 kadeh vodka içtim hemen gösterdi kendini

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: