Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ucuk sayısı zamanla azalıyor mu
Merhaba arkadaşlar,

zamanla atak sayısının azaldigi yaziyor.

Sizlerin tecrübeleri neler?

Ben bir bayan olarak ilk kaptığımda bunu 1 ay evde raporlu yattım şuan 2 tane falan çıkıyor eğer bağışıklığım çok düştüyse 4 falan çıkıyor

Açıkcası Kullandığım bir takviye edici gıda var 4 aydır kullanıyorum, gözle görülür şekilde ataklarımın azalmasına yardımcı oldu kesinlikle işe yarıyor. İsmini vermeyeceğim reklam olmasın diye , bilimsel çalışmalarla desteklendiğini ve özellikle herpes konusunda etkili olduğunu belirtmek isterim. Ancak unutmamak gerekir ki asıl belirleyici olan bağışıklık sisteminizin gücüdür. Bağışıklığınızı dengeli beslenme, düzenli uyku ve stres yönetimiyle desteklerseniz, atak sıklığınızın azaldığını gözlemleyebilirsiniz.

evet zaten artik kafaniza takmiyorsunuz sancisi acisi bile azaliyor 3-4 ayda bir oluyor 2-3 gunde de geciyor zaten... vucut bagisiklik kazaniyor onemli bir sey degil siz sadece uykunuza ve bagisikliginiza dikkat edin

(28-05-2025, Saat: 14:18)ghost1907 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: evet zaten artik kafaniza takmiyorsunuz sancisi acisi bile azaliyor 3-4 ayda bir oluyor 2-3 gunde de geciyor zaten... vucut bagisiklik kazaniyor onemli bir sey degil siz sadece uykunuza ve bagisikliginiza dikkat edin

3. senem uçuklar yok oldu fakat ara sıra kırmızı nokta görüyorum

Arkadaşlar 13 ay oldu ağrı çekiyorum uçuk yara felan çıkmadı hiç eşim 5 aylık hamile onda bir sey olsa söylerdi 1 haftadır ağrım da azaldı ara sıra olup geçiyor hemen ağrı kesici içince ağrım tamamen yok oluyor uçuk kesin yara yapıyor mu

(31-05-2025, Saat: 22:31)Kızılejder Adlı Kullanıcıdan Alıntı: 3. senem uçuklar yok oldu fakat ara sıra kırmızı nokta görüyorum

Tekrar başladı cok sık sık cıkmaya allahım nereden bulaştı bu bana ne lanet virüsmüs herkes HİV falan korkuyordu kulağımıza hiç gelmemiştide yakalanana kadar keşke HİV kadar herpeside duyursular biz yakalandık başkaları yakalanmasın condom falan hikaye her zaman kullanıyorum yok bulaştı

2 yıldan sonra yara çıksa da hiçbir şey hissetmiyorsunuz tesadüfen gördüm bir kere. Batma hissi kaşıntı neredeyse hiç olmuyor. İlk 1,5 yıl bende kesintisiz her gün batma hissi huzursuzluk vardı artık tamamen böyle geçecek zannediyordum. Sonra normal hissettiğim günler olmaya başladı sonra o günlerin sayısı gittikçe arttı. 2,5 yıl oldu toplamda, artık virüsün varlığını tamamen aklımdan çıkardım. İlk kaptığımda ben de yorumları okuyup çok kötü hissediyordum. Şimdi her şey normale döndü diyebilirim. Yeni bulaşan kişilerin çok karamsar olmaması için yazmak istedim.

(08-06-2025, Saat: 20:08)Elif19 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: 2 yıldan sonra yara çıksa da hiçbir şey hissetmiyorsunuz tesadüfen gördüm bir kere. Batma hissi kaşıntı neredeyse hiç olmuyor. İlk 1,5 yıl bende kesintisiz her gün batma hissi huzursuzluk vardı artık tamamen böyle geçecek zannediyordum. Sonra normal hissettiğim günler olmaya başladı sonra o günlerin sayısı gittikçe arttı. 2,5 yıl oldu toplamda, artık virüsün varlığını tamamen aklımdan çıkardım. İlk kaptığımda ben de yorumları okuyup çok kötü hissediyordum. Şimdi her şey normale döndü diyebilirim. Yeni bulaşan kişilerin çok karamsar olmaması için yazmak istedim.
Arkadaşlar

jilet ile yapılan genital temizlik sonrası hemen atak çıktığını defalarca deneyimledim. Genital temizlik için ne önerirsiniz ?

(09-06-2025, Saat: 13:04)Theodorebagwell Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar

jilet ile yapılan genital temizlik sonrası hemen atak çıktığını defalarca deneyimledim. Genital temizlik için ne önerirsiniz ?

Ben lazere gidiyorum genelde ama jilet kullandığım da oluyor seans aralarında eskiden lazer sonrası çok kaşıntı olurdu artık dediğim gibi olumsuz bir durum yaşamıyorum.

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar:
1 Ziyaretçi