Yorumları: 26
Konuları: 3
(28-06-2025, Saat: 23:16)Hüseyin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Abi ben de ne olduğunu anlamadım. O kadar çok şey yaşadım ki.. Sadece hsv bir igg pozitifligi mevcut. O da genital mi değil mi belirsiz. 8 aydır gecmeyen lezyon var. Bir tane var ucuga benzemiyor ama arada geçiyor.
Benim testlerim hepsi negatif herpes cikiyor virüs aktif değilken testlerde gözükmüyor zaten gözle baktığında kendinde anlıyorsun hsv olduğunu suruntu testi ile hsv1 veya 2 anlayabilirsin yada oral.yolla bulaştığını düşünüyorsan hsv1 cinsel yolla bulaştığını düşünüyorsan hsv2 eger hiç yaşamadın ve su çiçeği aşısı olmadıysan hsv3 10 senede bir çıkar geçer daha çıkmaz ama geçmesi uzun sürer
Yorumları: 103
Konuları: 6
Rep Puanı:
0
Benim lezyonlarım ici su dolu kabarcık değil. Kızarıklıklar var. Bir tane kızarıklık 8 aydır geçmiyor. Hiçbir şey anlamadım. Kızarıklıklar zirvedeyken western blot yaptirdim. Igm negatif. Arkdas devlette yaptirdi igm pozitif mesela.
Yorumları: 26
Konuları: 3
(29-06-2025, Saat: 02:41)Hüseyin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Özelden yazarsan yardimci olabilirim
(29-06-2025, Saat: 02:41)Hüseyin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Benim lezyonlarım ici su dolu kabarcık değil. Kızarıklıklar var. Bir tane kızarıklık 8 aydır geçmiyor. Hiçbir şey anlamadım. Kızarıklıklar zirvedeyken western blot yaptirdim. Igm negatif. Arkdas devlette yaptirdi igm pozitif mesela.
Molloscum olabilir zararsız ağrısız sizisiz zararsız orda uzun süre kalir kilkoku iltihabı olabilir ay şeklindeyse mantar olabilir orayi tahriş etmiş olabilirsin çeşitli şeyleri var özelden yazarsan yardimci olabilirim