Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Igg testi neyi gösteriyordu
herpeste neden diyorlar atak yokkende bulaş olabiliyor diye aslında atak var virüs atılımı oluyor ama gözle gözükmüyor buda genelde uzun atak geçirenlerde. gözle gözükmeyen virüs atılımı yapmışındır. birşey daha sık atak yaşayanlar daha az bulaştırıyor büyük ihtimal semin ki uzun deneme gelmiştir tarihte pozitif hsv negatife dönen yok sen şimdi test yaptırsan ya ıgg pozitiftir ya ıgm pozitiftir çünkü sen bu haslıgı almışın bilim de diyorki sinir hüçrelerine giriyor bizim hüçremizi kullanıyor dışarı çıkmıyor gizleniyor bagışıklık sistemide bunun için tanımıyor kendi hüçreni öldüremiyecegine göre nekatif olmaz ama o virüsün ayrı dna sı var onu boza bilirsen ölür

Peki 6. Ayda alınan hsv iki igg ve igm negatif sonucu bir yol gösterici olur mu ? Ayrıca lezyon varken idrar dna testi de yaptırdim. Fakat hsv bir igg pozitif ve değer 166 gibi yüksek bir değer. Bu durumda ne yapmaliyim ? Lezyon varken de test oldum. Hsv bir igm hep negatifti. Teşekkür ederim.

özelden test sonuç larını atarsan yorum yapayım ıdrarda hsv çıkması sadece lezyon varken idrara karışırsa çıkabilir hsv2 ıgg ve ıgm negatif demek sende hsv2 yok demektir hsv1 günümüzde genitalde hsv2 kadar yaygındır lezyon varken neden hsv1 ıgm ye baktırdın hsv1 ıgg baktırmadın . niye test yaptırıyoruz hsv varmı yokmu diye oda niye ıgg ve ıgm ye ikisine birden bakılıyor lezyon yokken gözle gözükmeyen atak için tekrar söylüyorum hsv 1 ve hsv2 ıgg ve ıgm aynı anda negatifse başka birşeye baktırın siz hsv degilsiniz teste göre burda bir marnarisli bayan vardı sürekli test yaptırdı hep negadif ama lezyon var dr hsv demiş sonra sifiliz firengi çiktı

Bütün testlere baktırdım. Bütün cinsel yolla bulaşan hastalıklara da baktırdım. Örneğin sifiliz testini 6. Ayda yaptirdim. Hem de farklı yerlerde. Hsv test sonuçlarım hsv bir igg hariç hep negatif. Kızarıklıklar varken igm tesisleri de negatif geldi. Daha başka ne gelir elden bilmiyorum. İdrar testini lezyon varken de yaptirdim. Geriye ne kalıyor? Bakteriyel bir durum olabilir mi ?

(28-06-2025, Saat: 03:31)Hüseyin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bütün testlere baktırdım. Bütün cinsel yolla bulaşan hastalıklara da baktırdım. Örneğin sifiliz testini 6. Ayda yaptirdim. Hem de farklı yerlerde. Hsv test sonuçlarım hsv bir igg hariç hep negatif. Kızarıklıklar varken igm tesisleri de negatif geldi. Daha başka ne gelir elden bilmiyorum. İdrar testini lezyon varken de yaptirdim. Geriye ne kalıyor? Bakteriyel bir durum olabilir mi ?

IGM lezyon varken de negatif gelebilir. Bu yüzden IGM'yi dikkate almayın. IGG pozitif gelmiş yani kanınızda HSV'ye karşı antikor üretilmiş. Test sonuçları yanıltıcı değilse (çok büyük ihtimalle değildir) HSV taşıyorsunuz. Rahatsızlıklarınız her ne ise HSV kaynaklı mıdır? Bunu doktorunuza sormalısınız.

(28-06-2025, Saat: 12:09)max.903406 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: IGM lezyon varken de negatif gelebilir. Bu yüzden IGM'yi dikkate almayın. IGG pozitif gelmiş yani kanınızda HSV'ye karşı antikor üretilmiş. Test sonuçları yanıltıcı değilse (çok büyük ihtimalle değildir) HSV taşıyorsunuz. Rahatsızlıklarınız her ne ise HSV kaynaklı mıdır? Bunu doktorunuza sormalısınız.
Hsv bir igg pozitif geldi. Diğerleri hep negatif. Fakat hasta olduğun bir anda test verdim. Normalde dudağımda uçuk da var. Genital bölgemde ise gecmeyen kızarıklıklar var. İçi su dolu kabarcık hiç görmedim. Bir iki kere kabuk bağlayan lezyonla karşılaştım. Hiç ağrı bile yapmadı. İzi bile kalmadı. İçi su dolu kesecik de hiç görmedim. Lezyon varken idrar testi de yaptirdim. Negatif cikti. Sizce ne yapmalıyım. Hsv bir igg pozitif bu dudakta mi, yoksa genitalde mi ?

(28-06-2025, Saat: 15:17)Hüseyin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hsv bir igg pozitif geldi. Diğerleri hep negatif. Fakat hasta olduğun bir anda test verdim. Normalde dudağımda uçuk da var. Genital bölgemde ise gecmeyen kızarıklıklar var. İçi su dolu kabarcık hiç görmedim. Bir iki kere kabuk bağlayan lezyonla karşılaştım. Hiç ağrı bile yapmadı. İzi bile kalmadı. İçi su dolu kesecik de hiç görmedim. Lezyon varken idrar testi de yaptirdim. Negatif cikti. Sizce ne yapmalıyım. Hsv bir igg pozitif bu dudakta mi, yoksa genitalde mi ?
Hsv 1 bence hem oral hem genital

(28-06-2025, Saat: 15:22)Aysell Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hsv 1 bence hem oral hem genital

İşte bilmiyorum. Emin olamıyorum. Lezyonum geçmiyor. Bir iki kişide daha böyle olmuş. Genitalde lezyon varken igm negatif geldi. Bazı arkadaşların lezyon varken igm testi pozitif gelmiş. Ben lezyon varken western blot oldum. Olurs kesinlikle hsv bir olabilir. Hsv iki hep negatif.

(28-06-2025, Saat: 15:48)Hüseyin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: İşte bilmiyorum. Emin olamıyorum. Lezyonum geçmiyor. Bir iki kişide daha böyle olmuş. Genitalde lezyon varken igm negatif geldi. Bazı arkadaşların lezyon varken igm testi pozitif gelmiş. Ben lezyon varken western blot oldum. Olurs kesinlikle hsv bir olabilir. Hsv iki hep negatif.

1 kesinlikle

(28-06-2025, Saat: 15:48)Hüseyin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: İşte bilmiyorum. Emin olamıyorum. Lezyonum geçmiyor. Bir iki kişide daha böyle olmuş. Genitalde lezyon varken igm negatif geldi. Bazı arkadaşların lezyon varken igm testi pozitif gelmiş. Ben lezyon varken western blot oldum. Olurs kesinlikle hsv bir olabilir. Hsv iki hep negatif.

Kardeş sende hsv 1 var o kesin zaten ağzında lezyon da oluşuyor. Genitaldekiler bence büyük olasılıkla liken planus vb. Ya da bir çeşit genital ekzama. Tabi kaşıntın var ise,

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Hsv testi Londonlive699 10 4,586 05-08-2023, Saat: 23:31
Son Yorum: ponçik

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar:
2 Ziyaretçi