Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Herpes Bulaşma Riski
(30-03-2025, Saat: 02:53)myluvismc Adlı Kullanıcıdan Alıntı: YAV SİZ İYİ MİSİNİZ? BANTLA KAPATIP OH DİYİP DEVAM ETMEK NE ALAKA AKTİF OLSA DA OLMASA DA ZEVK SUYU BULAŞICILIĞINI GEÇTİM BU ZATEN TENDEN TENE GEÇEN BİR VİRÜS BİR YER DE LEZYONUNUZ VAR DİYE DİĞER YERLERDE AKTİF DEĞİL ANLAMINA GELMİYOR LÜTFEN DAHA ÇOK BİLGİLENİN İKİ BANTLA KAPATTIM OH DİYE OLACAK İŞ DEĞİL AKTİF LEZYON VARKEN YAPMAYIN KARŞINIZDAKİ İNSANI DÜŞÜNÜN BİRAZCIK OLSA

bu yazdığımı da bir saldırı olarak görmeyin sadece saçmalık yani.büyük yazdım okunur olsun diye Big Grin

Zevk suyu ile bir alakası yok diye biliyorum herpesin

Ben de kandan ve zevk suyundan geçmez diye biliyorum ve tek noktada çıktığı için mantıklı geldi sonuçta o bölgeden salınım oluyor gibi düşündüm..düz mantık belki tıbben saçma bilmiyorum..

(31-03-2025, Saat: 01:01)Sunday Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ben de kandan ve zevk suyundan geçmez diye biliyorum ve tek noktada çıktığı için mantıklı geldi sonuçta o bölgeden salınım oluyor gibi düşündüm..düz mantık belki tıbben saçma bilmiyorum..
 Tabi ki de zevk yoluyla bulaşabilir “HSV-2 virüsü, cilt temasıyla bulaşan bir virüstür, yani sadece vajinal, anal veya oral seks sırasında değil, ciltten cilde temas ile de yayılabilir. Özellikle:
• Aktif lezyonlar (yaralar, kabarcıklar) varken bulaşıcılık en yüksektir.
• Hiç belirti olmasa bile (asemptomatik viral yayılım), virüs cilt yüzeyinde olabilir ve bulaşabilir.
• Zevk suyu (pre-ejakülat sıvısı) ve meni de virüs içerebilir ancak esas bulaş, cilt temasından kaynaklanır.” (!)

(01-04-2025, Saat: 02:31)myluvismc Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  Tabi ki de zevk yoluyla bulaşabilir “HSV-2 virüsü, cilt temasıyla bulaşan bir virüstür, yani sadece vajinal, anal veya oral seks sırasında değil, ciltten cilde temas ile de yayılabilir. Özellikle:
• Hiç belirti olmasa bile (asemptomatik viral yayılım), virüs cilt yüzeyinde olabilir ve bulaşabilir.
• Zevk suyu (pre-ejakülat sıvısı) ve meni de virüs içerebilir ancak esas bulaş, cilt temasından kaynaklanır.” (!)

Sen olayı çok farklı boyuta taşıdın hocam hiv taşımıyoruz biz lezyon veya cilt teması tek bulaş yoludur bu hastalıkta. Bence psikolojik destek almanızı öneririm

Evet eses bulaş cilt teması olduğundan biz de o bölgeyi izole etme mantığında demiştik zaten yukarıdaki yorumu.....

(01-04-2025, Saat: 02:31)myluvismc Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  Tabi ki de zevk yoluyla bulaşabilir “HSV-2 virüsü, cilt temasıyla bulaşan bir virüstür, yani sadece vajinal, anal veya oral seks sırasında değil, ciltten cilde temas ile de yayılabilir. Özellikle:

İnsanları yanlış bilgilendirip psikoloji oyunu oynamayın kardeşim zevk suyu veya meniyle ne alakası var hsvnin.milyonlarca bu hastalıgı taşıyan insanlar evlenip cocuk yapıyolar ve yapacak olanda vardır.öyle bişe yok saçma sapan yorum yapmayın

Herpes tükürük, semen ve vajina salgısında bulunabilir ve vücut sıvılarıyla bulaşıcı olabilir. İster ChatGPT’ye sorun ister doktora bu şekilde yanıt alırsınız. Kolayca öğrenilebilecek bir bilgi gereksiz yere uzamış. Bulaş riskini minimuma indirmek için oral herpeste olduğu gibi nüks olduğu zaman temastan kaçınmak yeterli.

Örnek bir kaynak
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/9918316/

(01-04-2025, Saat: 22:06)ucukkacik Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Herpes tükürük, semen ve vajina salgısında bulunabilir ve vücut sıvılarıyla bulaşıcı olabilir. İster ChatGPT’ye sorun ister doktora bu şekilde yanıt alırsınız. Kolayca öğrenilebilecek bir bilgi gereksiz yere uzamış. Bulaş riskini minimuma indirmek için oral herpeste olduğu gibi nüks olduğu zaman temastan kaçınmak yeterli.

Örnek bir kaynak
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/9918316/

HSV-1 ve HSV-2 Bulaş Yollarına İlişkin Bilimsel Veriler
HSV-1 (dudak uçuğu) öncelikle oral temasla bulaşırken, HSV-2'nin (genital uçuk) cinsel yolla genital bölgeden bulaştığı literatürde kabul görmektedir. Bu ayrım, peer-review çalışmalarda da desteklenmektedir. Amacım tartışmak değil, mevcut verileri paylaşmaktır; yanlış anlaşılma olmasın.

(30-03-2025, Saat: 08:04)Semptom Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Zevk suyu ile bir alakası yok diye biliyorum herpesin

Madem zevk suyu ve spermle felan bulasiyorsa , virus aktif degilkende bulsiyorsa kusura bakmayin arkadas sex hayatiniz tamamen bitmis demektir Wink))  yani virusaktif degilkende sex yapamassiniz nede olsa her turlu bulasiyor Wink bak burayi buyuk yaziyorum SACMALAMIS bu arkadas

(02-04-2025, Saat: 23:14)ayt06 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Madem zevk suyu ve spermle felan bulasiyorsa , virus aktif degilkende bulsiyorsa kusura bakmayin arkadas sex hayatiniz tamamen bitmis demektir Wink))  yani virusaktif degilkende sex yapamassiniz nede olsa her turlu bulasiyor Wink bak burayi buyuk yaziyorum SACMALAMIS bu arkadas
Vallahi psikolojim bozuluyor öyle yazılar görünce bu konuda biri net bir şekilde açıklama yazabilirmi demekki dediğin gibi seks hayatımız bitti yani hissiyat o yönde istemeden de olsa o hissiyatı alıyorsun böyle yazılar görünce

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: