Evet birçok kez konuştuk konuşmaya devam ediyoruz bu forum bunun için var, ben deneyimlerimden birini daha yazmak istiyorum; Valtrex'i bıraktım çünkü bende ciddi şekilde halsizlik uyuşukluk yapıyordu. Alkol sigara tüketmeyen biriyim ve glutensiz besleniyorum ayrıca ara sıra kahve içiyorum ve şimdi siyah çayı hayatımdan çıkardım. Edindiğim bir bilgiye göre karanfil çayı HSV'ye çok iyi geliyormuş, tabi çok yeni ama ben 15 gündür karanfil çayı içiyorum, Valtrex yok ve 15 gündür lezyon yok kaşınma yok batma yok hiçbir şey yok. İsteyen deneyebilir, herkes deneyimini bu başlık altına yazabilir. Herkese sağlıklı günler.
|
HSV'yi Bastıracak Doğal Yöntemler: Karanfil Çayı İşe Yarıyor mu?
|
|
13-02-2025, Saat: 00:03
Konu Güncel Özeti: Konu başlatıcı, karanfil çayının HSV semptomlarını bastırdığını ve Valtrex'i bıraktıktan sonra 15 gün boyunca lezyon yaşamadığını belirtti. Diğer kullanıcılar karanfil çayının yapımı hakkında sorular sordu ve bazıları bitkisel takviyelerin (vitabir/papivir gibi) faydalı olduğunu iddia etti. Ancak bazı üyeler bu ürünlerin reklamını yaptıklarını düşünerek tartışma çıktı. Bir kullanıcı, birden fazla hesap açtığı gerekçesiyle engellendi. Forum moderatörü, hiçbir kazanç gözetmediklerini ve bu tür reklam girişimlerine izin vermeyeceklerini açıkladı. Tartışma, doğal yöntemlerin etkinliği ve ticari ürünlerin reklamı arasındaki hassas dengeyi ortaya koydu. Sonuç olarak, konu başlığı altında karanfil çayı deneyimi paylaşılırken, üyelerin dikkatli olması gerektiği vurgulandı. Ek Bilgiler:
13-02-2025, Saat: 00:06
(13-02-2025, Saat: 00:03)roders Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bu arada psikolojik ifadesinden dolayı size katılıyorum kesinlikle bu sekılde cevap verılmemelı yanlıs davranıs bu arkadaşıın yaptıgı ne olursa olsun,ayrıca reklam yapan sizsiniz siz söylediniz ismini biraz önce markanın, okuduğum kadarı ile ne bu arkadas ne de ben bu konu adı altında marka ismi vermedim siz söyleyınce bende yazdım ismini mecbur olarak yanı burada reklam yapan sız oluyorsunuz ben degıl tekrar saygılarımla... Ben nerede reklam yapmışım bi kremle bile gecebilen birşey bu neyin amacı bu anlamadım gerek varmı böyle şeylere?
13-02-2025, Saat: 00:07
ben sıze soylemedım semanur hanıma soyledım hocam karısıklık oldu sanırım okurken sorun yok
13-02-2025, Saat: 00:07
Virüsün ne olduğu belli tedavisinin ne olduğu belli macera aramaya gerek yok alana hayırlı olsun ben karşıyım.
13-02-2025, Saat: 05:52
(12-02-2025, Saat: 23:58)roders Adlı Kullanıcıdan Alıntı: sema hanım banada özelden yazmıstınız hatta whatsapptan konustuk sızlerle herseyımı gosterdım hsv hastalıgımın tanısına kadar vitabiri kullanmama kadar, buna rağmen bana bu şekilde ifadede bulunmanız hoş değil açıkcası,onlarca soru sordunuz üşenmeden cevap verdım keşke vermeseydım acıkcası,ben şuna inanıyorum illaki vitabiri alan kullanan olmustur forumdan gecenlerde bodrum06 dıydı sanırım bır değerli abımızde aldıgını soylemıstı o kullansın adaletlı yorumunu yapar ve sonrasında bu ıfadelerınızden dolayı utanırsınız umarım )) benım gıbı vitabirin başkasında da işe yaramış olması sizi neden bu kadar öfkelendirip bu şekilde dusunduruyor anlamıs degılım birden fazla hesap açıp ürün tanıtımı yapma çabasından ve agresif iletişim halinden dolayı engellendi kullanıcı. bu forum kazanç göz etmeksizin kuruldu ve yıllardır devam ediyor. hiç bir şekilde de 1 lira dahi kimseden alınmadı. forumun tüm teknik, bakım ve yazılım giderleri tarafımdan karşılanmaktadır. bu tip ithamlara asla izin vermem. konuya kaldığımız yerden devam edebiliriz.
13-02-2025, Saat: 05:55
Bir zamanlar kullanmıştım bende...
13-02-2025, Saat: 11:47
türkiyede karamuk diye geçiyor ben meyvesini getittirmiştim bir aydan fazla demleme usulu içtim ataklara etkisi olmadı hap olarak denemedim
13-02-2025, Saat: 13:55
(13-02-2025, Saat: 05:52)HopeFul Adlı Kullanıcıdan Alıntı: birden fazla hesap açıp ürün tanıtımı yapma çabasından ve agresif iletişim halinden dolayı engellendi kullanıcı. Haklının acelesi yok. Gerçeklerin er ya da geç ortaya çıkmak gibi bir huyu var demişler
13-02-2025, Saat: 16:11
(13-02-2025, Saat: 13:55)Jinsakai7 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Haklının acelesi yok. Gerçeklerin er ya da geç ortaya çıkmak gibi bir huyu var demişler Hakkı 123 nerelerde o heralde forumdan hesabı silmiş bu anları görünce hep o aklıma geliyor ? (13-02-2025, Saat: 13:55)Jinsakai7 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Haklının acelesi yok. Gerçeklerin er ya da geç ortaya çıkmak gibi bir huyu var demişler Hakkı 123 nerelerde o heralde forumdan hesabı silmiş bu anları görünce hep o aklıma geliyor ?
15-02-2025, Saat: 15:54
Tanısı olan biri mesaj atabilir mi ? |
| Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
| Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
| Soursop, Tarçın ve Karanfil Çayı ile HSV'den Kurtulmak Mümkün mü? | 18 | 5,046 |
25-05-2025, Saat: 07:32 Son Yorum: Sena11 |
||
| Konuyu Okuyanlar: |
| 2 Ziyaretçi |

Garıp gercekten yada ciidden paronayaksınız malesef.son kez hiç bir yazdığınıza cevap vermeyeceğim saygılarımla...