Yorumları: 103
Konuları: 6
Rep Puanı:
0
Bugün test sonuçlarım açıklandı. Hsv 1 igg pozitif ve Hsv 1 igm pozitifligi tespit edildi. Bu durumda benim genital bölgeme hsv bir bulaşmış olabilir mi ? Yoksa hsv bir igm ara ara pozitif olabilir mi ? Teşekkür ederim .
Yorumları: 152
Konuları: 2
(10-02-2025, Saat: 19:03)Hüseyin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bugün test sonuçlarım açıklandı. Hsv 1 igg pozitif ve Hsv 1 igm pozitifligi tespit edildi. Bu durumda benim genital bölgeme hsv bir bulaşmış olabilir mi ? Yoksa hsv bir igm ara ara pozitif olabilir mi ? Teşekkür ederim .
Baya aktif topluluk nazar değecek
Rep Puanı:
0
Benim genital bölgemde üç aydır geçmeyen kızarıklık var. İlgili kızarıklık varken western blot yaptirdim ve negatif sonuç verdi. Kızarıklık aylarca geçmedi ve bu sefer devlet hastanesinde igm testi yaptirdim ve az miktarda pozitif çıktı ve hastaydım. Ağız ucugunu da yıllardır çıkarmıyorum. Zaten hsv bir igg westrn blotda da pozitifti. O aktif lezyonlar varken üretradan suruntu de aldık. Orada da hsv bir ve iki negatif cikti. Sizce ne yapmalıyım ? Teşekkür ederim.
İdrardan hsv testini araştırma hastanesinde yaptirdim. Bu testi neden yapıyorlar ? Kime sorsam güvenilmez diyor.
Rep Puanı:
0
Bugün doktora gittim. Doktor lezyon önemli dedi. Ama western blot iyi bir test. Antijene de bakıyor. Ayrıca dermatolog ve üroloji doktoru teste sıcak bakıyordu. Enfeksiyon doktorları ise daha temkinli test konusunda.