10-02-2025, Saat: 19:03
Bugün test sonuçlarım açıklandı. Hsv 1 igg pozitif ve Hsv 1 igm pozitifligi tespit edildi. Bu durumda benim genital bölgeme hsv bir bulaşmış olabilir mi ? Yoksa hsv bir igm ara ara pozitif olabilir mi ? Teşekkür ederim .
(10-02-2025, Saat: 19:03)Hüseyin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Bugün test sonuçlarım açıklandı. Hsv 1 igg pozitif ve Hsv 1 igm pozitifligi tespit edildi. Bu durumda benim genital bölgeme hsv bir bulaşmış olabilir mi ? Yoksa hsv bir igm ara ara pozitif olabilir mi ? Teşekkür ederim .
(10-02-2025, Saat: 19:03)Hüseyin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Bugün test sonuçlarım açıklandı. Hsv 1 igg pozitif ve Hsv 1 igm pozitifligi tespit edildi. Bu durumda benim genital bölgeme hsv bir bulaşmış olabilir mi ? Yoksa hsv bir igm ara ara pozitif olabilir mi ? Teşekkür ederim .
(11-02-2025, Saat: 23:04)Semptom Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Genital bölgede lezyonunuz oluyormu
(11-02-2025, Saat: 23:04)Semptom Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Genital bölgede lezyonunuz oluyormu
(11-02-2025, Saat: 23:17)Hüseyin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Bir kere oldu. Doktor kararsız kaldı. Şu an kızarıklık var ve geçmiyor. Daha önce de kızarıklık varken western blot yaptirdim ve negatifti. Şu anki testim sınırın iki puan üstünde. Sizce ne olabilir. Bir de idrardan hsv testi oldum o da negatif.Bendede aynı şekilde seyrediyo tip1 hocam
Öyle karakteristik bir lezyon görmedim. Ama bir kere süpehelendim. Dediğim gibi kızarıklık ve kil koku iltihabı benzeri şeyler var. O da küme halinde değil. Test şehir hastanesinde yapıldı.
(11-02-2025, Saat: 23:27)Semptom Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Bendede aynı şekilde seyrediyo tip1 hocam
(11-02-2025, Saat: 23:17)Hüseyin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Bir kere oldu. Doktor kararsız kaldı. Şu an kızarıklık var ve geçmiyor. Daha önce de kızarıklık varken western blot yaptirdim ve negatifti. Şu anki testim sınırın iki puan üstünde. Sizce ne olabilir. Bir de idrardan hsv testi oldum o da negatif.İdrardan HSV testini nerede yaptırdınız? HSV testi idrardan yapılmaz hep negatif çıkar. Tıbbi labaratuvarlar panel testlere koyuyorlar bunu PCR testi diyerek. Ancak doğru bir sonuç elde etmek mümkün değil diye biliyorum.
Öyle karakteristik bir lezyon görmedim. Ama bir kere süpehelendim. Dediğim gibi kızarıklık ve kil koku iltihabı benzeri şeyler var. O da küme halinde değil. Test şehir hastanesinde yapıldı.