Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pritelivir İlacı Erken Erişim
Pritevilir'in ne zaman çıkacağı hakkında bilgisi olan var mı? Bu sene faz 3 çalışmalarını bitirdikleri ve fda'dan onay bekledileri hakkında yorumlar okuyorum yabancı forumlardan.
Valtrex ve asiklovire göre çalışma mekanizması farklıymış.Lezyon çıkışını önlemeye yönelik çalışıyormuş.
Çok sık atak geçiren birisi olarak Priteviliri dört gözle bekliyorum fakat çıksa bile Türkiye'ye ne zaman gelir? Tahmini olan var mı?

(16-01-2026, Saat: 16:01)blue Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Pritevilir'in ne zaman çıkacağı hakkında bilgisi olan var mı? Bu sene faz 3 çalışmalarını bitirdikleri ve fda'dan onay bekledileri hakkında yorumlar okuyorum yabancı forumlardan.
Valtrex ve asiklovire göre çalışma mekanizması farklıymış.Lezyon çıkışını önlemeye yönelik çalışıyormuş.
Çok sık atak geçiren birisi olarak Priteviliri dört gözle bekliyorum fakat çıksa bile Türkiye'ye ne zaman gelir? Tahmini olan var mı?
 ? Resmi onay henüz yok.
? 2026 içinde düzenleyici başvuru planlanıyor.
? Başarıyla onaylanırsa 2026 sonu veya 2027 başı civarında piyasaya çıkması en gerçekçi beklenti. (chatgpt)

(07-03-2020, Saat: 20:37)HopeFul Adlı Kullanıcıdan Alıntı: hayır çıkmamış ama erken erişim taleplerine cevap veriyorlarmış. yazdıklarına göre doktorunun iletişime geçmesi gerekiyormuş. sanırım doktorun bazı takipleri yapmasını vs isteyecekler.

ben bi doktorumla görüşücem bakalım yanaşacakmı böyle bir işe. biraz para belki konuyu çözebilir aslında Smile)

Nasıl başvurucaz? Anlayamadım

Selam , ilacı çıkaracak firmaya biraz önce mail attım ve bilgi istedim.Heyecan ile ilacın çıkmasını beklediğimizi belirttim.Sitelerinde 2026 2. Çeyrek yada 2027 başında çıkacağı yazılmış.Yazan bilgileri göre deneklerde ciddi başarı elde edilmiş.Zor hastalarda bile tedavi olumlu sonuç verdiği yazıyor.

Pretilivir baya etkili olduğunu söylüyorlar

(18-01-2026, Saat: 22:19)Ozgury Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Selam , ilacı çıkaracak firmaya biraz önce mail attım ve bilgi istedim.Heyecan ile ilacın çıkmasını beklediğimizi belirttim.Sitelerinde 2026 2. Çeyrek yada 2027 başında çıkacağı yazılmış.Yazan bilgileri göre deneklerde ciddi başarı elde edilmiş.Zor hastalarda bile tedavi olumlu sonuç verdiği yazıyor.

Cevap verdiler mi

Bu ilacın tam olarak etkisini bilen varmı arkdaşlar kaç mg günlükmü alınıyor valtrex gibi ve ne işe yarıyor lezyonmu engelliyor veya bulaşı bitiriyormu bilen detay yazarsa bilgi sahibi olalım bizde

İlacı bulduk da kullanımı kaldı

Valtrelsten daha etkili bulaş ve baskılama açısından.Fakat şöyle bir sorun bar ilaç çıksa bile ilk aşamada her herpeslinin kullanımımda olmayacak...öncelik bağışıklığı baskılanmış ve doktor raporu ile baskılama tedavisine yanıt vermeyenler.sonra genel kullanım için şirket tekrar çalışmalar yapıp izin alması gerek

Zaten birkaç yıldır bagsikligi baskınlanmis bağışıklık sorunu olanlar kullanıyor priteliviri

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Labolife 2LHERP İlacı Satışta! HopeFul 23 15,257 10-08-2025, Saat: 16:28
Son Yorum: nycteam
  Amenamevir İlacı + Valtrex Deneyi Hakkında jimmmy 26 16,976 07-08-2025, Saat: 22:42
Son Yorum: nycteam

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar:
2 Ziyaretçi