Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bu hastalığı bu kadar kafaya takmayın!
(01-01-2025, Saat: 22:08)Hüseyin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bu elektrik çekmesi nasıl bir şey. Benim de ellerimde ve ayaklarımda karincalanmalar oluyor. Bir türlü anlam veremiyorum. 6. Ayimdayim neredeyse. Bu hsv kaynaklı mi ?

Elektrik çarpması, nevraljiyle ilgili. Vücudun belirli yerlerinden elektrik akımı geçiyormuş gibi hissediyorsunuz. Genital bölgede veya el, ayak, eklem yerlerinde hissedebilirsiniz. Oral HSV hastası olanların bir kısmı uçuk çıkmadan önce yüzlerinde hissederler.

(01-01-2025, Saat: 22:30)max.903406 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Elektrik çarpması, nevraljiyle ilgili. Vücudun belirli yerlerinden elektrik akımı geçiyormuş gibi hissediyorsunuz. Genital bölgede veya el, ayak, eklem yerlerinde hissedebilirsiniz. Oral HSV hastası olanların bir kısmı uçuk çıkmadan önce yüzlerinde hissederler.

Bende 6 ay sonra olmaya başladı. Yani yakın zamanda uçuk mu çıkacak ? Oyle mi anlıyorum.

(01-01-2025, Saat: 22:45)Hüseyin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bende 6 ay sonra olmaya başladı. Yani yakın zamanda uçuk mu çıkacak ? Oyle mi anlıyorum.
Uçuk çıkmadan birkaç gün önceden başlayabilir. Uçuk çıkmasa bile bu tür rahatsızlıklar hissedebilirsiniz. HSV bazı hastalarda nevraljiye neden olmakta. Bu hastalar atak yaşamasalar bile lezyon çıkacakmış gibi belirtiler göstermekteler. Ancak herhangi bir lezyon çıkmamakta. Bazı hastalarda bu tür belirtiler yıllar sonra ortaya çıkabiliyor. 
Ben yaklaşık bir yıldan fazla sinir ağrılarıyla uğraştım. Son bir aydır neredeyse hiç kalmadı. Siz yine de lezyon olup olmadığını kontrol edin ve sabredin. Bir süre sonra bu tür rahatsızlıklar sona erecektir.

Çok teşekkür ederim. Ben de ne olduğunu anlamaya çalışıyorum.

(27-10-2024, Saat: 21:18)Kadersiz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Peki ya evlendigimiz kisiye bulastırırsak o zaman ne yaparız ?

Tam da bu soruyu soracaktım en merak ettiğim kafama en çok taktığım şey bu

(29-11-2024, Saat: 21:03)Sametcann06 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Psikolojik olarak çökertiyor insanı. Tek bi dilek hakkım olsaydı bu hastalığın tam tedavisinin bulunmasını isterdim...
Bedensel olarak etkiledi mi? Herhangi bi acısı oldu mu?

(06-01-2025, Saat: 01:32)pearlyy Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Tam da bu soruyu soracaktım en merak ettiğim kafama en çok taktığım şey bu

Bedensel olarak etkiledi mi? Herhangi bi acısı oldu mu?

Psikolojini bitiriyor en başta hayal kuruyorsun evlenmek istiyorsun ama kimse seni anlamıyor damgalanıyorsun çok zor birşey ilk başta çok oldu ama ataktan sonra orayı görünce psikolojin alt üst oluyor birine bulaştırma korkusu vicdanın merhametin el vermiyor başkasına bulaştırmaya sonuçta risk bu riske girmek istemiyorsun ruhsal olarak çökertiyor

(14-01-2025, Saat: 19:19)Sametcann06 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Psikolojini bitiriyor en başta hayal kuruyorsun evlenmek istiyorsun ama kimse seni anlamıyor damgalanıyorsun çok zor birşey ilk başta çok oldu ama ataktan sonra orayı görünce psikolojin alt üst oluyor birine bulaştırma korkusu vicdanın merhametin el vermiyor başkasına bulaştırmaya sonuçta risk bu riske girmek istemiyorsun ruhsal olarak çökertiyor

Gercekden büyük sıkıntı bu evleneceğin kisiye bulastırma korkusu psikolojiyi bozuyor bari bir aṣı cıksa da birine bulastırmasak varsın bizde ölene kadar cıksın onda hicbir problem yok dert değil

Bende değerlerimde değişmeler olunca valtrexi 2 günde bir almaya başladım.Ama şu an lezyon çıkarıyorum.Psikolojim berbat arkadaşlar kendini eksik hissediyorum.Kimse beni kabul etmez gibi.Artık yaşamak bile keyif vermemeye başladı.Hep kendimi suçluyorum nu hastalıgı kaptıgım için.Gecen gün bunu bana bulaştıran kişiyle denk geldim.Bana kendisinde hiç lezyon olmadıgını söylüyor

Genital temizliği nasıl yapıyorsunuz tahriş olmaması için

(15-01-2025, Saat: 13:42)Bella1441 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bende değerlerimde değişmeler olunca valtrexi 2 günde bir almaya başladım.Ama şu an lezyon çıkarıyorum.Psikolojim berbat arkadaşlar kendini eksik hissediyorum.Kimse beni kabul etmez gibi.Artık yaşamak bile keyif vermemeye başladı.Hep kendimi suçluyorum nu hastalıgı kaptıgım için.Gecen gün bunu bana bulaştıran kişiyle denk geldim.Bana kendisinde hiç lezyon olmadıgını söylüyor
Lütfen böyle düşünme zaman geçtikçe alışıyorsun hepimizin herpesten daha önemli düşüneceği şeyler vardır muhakkak kendini hayata küstürme böyle yaparak kendine yaparsın konuşmak istersen özelde de yaz elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırım ☺

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar:
1 Ziyaretçi