Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bu hastalığı bu kadar kafaya takmayın!
Merhaba herkese öncelikle ben sanırım herhalde 3-4 yıldır hastayım. Ama bana sorarsanız hasta değilim gayet relaxım nabayım şimdi yani ölmüyoruz ya sonuçta ya da sayılı günümüz yok ya alt tarafı bi uçuk bu kadar psikolojinizi bozmasına izin vermeyin iyi şeyler düşünürseniz iyi olur hep mutlu olun lütfen ?

İlk günler ne azap çektim bir ben bilirim, kimseye de diyemedim derdimi. Evet ölüm yok sonunda ama artık lanetlenmiş gibi hissetmiştim. Halbuki hiç alakası yokmuş. Ne salakmışım böyle düşünürken.

(27-10-2024, Saat: 17:50)kunduz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: İlk günler ne azap çektim bir ben bilirim, kimseye de diyemedim derdimi. Evet ölüm yok sonunda ama artık lanetlenmiş gibi hissetmiştim. Halbuki hiç alakası yokmuş. Ne salakmışım böyle düşünürken.

İlk zamanlar bende böyleydim aman Allahım 1 ay evde raporlu yattım bu hastalıktan sonra dedimki anlatsam nasıl anlatırım karşımdakine ama sonra dedimki bu nedir ya ölüm yok ya ucunda herşey oldu bitti artık hiç kafaya takmıyorum

(27-10-2024, Saat: 17:53)Üzgünüm Adlı Kullanıcıdan Alıntı: İlk zamanlar bende böyleydim aman Allahım 1 ay evde raporlu yattım bu hastalıktan sonra dedimki anlatsam nasıl anlatırım karşımdakine ama sonra dedimki bu nedir ya ölüm yok ya ucunda herşey oldu bitti artık hiç kafaya takmıyorum

Peki ya evlendigimiz kisiye bulastırırsak o zaman ne yaparız ?

(27-10-2024, Saat: 22:18)Kadersiz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Peki ya evlendigimiz kisiye bulastırırsak o zaman ne yaparız ?

Benim 2 buçuk yıllık ilişkim vardı 4-5 ay önce ayrıldık ona bulaşmasın diye sürekli waltrex içtim ama sonuçta bulaşabilirdide karşı tarafa anlatıcaksın kabul edip etmemesi ona kalmış zaten sevip sayıyorsa seni kabul eder etmessede kendi bilir aynı şey onunda başına gelebilirdi o bize böyle bişey anlattığında sen ne tepki verirdin evet insan ilk duyunca yazılanları okuyunca gerçekten çok korkuyor bende çok korkmuştum inan bana ama sonra atlattım o psikolojiyi 4 aydır ilaç kullanmayı bıraktım ve daha uçuk çıkarmadım kendimi çok iyi hissediyorum bence psikolojiyle çok alakası var ne kadar düşünürsen hemen sana geliyor bu uçuk kendini gösteriyor bu konuyu açarkende insanların bunu bu kadar büyürmemesini anlatmak için açtım lütfen bu kadar kafaya takmayın inanın hepimizin bu uçuktan daha önemli şeyleri vardır ?

(27-10-2024, Saat: 23:59)Üzgünüm Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Benim 2 buçuk yıllık ilişkim vardı 4-5 ay önce ayrıldık ona bulaşmasın diye sürekli waltrex içtim ama sonuçta bulaşabilirdide karşı tarafa anlatıcaksın kabul edip etmemesi ona kalmış zaten sevip sayıyorsa seni kabul eder etmessede kendi bilir aynı şey onunda başına gelebilirdi o bize böyle bişey anlattığında sen ne tepki verirdin evet insan ilk duyunca yazılanları okuyunca gerçekten çok korkuyor bende çok korkmuştum inan bana ama sonra atlattım o psikolojiyi 4 aydır ilaç kullanmayı bıraktım ve daha uçuk çıkarmadım kendimi çok iyi hissediyorum bence psikolojiyle çok alakası var ne kadar düşünürsen hemen sana geliyor bu uçuk kendini gösteriyor bu konuyu açarkende insanların bunu bu kadar büyürmemesini anlatmak için açtım lütfen bu kadar kafaya takmayın inanın hepimizin bu uçuktan daha önemli şeyleri vardır ?
Merhabalar.2 senelik ilişkinizde korunmasan birliktelik yaşadınız mı?

(28-10-2024, Saat: 17:04)Bella1441 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhabalar.2 senelik ilişkinizde korunmasan birliktelik yaşadınız mı?

Ben 2 buçuk sene boyunca sürekli waltex içip hastalığı baskıladım karşı tarafa geçmesin diye geçseydi zaten anlardık ona geçmedi yani

Mercan kullanıcı isimli arkadaşım özel mesaj gönderemiyorum sana kapamışsın mesaj atabilmem için açman lazım

Burada yeniyim nasıl açacagım acaba hocam

(28-10-2024, Saat: 18:40)Üzgünüm Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ben 2 buçuk sene boyunca sürekli waltex içip hastalığı baskıladım karşı tarafa geçmesin diye geçseydi zaten anlardık ona geçmedi yani

Yani valtrex içerken kondom falan kullanmadınız.dogru mu anladım

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar:
1 Ziyaretçi