Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Acil yardım.
(29-09-2024, Saat: 01:33)Bitermi dertler Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Max hiç ağrıların geçmedimi 1 yıl nasıl dayandın 4 ayda bittim çok siddetli ağrım var ağrılar geçse sinir batması olmasa lezyonlar çıksın ilaç içeriz geçer krem kullanırız ama ağrı ve sinir batması çok piş insan dayanamıyor artık

Sende lezyon felan çıktı mı hiç bendeki lezyonla ilaç içtiğim halde gitmiyor testeslerim sürekli yanıyor

Başlangıçta ilk atak dışında iki veya üç kere atak yaşadım. Sonra bu ağustosa kadar atak yaşamadım. Ağustos ayında tatildeyken lezyon olup olmadığını bilmediğim sivilce benzeri bir yükselti çıktı o kadar. İlk yapman gereken stresi ortadan kaldırmak. Stres devam ettiği sürece bu durumdan çıkamazsın. Ayrıca senin yazdıklarından anladığım kadarıyla senin lezyonların sürekli olarak duruyor. Sen HSV dışında başka bir rahatsızlığa sahip olabilirsin.

Max benim hiç ağrım geçmedi ki atak yaşayacak mıyım yaşamayacakmıyım test edemedim 4 aydan beri ağrı çekiyorum sabah kalkınca hiç ağrım yok öğlene doğur başlıyorum ağrı çekmeye aşırı derece yanma yaşıyoryum yürüyünce ağrı felan hissetmiyorum

6 gündür sabaha 1000 mg akşam 1000 mg valtrex kullanıyorum hiç bir şey değişmiyor yine yanma bakma yaşıyorum 2000 mg çıkarsam bir zararı olur mu

Kesin herpes olduğuma inanıyorum ayaklarım yanıyor sinir batması yaşıyorum genital bölgede batma yaşıyorum testisler kıp kırmızı el vurunca simsiyah oluyor desen ki yanmış gibi dayanmıyorum artık kullanmadığım antibiyotikler ilaç kalmadı ilaç manyağı olduğum bu dört aydır insanın hiç mi ağrısı geçmez birde testislerim çok kokuyor hergün sıcak suyla sabunla temizliyorum yok ne yapmam gerekiyor bu hastalığa günlük mü atak geçiriyorum 17 gün kaldı Türkiye'ye dönmeme 17 günde sabır diyecem artık dayanamaz durumdayım

(29-09-2024, Saat: 18:13)Bitermi dertler Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Max benim hiç ağrım geçmedi ki atak yaşayacak mıyım yaşamayacakmıyım test edemedim 4 aydan beri ağrı çekiyorum sabah kalkınca hiç ağrım yok öğlene doğur başlıyorum ağrı çekmeye aşırı derece yanma yaşıyoryum yürüyünce ağrı felan hissetmiyorum

6 gündür sabaha 1000 mg akşam 1000 mg valtrex kullanıyorum hiç bir şey değişmiyor yine yanma bakma yaşıyorum 2000 mg çıkarsam bir zararı olur mu

Kesin herpes olduğuma inanıyorum ayaklarım yanıyor sinir batması yaşıyorum genital bölgede batma yaşıyorum testisler kıp kırmızı el vurunca simsiyah oluyor desen ki yanmış gibi dayanmıyorum artık kullanmadığım antibiyotikler ilaç kalmadı ilaç manyağı olduğum bu dört aydır insanın hiç mi ağrısı geçmez birde testislerim çok kokuyor hergün sıcak suyla sabunla temizliyorum yok ne yapmam gerekiyor bu hastalığa günlük mü atak geçiriyorum 17 gün kaldı Türkiye'ye dönmeme 17 günde sabır diyecem artık dayanamaz durumdayım

Kardeş her gün aynı şeyleri yazmaktan sıkılmıyormusun. Senin problemin herpes değil hastaneye gidip farklı testler yaptır. Sonuç olarak buraya yazarak bir çare bulamazsın ..!!!

(29-09-2024, Saat: 18:13)Bitermi dertler Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Max benim hiç ağrım geçmedi ki atak yaşayacak mıyım yaşamayacakmıyım test edemedim 4 aydan beri ağrı çekiyorum sabah kalkınca hiç ağrım yok öğlene doğur başlıyorum ağrı çekmeye aşırı derece yanma yaşıyoryum yürüyünce ağrı felan hissetmiyorum

Yüksek dozda valtrexi doktor tavsiyesi olmadan bence kullanma. 2000 mg yüksek. Ayrıca kesin herpes olduğunu nereden biliyorsun. Tekrar ve son kez söylüyorum. Sinir ağrılarının tek kaynağı herpes değildir. Başka bakteriyel veya viral rahatsızlıklar, fiziksel tramvalar, psikolojik nedenler vs. sinir ağrılarına neden olabilir. Belki birden fazla rahatsızlığa sahipsin. HSV lezyonları bir süre sonra geçer. Sen lezyonların geçmediğini söylüyorsun. Doktorların lezyonlara normal dediğini söylemiştin. Bence nöroloji ve mikrobiyoloji uzmanlarına başvur. Ağrıların için algoloji bölümüne de gidebilirsin. Ayrıca psikiyatri bölümüne gidip, sakinleşmek için antidepresan talep et. Akşamları melissa çayı içmeyi dene. Dikkatini ağrılardan ve hastalıktan başka yöne çekmeye çalış. Geçmiş olsun.

Arkadaşlar 7 gün oldu valtrex kulanıyorum batma yanma geçmiyor başka ne yapmama gerekiyor aşırı derecede oturduğum yerde yüzüm batma hissediyorum kullana bileceğim başka ilaç yok mu ağrılara dayanamıyorum erimdim bittim 4 ayda

Gün geçtikçe kötüye gidiyorum artık dayanılmaz hale geldim ilaç bile etki etmez hale geldi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Yardım??? Ayselll 3 3,749 14-02-2021, Saat: 22:48
Son Yorum: musician27

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar:
1 Ziyaretçi