Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Acil yardım.
(24-09-2024, Saat: 14:11)max.903406 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Risk almayın. Bekleyin. Hatta lezyonlar geçtikten sonraki bir hafta ilişkiye girilmemesi yerinde olur. Asemptomik dökülmelerin % 50'si bu dönemde gerçekleşmekte.

max seni hayretle takip ediyorum lezyonlar geçtintem sonra 7 gün virüs atılımını dr lar bile bilmez

(24-09-2024, Saat: 23:20)36bodrum36 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: max seni hayretle takip ediyorum lezyonlar geçtintem sonra 7 gün virüs atılımını dr lar bile bilmez

Hakkı'nın verdiği bir link vardı. Oradan bakıp, internette araştırma yaptım. Bu hastalık yüzünden bir sürü bilimsel makale okudum. Ne kadar anlayabildiysem. 

Konuya ilişkin bir kaç link:
Burada asemptomik dökülümün % 50'sinin virüs ataklarının bir hafta önce ve sonrasında gerçekleştiği belirtilmekte. Başka bilgiler de var. İlgilenenlere:

https://www.medscape.org/viewarticle/478...0outbreaks.

https://www.plannedparenthoodaction.org/...20symptoms.

Bu arada insanları da korkutmamak adına şunları eklemek gerekir.
Baskılama tedavisi ve prezervatif kullanımı, hastalığı bulaştırma riskini oldukça düşürmekte. Lezyonlar yokken hastalığı HSV negatif birine bulaştırma riski bir yılda % 6-7 arasında. Baskılama tedavisi bu oranı yarıya düşürüyor. Prezevatif kullanımı için bir oran ben göremedim ama onun da riski epey azalttığı söylenmekte. Her ikisi birlikte kullanıldığında, lezyon yokken bulaştırma riski, prezervatife rağmen hamile kalma riskinden daha az diye okumuştum.

2 gündür valtrex kullanıyorum sabah akşam şişler gitmedi ve ağrım yine devam ediyor şiddetli bir şekilde ayağımdaki ateş devam ediyor hiç etki etme di ilaç

Herpes değilse neden sinir batması yaşıyorum her yerimde ilaç bile etki etmiyor bu nasıl herpes anlam veremedim

(26-09-2024, Saat: 12:12)Bitermi dertler Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Herpes değilse neden sinir batması yaşıyorum her yerimde ilaç bile etki etmiyor bu nasıl herpes anlam veremedim

kanser hastalarına bile etki ediyor sanamı etmiyor allerjik birşeydir hormunsal birşeydir firengidir bilmem nedir dr muyuz dr sor zoraki hsv li olamazsın sen kendini inandırmışın kardeşim lezyon varsa antiviralle iyileşmiyorsa bu hsv degildir dr git

(26-09-2024, Saat: 21:55)36bodrum36 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Valtrex ne kadar sürede etkisini gösteriyor ?

(26-09-2024, Saat: 12:12)Bitermi dertler Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Herpes değilse neden sinir batması yaşıyorum her yerimde ilaç bile etki etmiyor bu nasıl herpes anlam veremedim

Arkadaşım sinir ağrılarının tek sebebi herpes değildir. Başka bir hastalık da olabilir. Psikolojik bile olabilir. Bazen sinir ağrılarının sebebi belirlenemez bile. Hiç geçmeyen lezyonlarım var diyorsun. Doktorlar bu lezyonlara bakıp normal demiş. Senin rahatsızlığının kaynağı belli değil. Valtrex sinir ağrılarını geçirmek için yeterli gelmeyebilir. Bu ilaç HSV'yi baskılamaya yarar. Belki de rahatsızlığın HSV kaynaklı değil. Ağrıların için nöroloji veya algoloji dalında uzman bir doktora görün. Lezyonlar içinse mikrobiyoloji uzmanına git. Stresini yenmek için psikolojik destek al.

Arkadaşlar 5 gündür sabah 1000 mg akşam 1000 mg vatrex kullanıyorum ağrım geçiyor ama şişler geçmiyor iğne batması azalıyor ama geçmiyor testisler kızarıyor özellikle el değinde kıp kırmızı oluyor herpes olduğuna kanıt getirdim

İlaçın etkisi geçince ağrım tekrar başlıyor bu ağrı hiç mi geçmeyecek

Bunaldım çok bunaldım 4 aydır bu lanet hap böyle mi olacak hep ağrı hep ağrı sizde mi hep ağrı çekiyorsunuz

(28-09-2024, Saat: 13:52)Bitermi dertler Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar 5 gündür sabah 1000 mg akşam 1000 mg vatrex kullanıyorum ağrım geçiyor ama şişler geçmiyor iğne batması azalıyor ama geçmiyor testisler kızarıyor özellikle el değinde kıp kırmızı oluyor herpes olduğuna kanıt getirdim

İlaçın etkisi geçince ağrım tekrar başlıyor bu ağrı hiç mi geçmeyecek

Bunaldım çok bunaldım 4 aydır bu lanet hap böyle mi olacak hep ağrı hep ağrı sizde mi hep ağrı çekiyorsunuz

Ben 1 yılı aşkın süredir ağrı çekiyorum. Başlangıçta çok fazlaydı. Zaman içinde azaldı. Artık bazen kayboluyor bazen tahammül edilebilir seviyelerde ortaya çıkıyor. Sinir ağrılarının ne zaman geçeceği kişiden kişiye değişir.

Max hiç ağrıların geçmedimi 1 yıl nasıl dayandın 4 ayda bittim çok siddetli ağrım var ağrılar geçse sinir batması olmasa lezyonlar çıksın ilaç içeriz geçer krem kullanırız ama ağrı ve sinir batması çok piş insan dayanamıyor artık

Sende lezyon felan çıktı mı hiç bendeki lezyonla ilaç içtiğim halde gitmiyor testeslerim sürekli yanıyor

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Yardım??? Ayselll 3 3,749 14-02-2021, Saat: 22:48
Son Yorum: musician27

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar:
1 Ziyaretçi