11-05-2020, Saat: 00:12
(02-05-2020, Saat: 05:23)Nedenben Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Şöyle biri geçerken 2.çıkıyor o geçerken 3. Sonra o geçerken 4. Filan diye gidiyor evet bu kadar çok çıkınca ayda boşluk kalmıyor. Max 8 çıkardım üst üste kötü bir dönemdi. O dönemlerde ilaç kullanamıyordum aşırı üzüntü ve streste vardı. Şimdi ilaç kullandığım için 1. Daha çıkarken valtrex içiyorum çıkarmadan geçiriyorum. Ama bu ay yine çıktı oysaki tarih yazacaktım(01-05-2020, Saat: 01:29)MutsuzHerpesli Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bende bilmiyorum. Sadece bıraktım aynı anda bırakınca hangisi iyi geldi bilmiyorum. Bu arada hala çıkarmadım. 10 gün içerisinde çıkmazsa bu bir ilk olarak benim tarihime geçecek. Ayda 3 5 hatta 8 bile çıkardığım olmuştu. Boş ayım hiç geçmemişti.
Mutsuzherpesli bir seferde farklı noktalarda çıkan uçukları mı sayıyorsun anlamadım ben. Çünkü ayda 5 kere atak yaşıyor olman 5 günde geçtiğini var sayarsak 25 gün demek. Yani 5 yıldır uçuksuz bir gününün olmaması demek. Öyle mi gerçekten ?
)) tatlı yedim ona bağlıyorum önümüzdeki ay yemeyeceğim bakalım yine çıkacak mı.