Yorumları: 512
Konuları: 0
Rep Puanı:
29
sen bana antiviral bulaşmayı önlüyor diye bir örnek göster yemin olsun bırakacagım öyeligi
antiviral kullanırken burda bile kaç kişi yazdı atak yaşadıgını
Rep Puanı:
29
çok iyi biliyordunda niye gözünden kaçmış bulaştırdın
birde baskılama uyguluyorsun nasıl oldu
Rep Puanı:
29
silmeye çalışma ekran görüntüsünü aldım
bulaştırdım demek ney bizmi yanlış okuyoruz
Rep Puanı:
29
hepefolde bu bulaştırmamış derse kaptıgı günden beri baskılamış derse bulaştırma ihtimali yok derse yukarıda yazıyor zaten bulaştırdım diye gözümden kaçtı diye ben birşey bilmiyorum yolununuza devam diyecegim bile bile asıl amet1234 bilime karşı çıkan kendi baskılama tekrar söyliyorum bulaşı önlemez virüsü öldürmez ama ısrar ediyorsanız yapacak birşey yok herkes kendi bildigini uygulasın benim üyeligimide sile bilirsiniz
Yorumları: 114
Konuları: 1
Rep Puanı:
6
Kimse, baskılama tedavisi ile kesinlikle bulaştırmazsın demedi. Bulaştırmayı önemli ölçüde azaltıyor. Sadece sakince vakit geçirin forumda. Sinirinizi bırakın çünkü yapılan yorumları yanlış anlayıp alakasız tartışmalar dönüyor
Rep Puanı:
29
sizde hsv1 ve hsv2 var demek test sonucuna göre aktif lezyonunuz kan verirken de yok anlamına gelir lezyon olsaydı ıgm pozitif ıgg negatif olurdu ama odönem hangisi aktifse
Yorumları: 573
Konuları: 9
Rep Puanı:
25
Arkadaşlar burada herkes bu virus ile ilgili bir cozum bulmaya ve tecrübelerini paylasmaya çalışıyor.
lütfen sakinliginizi koruyun. bu tutumunuzun kimseye bir faydası olmadığı gibi diger forum sakinlerini de geriyor ve hastalikla ilgili gereksiz endişeye itiyor.
bu tip tartismalara giren taraflari hakli haksiz ayirt etmeden forumdan iki tarafi da engelleyecegimi bilin.
lütfen dilimize sahip olalım ve sakin kalalım.
Baskılama günde 500 mg yeterli olur mu sizce? Tekrar başlamayı düşünüyorum